Zakar kacak – ‘Pal zakar’ boleh gred?

Zakar kacak – ‘Pal zakar’ boleh gred?

Zakar lelaki, sama seperti buah dada wanita, datang dalam pelbagai bentuk dan saiz, dan selalunya apa lelaki mungkin anggap sebagai menarik dari segi penises yang jauh dari apa yang wanita benar-benar menganggap yang menarik.

Malah, kebanyakan wanita mendapati penises hanya menarik dan mengisytiharkan bahawa mereka tidak pernah mempunyai bertemu dua yang sama. Plus, ramai wanita mengakui bahawa mereka tidak sabar untuk melihat lebih banyak daripada mereka pada masa akan datang.

Sebenarnya, kebanyakan orang percaya bahawa wanita yang fixated dengan saiz penises. Walau bagaimanapun, hal ini tidak berlaku. Majoriti wanita yang tidak mempunyai kepentingan dalam saiz zakar lelaki yang panjang atau ukur lilit. Mereka berada, Walau bagaimanapun, lebih prihatin dengan penampilan zakar kerana zakar kacak turn-on yang sebenar.

Pakar-pakar percaya bahawa sebab lelaki prihatin dengan saiz zakar mereka adalah bahawa lelaki melihat sebuah zakar yang lebih besar sebagai tanda kekuatan yang lebih besar. Ini adalah jauh dari yang sebenar.

Setelah membincangkan topik zakar dengan ramai wanita dalam seumur hidup saya dan berfikir bahawa ia adalah sangat penting bahawa lelaki sedar apa wanita berfikir, saya memutuskan untuk menerbitkan penemuan-penemuan saya. Zakar yang kacak untuk kebanyakan wanita mempunyai ciri-ciri berikut:

• Sekata berwarna dan sama untuk seluruh badan lelaki itu.

• Satu kepala licin dan aci.

• Mempunyai watak yang zakar bertekstur dengan alur ridges serta urat-urat.

• Menyeronokkan kerana zakar bergerak dan respons kepada rangsangan apabila disentuh.

• Kulit yang lembut dan kedudukan apabila disentuh.

• Kulit zakar yang sihat dalam penampilan dan tidak mengelupas, retak atau pecah.

• Zakar kelihatan segar dan bersih.

• Apabila tegak, zakar adalah tidak terlalu bengkok dan muncul untuk menghala ke atas.

• Urat-urat akan kuat dalam penampilan dan tidak spidery atau pecah. Sesetengah wanita bahkan disebut dalam dua urat besar yang sehingga tempoh aci di zakar seorang lelaki sebagai “kuasa urat” kerana mereka berdegup apabila zakar tegak.

• Zakar yang seimbang kepada badan lelaki dalam dimensi; sebagai contoh, Ketua dan aci mempunyai dimensi yang sama.

“Bagaimana boleh saya tahu sangat tentang penises?” Saya dengar anda tanya.

Well, my name is Pepino, dan saya spokes-zakar bagi produk yang terus penises semua sihat dan mencari yang terbaik. Saya mempunyai Ph.D. (doktor falsafah Kesihatan zakar), dan saya telah mengajar tentang seks dan seksualiti lelaki selama bertahun-tahun, banyak. Plus, saya telah dianugerahkan gelaran “Zakar of the Year” pada tahun 2008, yang merupakan Anugerah tertinggi zakar karikatur boleh menerima… terima kasih very much!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *