Zakar dingin yang Crème Vitamin C

Zakar dingin yang Crème Vitamin C

Vitamin C crème adalah produk semulajadi yang mengandungi bahan-bahan yang menyokong Kesihatan zakar, kekuatan dan penampilan. Apabila crème yang digunakan Luaran, vitamin C berfungsi sebagai bahan aktif yang melindungi kulit sel-sel daripada kerosakan oksidatif dan menggalakkan kesihatan tisu, otot dan saraf.

Apa itu Vitamin C

Vitamin C adalah antioksidan yang larut-air yang berlaku secara semulajadi dalam pelbagai jenis makanan, dan adalah penting untuk keremajaan dan kesihatan manusia. Tanpa tahap darah mencukupi vitamin C, pelbagai gejala kekurangan boleh berlaku termasuk: anemia, kemurungan, imuniti rendah, penyembuhan luka yang miskin dan disfungsi seksual. Makanan yang tinggi vitamin C termasuk buah-buahan citrus, Strawberi, kiwi, brokoli, lada merah, rose pinggul dan tomato. Walau bagaimanapun, kajian menunjukkan banyak faedah terapeutik vitamin c yang terbesar pada dos yang lebih tinggi daripada yang terdapat dalam buah-buahan dan sayur-sayuran. Oleh kerana itu, dalaman dan luaran suplemen vitamin c yang popular di seluruh dunia. Vitamin C ditambah kepada produk penjagaan kulit dan makanan tambahan dalam bentuk asid askorbik, sodium ascorbate atau ascorbate kalsium.

Bagaimana Vitamin C manfaat kesihatan zakar

Crème vitamin C adalah baik untuk kesihatan kulit anda. Vitamin C adalah nutrien yang penting bagi kekuatan sel-sel connective, kerana ianya penting untuk pembentukan kolagen untuk berlaku. Kolagen adalah protein yang menyediakan ketahanan dan ketahanan tisu penghubung seperti kulit, otot dan tulang, dan melindungi kulit daripada kerosakan yang boleh berlaku semasa hubungan seks yang agresif atau melancap. Menggunakan vitamin C crème kerap meningkatkan suppleness, kelancaran dan kekuatan kulit ini meliputi zakar.

Crème vitamin C meningkatkan prestasi seksual

Menurut satu kajian, vitamin C membantu mengelakkan mati pucuk oleh menyokong pengeluaran nitrik oksida (NO) dalam tisu-tisu zakar. Tiada (nitrik oksida) dihasilkan dari arginine dalam badan dan diperlukan bagi kelonggaran otot lancar di dalam zakar, membawa kepada ketegangan. Vitamin C meningkatkan tempatan tiada pengeluaran dan mengurangkan sebarang kerosakan, menyokong ereksi penuh dan semula jadi. Manakala vitamin C crème bukanlah suatu penggantian untuk ubat-ubatan farmaseutikal seperti viagra, ia boleh memberi manfaat tambahan dan meningkatkan keseronokan seks.

Vitamin C crème manfaat edaran ke zakar

Vitamin C membantu aliran darah dengan menghalang aterosklerosis dan menyokong aliran darah dalam orang-orang yang mengidap kencing manis dan penyakit kardiovaskular. Peringkat tinggi gula, kolesterol dan plak semua mengurangkan aliran darah ke extremities, menyebabkan peningkatan risiko disfungsi seksual dan mengurangkan sensitiviti saraf. Meningkatkan anda vitamin C membaiki kitaran darah ke zakar dan menyediakan sokongan kesihatan holistik serta.

Vitamin C crème pergaduhan kemandulan di kalangan lelaki dengan bertindak pada pelbagai peringkat

Kesihatan zakar dan kesuburan memerlukan sokongan pemakanan yang mencukupi. Apabila tahap vitamin C meningkat di dalam darah dan tisu-tisu zakar, tahap testosteron meningkat, kesihatan sperma meningkat, motility sperma meningkat dan sperma yang dilindungi daripada kerosakan radikal. Kemandulan lelaki akaun sehingga 60% daripada semua kes-kes kemandulan, dan diburukkan lagi oleh kerosakan radikal yang disebabkan oleh gaya hidup yang miskin. Mengurangkan Merokok, alkohol, makanan yang diproses, dan meningkatkan vitamin C adalah semua cara meningkatkan kesuburan lelaki.

Bagaimana dan di mana untuk mendapatkan crème vitamin C

Vitamin C diserap kepada darjah yang berlainan di dalam saluran penghadaman individu, dengan sesetengah orang yang mampu untuk menyerap lebih banyak vitamin C berbanding yang lain. Isu ini boleh dipintas dengan menggunakan crème vitamin yang mengandungi vitamin C yang boleh digunakan secara langsung untuk zakar, yang membawa vitamin C ke dalam aliran darah dan tisu-tisu tempatan serta-merta. Formula khusus zakar (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki Man1) direka untuk kesihatan zakar dan penjagaan, dan mengandungi banyak nutrien penting yang bekerja bersama-sama dengan vitamin C.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *