Zakar krim Vitamin – rangsangan yang kuat untuk kesihatan zakar

Zakar krim Vitamin – rangsangan yang kuat untuk kesihatan zakar

Ia adalah sangat penting untuk mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan seluruh badan, dan zakar tidak terkecuali. Walau bagaimanapun, walaupun fakta bahawa zakar adalah salah satu bahagian-bahagian badan kegemaran kebanyakan manusia, orang cenderung untuk menghadap ke dalam regimen penjagaan kesihatan harian. Selain waktu di gimnasium, pemakanan, dan menguruskan tekanan dengan berkesan, menyepadukan krim vitamin zakar yang sebagai sebahagian daripada rutin harian penjagaan zakar boleh menunjukkan keputusan yang segera dan berpanjangan dan menyumbang kepada kesihatan zakar sepanjang hayat.

Bahan-bahan vitamin krim zakar yang optimum

Apabila memilih zakar krim vitamin, ia adalah amat penting untuk memastikan ia diperbuat daripada bahan-bahan berkualiti tinggi. Banyak kesihatan crèmes mendakwa keputusan besar tanpa bahan-bahan yang penting untuk menyokong mereka. Berikut adalah senarai nutrien penting dan faedah-faedah yang mereka mempunyai zakar.

Mentega shea: mentega Shea adalah pelembap mewah dan emollient yang menyembuhkan kering retak kulit pada zakar. Ia meremajakan sel-sel kulit, membantu mengekalkan kelembapan kulit dan melegakan kulit yang retak, merah atau Rengsa.

Vitamin E: Vitamin E adalah satu lagi vitamin yang terkenal yang bertujuan memperkaya kulit kelembapan dan melindungi kulit daripada retak dan pengeringan. Ia mempunyai sifat-sifat yang melegakan kulit gatal dan chafed, yang meninggalkan ia licin dan lembut yang menenangkan.

Acetyl L Carnitine: Acetyl L Carnitine adalah tambahan yang mempunyai sifat neuroprotective yang melindungi dan menghalang kerosakan saraf periferi. Ini adalah penting terutamanya dari segi zakar, yang boleh dengan mudah tercedera semasa aktiviti seksual yang agresif, membawa kepada keadaan yang menyakitkan, dikenali sebagai penyakit Peyronie’s. Menggunakan Acetyl L Carnitine boleh sebenarnya meningkatkan sensitiviti zakar, melambatkan proses penuaan dan meningkatkan fungsi sel yang sihat; Hal ini penting dalam satu krim vitamin zakar.

Alpha Lipoic asid: Sering dijumpai dalam produk nutrien sebagai satu pujian untuk Acetyl L Carnitine, ia adalah anti-oxidant yang bermanfaat yang melawan radikal bebas dan terus zakar sihat. Alpha lipoic asid melambatkan proses penuaan sel-sel zakar, yang mengurangkan penuaan pramatang kulit zakar, menjaga ia sihat dan mengurangkan penampilan terlalu berkedut yang biasanya datang dengan usia.

L-Arginine: L-Arginine adalah satu enzim penting yang mengalir saluran darah zakar sasaran dan kapilari, meningkatkan oksigen kepada sel-sel zakar. Oksigen adalah penting dalam mengekalkan kesihatan keseluruhan zakar, dan membantu aliran darah meningkat menghantar nutrien lain yang penting untuk zakar, serta.

Vitamin A: Vitamin A adalah dipuji bagi sifat-sifat anti-bakteria. Apabila ditambah ke dalam zakar krim vitamin, tujuan adalah untuk menghilangkan bau zakar yang disebabkan oleh bakteria yang ditemui di kawasan kemaluan. Oleh itu, formula dengan Vitamin A boleh membantu pengguna berasa segar dan bersih sepanjang hari.

Vitamin B5: Vitamin B5 adalah vitamin yang penting yang membantu dalam metabolisme sel zakar dan penyelenggaraan semua sel-sel zakar yang sihat secara keseluruhan. Ia mempunyai hayat yang mengekalkan ciri-ciri yang menyumbang kepada zakar berfungsi dengan sihat.

Vitamin C: Vitamin C menyumbang kepada pengeluaran kolagen dan meningkatkan keanjalan tisu zakar, menjadikannya bahan penting dalam satu krim vitamin zakar. Vitamin C menyumbang kepada fungsi erektil, kerana ia merupakan komponen struktur saluran darah, bermakna ia memainkan peranan yang penting dalam mencapai ereksi yang sihat.

Vitamin D: Vitamin D telah menjadi dikenali sebagai vitamin “keajaiban” yang disebabkan oleh penyakit yang telah terbukti menentang sifat dan sumbangan kepada fungsi sel. Ia adalah ramuan utama di dalam zakar krim vitamin.

Faedah menggunakan krim vitamin zakar yang

Terdapat banyak sebab untuk menggunakan Tambah krim vitamin zakar kualiti (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) sebagai sebahagian daripada dandanan rutin harian. Krim yang mengandungi bahan-bahan penting 9 yang disenaraikan di atas boleh membantu meningkatkan sensasi zakar, menyebabkan kulit yang lebih lembut dan lebih sihat, mengurangkan risiko jangkitan, meningkatkan peredaran yang sihat dan menghalang pembentukan tisu parut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *