Zakar Kesihatan krim dikaji – apa zakar vitamin boleh dilakukan dan apa yang mereka tidak dapat

Zakar Kesihatan krim dikaji – apa zakar vitamin boleh dilakukan dan apa yang mereka tidak dapat

Harian penjagaan zakar memainkan peranan yang besar dalam kesihatan seksual lelaki. Mengekalkan kulit zakar yang sihat boleh meninggalkan kulit licin, lembut dan responsif dan boleh meningkatkan receptiveness untuk rangsangan seksual. Menggunakan krim Kesihatan zakar yang betul-betul boleh mempunyai manfaat jangka panjang dan meningkatkan keseronokan seksual lelaki semua peringkat umur.

Walau bagaimanapun, lelaki yang ingin memperbaiki kesihatan zakar mereka sering mendapati diri mereka yang terjebak dengan produk yang sia-sia, lagi mahal, yang melakukan apa-apa untuk menegakkan tuntutan pengiklanan mereka. Pengguna bijak harus mengetahui tentang apa yang perlu mencari dalam satu krim Kesihatan zakar, dan mereka harus mempunyai jangkaan yang realistik tentang apa yang vitamin zakar boleh lakukan untuk kesihatan lelaki.

Zakar apa krim tidak boleh lakukan:

Walaupun ianya menggoda untuk percaya tuntutan bahawa vitamin dan bahan-bahan lain boleh membuat zakar lebih panjang, tebal atau keras, atau yang mereka boleh membuatkan lelaki tahan lama di katil, yang sebenarnya ialah bahawa formula tiada krim atau vitamin kini di pasaran boleh melakukan perkara-perkara ini. Syarikat-syarikat yang mengiklankan krim peningkatan zakar akan hanya dirasakan permintaan pengguna bahawa mereka tidak dapat memenuhi.

Apakah Kesihatan zakar krim boleh lakukan:

Berita baik adalah bahawa tiada zakar vitamin dan nutrien lain yang benar-benar memberikan manfaat yang berpanjangan dan boleh meningkatkan kepuasan seksual. Dengan bahan-bahan yang betul, lelaki boleh meningkatkan nada dan tekstur kulit zakar, mengelakkan penuaan pramatang tisu derma, meningkatkan kepekaan, memaksimumkan peredaran dan menyokong sifat-sifat penyembuhan semulajadi kulit. Dengan berbuat demikian, responsif kepada rangsangan seksual meningkat, dan lelaki boleh menikmati seks yang lebih memenuhi yang mengiringi zakar yang sihat, muda.

Vitamin zakar – bahan-bahan dengan manfaat nyata

Berikut vitamin dan nutrien lain telah ditunjukkan untuk meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan kulit erogenous:

• Vitamin A – mengekalkan rupa yang muda, kelajuan penyembuhan dan melawan bakteria yang boleh menyebabkan radang, ruam dan bau busuk.

• Vitamin B5 – kenaikan keseluruhan penyembuhan dan kerja-kerja untuk memudahkan metabolisme sel zakar, satu faktor yang penting dalam Kesihatan.

• Vitamin C – antioksidan yang kuat yang melawan penuaan, kelajuan Penyembuhan, menggalakkan peredaran yang sihat dan melindungi sel-sel terhadap kerosakan alam sekitar.

• D Vitamin-vitamin apa yang dipanggil “keajaiban” yang merangsang sifat-sifat penyembuhan badan, membantu mengekalkan lancar, jelas sel-sel saraf kulit dan responsif.

• Vitamin E – mencipta penghalang lembapan semula jadi yang mengekalkan penghidratan semula jadi dan sifat-sifat self-lubricating kulit zakar.

• Acetyl-L-Carnitine – asid amino dengan sifat-sifat pelindung yang membantu untuk mengelakkan sel saraf kerosakan yang boleh menyebabkan dari persetubuhan yang bersungguh-sungguh atau melancap.

• L-Arginine-asid amino yang lain yang merupakan faktor utama dalam Kesihatan peredaran darah, membantu saluran darah dan membenarkan pengoksigenan yang sihat kulit dan sel-sel saraf.

• Alpha lipoic asid – antioksidan semula jadi yang membantu melindungi sel-sel kulit terhadap pengoksidaan (satu proses yang menyebabkan kerosakan selular yang boleh menyebabkan penuaan, rupa berkedut dan bahkan kanser kulit).

Pelembab semulajadi • – pelembab semulajadi digalakkan ke atas produk-produk buatan manusia yang boleh mengandungi kulit perengsa dan lain-lain bahan kimia yang berbahaya. Manakala aloe, lanolin dan minyak zaitun Gaut, mentega shea disyorkan untuk kebanyakan manusia, kerana sifat-sifat penyembuhan yang unggul. Di samping itu, mentega shea yang sesuai untuk semua jenis kulit.

Krim kesihatan yang mengandungi semua ini zakar vitamin, mineral dan bahan-bahan lain?

Mencari untuk kesihatan zakar berkesan krim yang benar-benar menepati tuntutan pengiklanan, didapati bahawa kebanyakan krim di pasaran yang menjurus ke arah individu yang mencari peningkatan zakar. Walau bagaimanapun, produk-produk ini berbuat banyak untuk hidup sehingga kepada janji-janji mereka. Formula Kesihatan zakar hanya satu – Man1 orang minyak-didapati mengandungi semua bahan-bahan penting yang dinyatakan di atas dan memberi manfaat nyata untuk kesihatan kulit jangka panjang zakar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *