Zakar manfaat daripada menggunakan Creme Vitamin D

Zakar manfaat daripada menggunakan Creme Vitamin D

Kebanyakan dari kita tahu bahawa mendapatkan jumlah yang betul nutrien penting seperti vitamin C, vitamin A, kalsium, besi, dan sebagainya, adalah perlu untuk kesihatan keseluruhan dan kesejahteraan; tetapi apa kebanyakan lelaki tidak sedar bahawa vitamin tertentu adalah penting untuk kesihatan zakar, serta. Salah satu yang Tempahan diabaikan, namun paling penting ini ialah vitamin D.

Apakah Vitamin D

Vitamin D adalah vitamin fat-soluble yang mungkin paling dikenali kerana kepentingannya dalam mengekalkan kesihatan tulang. Sebagai antioksidan, ia menyediakan sokongan penting sistem imun dan melawan kanser sifat berkuasa, serta. Nutrien penting ini disintesis dalam kulit atas pendedahan kepada cahaya matahari. Ia juga boleh didapati di sejumlah kecil sumber makanan, termasuk berkubu susu dan bijirin, hati lembu, telur, dan sesetengah jenis lemak ikan.

Malangnya, ia adalah sukar bagi kita untuk mendapat cukup vitamin D melalui sumber-sumber pemakanan semata-mata, dan kebimbangan mengenai overexposure kepada cahaya matahari boleh menyebabkan kekurangan vitamin D tahap dalam ramai individu. Individu-individu yang berkulit gelap dan orang-orang yang selalu menggunakan pelindung matahari yang terutamanya terdedah kepada kekurangan vitamin D.

Manfaat kesihatan Amazing Vitamin d

Selain daripada peranan yang terkenal dalam membina dan memelihara tulang dan gigi, vitamin D mempunyai banyak sifat-sifat lain yang bermanfaat:

1. Sistem imun sokongan: sifat-sifat antioksidan vitamin D adalah penting untuk melawan beberapa jenis kanser, serta melindungi terhadap lain-lain keadaan yang mengancam nyawa seperti diabetes dan penyakit kardiovaskular. Vitamin D juga penting dalam mengekalkan keseluruhan baik kesihatan dan membantu badan pulih dari penyakit dan kecederaan.

2. Keadaan kulit bertambah baik: Vitamin D adalah penting untuk kulit yang sihat, lembut; nutrien “ajaib” ini telah terbukti untuk mengurangkan kekeringan dan keseluruhan gatal-gatal, membaiki sel-sel kulit yang rosak, dan untuk mencegah penuaan pramatang. Malah, vitamin D crèmes dan salap adalah paling berkesan dan paling sering ditetapkan bentuk rawatan untuk psoriasis, keadaan yang tidak selesa dan hodoh yang menyebabkan gatal-gatal, kepanasan, dan mengelupas kulit.

3. Sistem saraf sokongan: Vitamin D menyediakan sokongan penting sistem saraf, memastikan bahawa reseptor saraf akan berfungsi dengan betul dan memberikan respons yang sesuai terhadap rangsangan.

4. Organ sokongan: mempunyai tahap vitamin D membantu memudahkan fungsi organ yang betul, mengakibatkan rasa keseluruhan untuk kesejahteraan dan kecergasan yang mencukupi.

5. Kesihatan reproduktif: tahap rendah vitamin D telah dikaitkan untuk mati pucuk dan untuk kiraan sperma berkurangan; mendapat cukup vitamin D adalah penting untuk mengekalkan kesihatan reproduktif lelaki.

Bagaimana Vitamin D faedah kesihatan zakar

Faedah-faedah kesihatan zakar yang anda boleh nikmati apabila anda mendapat banyak vitamin d secara kerap adalah penting. Tahap vitamin D yang mencukupi boleh membantu anda mengekalkan kesihatan dan lembut zakar kulit yang sensitif dan responsif apabila disentuh, menyebabkan lebih banyak keseronokan seks dan membuat anda menjadi rakan kongsi yang lebih baik. Untuk tambahan berkesan vitamin D adalah penting untuk menghalang menghalang kekeringan dan kesakitan akibat dari chafing sewaktu persetubuhan atau Pelancapan.

Walaupun terdapat pelbagai jenis suplemen lisan vitamin D yang disediakan sebagai kapsul atau tablet, kebanyakan persiapan menukarkan ini tidak well-absorbed oleh badan dan tidak menyediakan apa-apa manfaat kesihatan yang penting. Zakar manfaat vitamin d boleh diperolehi paling mudah melalui penggunaan a crème Kesihatan zakar (lelaki profesional kesihatan mengesyorkan Man1 orang minyak), iaitu disapu dan diserap terus ke dalam kulit zakar untuk keberkesanan yang maksimum. Zakar khusus vitamin, mineral dan asid amino ini menyediakan pelbagai manfaat kesihatan zakar yang membuatkan anda rasa besar dan persembahan terbaik anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *