Zakar jerawat – Tips untuk menangani jerawat di semasa di

Zakar jerawat – Tips untuk menangani jerawat di semasa di

Jerawat dikira azab remaja, tetapi lelaki lebih tua mungkin mengalami wabak sekali-sekala di sana sini pada tubuh badan mereka. Malangnya, ia bukanlah sesuatu yang luar biasa bagi lelaki untuk melihat tanda titik yang terkeluar walaupun pada kulit zakar, membawa kepada satu cubaan untuk mengambil tindakan dengan mengambil pinset, kuku yang tajam, PIN dan juga Gunting, berharap untuk snip Buka kulit dan longkang tersumbat.

Semasa ia adalah benar bahawa jerawat popped cenderung menjadi kurang menyakitkan berbanding sista yang penuh untuk pecah, pecah terbuka jerawat zakar boleh membawa beberapa kesan sampingan yang jahat. Nasihat profesional daripada pakar dermatologi, serta rawatan zakar yang sesuai, boleh membantu lelaki bagi mengatasi masalah ini tanpa melakukan lebih banyak kerosakan dalam proses lagi.

Menentukan punca
Standard jerawat adalah mudah untuk mengenalpasti. Adalah kecil dan merah, dan di bawah kulit, teras kecil bahan putih bersinar melalui. Sista jerawat kecil ini biasanya borang folikel rambut, jadi kebanyakan lelaki dengan zakar jerawat membangunkan mereka di sepanjang garis halus rambut dengan bulu Ari-Ari. Jiwa-jiwa yang sedikit malang telah membangunkan jerawat zakar di sepanjang batang zakar, Walau bagaimanapun, dan luka-luka ini boleh menjadi sangat sakit dan menyakitkan jika mereka mengisi dengan nanah.

Titik kecil pada zakar tidak boleh secara automatik boleh dikaitkan untuk jerawat, Walau bagaimanapun, syarat-syarat perubatan seperti sesetengah lain juga menyebabkan kudis borang di sepanjang zakar. Papules mutiara zakar, sebagai contoh, adalah tidak berbahaya specks sedikit tisu putih yang membentuk dalam cincin di hujung zakar. Dengan mata yang terlatih, luka-luka ini boleh kelihatan sedikit seperti jerawat. Begitu juga, sesetengah penyakit boleh menyebabkan luka-luka jerawat seperti borang pada zakar.

Doktor boleh menggunakan satu peperiksaan visual dan mungkin satu ujian makmal yang pantas untuk menentukan apa yang menyebabkan luka tersebut dan Apakah yang perlu dilakukan tentang hal itu. Mana-mana lelaki dengan speck menyakitkan yang harus mempertimbangkan pelantikan doktor sebagai sebahagian penting daripada proses penyembuhan.

Hacking, memotong dan kenalan – jerawat penghapusan langkah-langkah untuk mengelakkan
Apabila doktor telah ditentukan jerawat, tidak beberapa keadaan lain lebih serius, yang bersalah untuk kecacatan itu, ia boleh menggoda untuk “menyelesaikan” masalah dengan menghapuskan bukti-bukti yang boleh dilihat. Walau bagaimanapun, lancing atau kenalan tempat jerawat untuk menyingkirkan bahan dalam boleh membenarkan bakteria untuk bergerak daripada kulit encapsulated di bawah jerawat ke dalam aliran darah, menyebabkan tambahan radang, bengkak dan ketidakselesaan. Di samping itu, kenalan atau memotong luka-luka yang boleh menyebabkan parut, mengakibatkan kecacatan kulit zakar yang lebih kekal.

Alternatif yang baik untuk rawatan jerawat
Jika jerawat adalah punca bonggol zakar, compress hangat yang boleh membawa bahan dijangkiti ke permukaan, di mana badan boleh memproses detritus tersebut dan pukul kaki.

Lelaki dengan zakar yang menyakitkan jerawat mungkin mahu untuk mengelakkan aktiviti seksual, seperti kulit yang terjejas boleh lagi jengkel. Tambahan pula, geseran yang terlibat dalam seks boleh menyebabkan luka-luka untuk pecah, menyebabkan kesakitan yang agak besar dan meningkatkan peluang jangkitan berterusan. Adalah lebih baik memberi tumpuan penyembuhan dan meninggalkan jantina diketepikan sehingga badan berfungsi dengan sepatutnya.

Merawat kawasan dengan vitamin A dan C, ditemui dalam kualiti cremes Kesihatan zakar, boleh membantu untuk mengecutkan luka-luka dalam, menyembuhkan kulit yang terjejas dan menghalang lagi jerawat berlaku. Apabila kulit telah sembuh, cremes ini boleh membantu kulit agar licin, lembut dan fleksibel. Penggunaan krim vitamin yang zakar (Kesihatan profesional mengesyorkan minyak Man Man1) adalah amat mudah, terlalu, produk menyerap dengan cepat dan meninggalkan tiada sisa berminyak di belakang. Ia boleh menjadi alat Pencegahan jerawat yang sangat baik untuk lelaki yang ingin memastikan bahawa zakar kelihatan besar dan cantik, fungsi masing-masing dan setiap kali.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *