Yogurt sejuk beku menambah francais pinggan

Yogurt sejuk beku menambah francais pinggan

Dalam industri makanan dan minuman semakin besar kadar dalam beberapa tahun yang lepas. Pasaran makanan dan minuman Kesihatan dijangka berkembang pada kadar pertumbuhan kira-kira 35 peratus setahun mengikut kajian yang dijalankan oleh Kumpulan Pengurusan Penyelidikan Tata. Pertumbuhan ini adalah hasil daripada peluang-peluang perniagaan yang baru dan unik yang muncul dalam industri F & B. Beku yogurt, adalah salah satu konsep perniagaan antarabangsa tersebut menyaksikan populariti yang meluas di India.

Yogurt beku boleh didapati dalam pelbagai perisa dan menawarkan kaya pengalaman pengguna dengan pelbagai yang enak dan lazat. Di India, orang secara amnya mengambil yogurts untuk iklim serta kesihatan berkaitan manfaat tetapi dengan gaya hidup yang sibuk sedikit sahaja boleh menikmati rasanya buatan. Lebih-lebih lagi dengan kaum India yang mendapat lebih banyak jenama yang sedar, orang akan memakan yogurt readymade dari sebuah kedai berjenama. Seperti yang dimaklumkan oleh G.S. Bhalla, MD-Cocoberry, “apabila kita bermula Jadilah tiada lain yogurt saluran di dalam pasaran. Kejayaan yang kita telah mencapai telah berlaku disebabkan oleh francaisi bangga kami.” Marilah kita telah melihat beberapa faktor lain yang telah memberi rangsangan kepada konsep perniagaan yang luar biasa ini pan India.

Faktor-faktor yang merangsang untuk perniagaan yogurt

Membeli sebuah francais yogurt berperisa perbandingan adalah satu perkembangan baru di pasaran India. Walau bagaimanapun, peluang perniagaan yang unik ini jamin kejayaan jika dikendalikan dengan cekap. Kini, dengan lebih banyak orang menjadi sedar Kesihatan, ia dianggap perkara makanan terbaik untuk menawarkan rasa serta mengekalkan kesihatan. Kedua, pendapatan boleh guna meningkat dan keutamaan rakyat makan di luar boleh juga menjamin kejayaannya. Sibuk jadual dan wanita bekerja di luar, meninggalkan masa yang kurang untuk membuat yogurt di rumah. Sebaliknya, dengan konsep yogurt beku pepping keutamaan pengguna, orang akan berubah untuk pilihan yang lebih sihat dan sedap yogurt. Satu lagi faktor yang ditambah kepada yogurt francais adalah keselesaan yang ditawarkan kepada usahawan wanita. Wanita yang gemar memasak atau menyediakan makanan khas boleh mengambil anak yogurt beku dan menjadikan hobi mereka kepada perniagaan yang berjaya.

Walau bagaimanapun, aspiran yang masih undecided tentang mengambil anak atau memulakan perniagaan mereka sendiri dari peluang yang unik ini perlu terlebih dahulu memahami mengapa francais memang pilihan yang lebih baik.

Francais Perniagaan yogurt

Walaupun perniagaan francais yogurt agak popular di peringkat antarabangsa, tetapi di peringkat yang baru muncul di India. Pada masa ini, terdapat hanya dua francais jenama di India, tetapi bahawa konsep menangkap cepat antara jenama francais yang lain.

Faedah-faedah segmen khusus:

Usahawan yang bercita-cita boleh cash-in banyak manfaat daripada peluang perniagaan yang unik ini. Ini adalah kerana beberapa francais pemain dalam segmen yang masih dalam mod pengembangan. Pemain ini akan memberi perhatian individu kepada debutants ini kerana mereka berminat dengan memperluaskan usaha perniagaan mereka. Oleh itu, aspiran boleh mendapat banyak bantuan daripada syarikat induk.

Pelaburan yang rendah

Sebab kedua popularitinya adalah pelaburan dengan kos yang rendah berbanding dengan kedai-kedai F & B yang lain. Seperti yang dimaklumkan oleh Bhalla, “sistem rakan francais Cocoberry bermula pada model pelaburan yang rendah bergantung kepada lokasi dan saiz. Pelaburan yang rendah dan jualan ulangan yang tinggi memastikan pulangan pelaburan (ROI) bagi francaisi yang sihat.”

Penerimaan yang meningkat

Walau bagaimanapun, jenama seperti Cocoberry telah terbukti kejayaannya dengan membuka kedai-kedai 16 operasi, mana 11 adalah pemegang francais yang dimiliki. Ciuman kiwi, di Kanada yogurt beku, lebih dikenali untuk jenama jus dan bermulut manis Jus jus Booster telah merancang untuk membawa jenama yogurt mereka di India tidak lama lagi. Perkembangan ini menunjukkan populariti konsep unik di India.

Peringatan semasa menjalankan francais yogurt yang

Setiap perniagaan memerlukan banyak penjagaan dan peringatan. Yogurt francais adalah tidak terkecuali tersebut dari lain-lain perniagaan yang berjaya. Beberapa langkah berjaga-jaga adalah seperti di bawah:

• Mengekalkan kesihatan dan Keselamatan isu-isu:
• FMCG makanan perkara supaya ia boleh binasa dalam masa yang singkat.
• Mematuhi undang-undang francais mengekalkan piawaian

Kesimpulannya, boleh dikatakan bahawa menjalankan francais yogurt yang adalah agak mudah dan mudah. Usahawan yang bercita-cita akan mendapat faedah-faedah yang lumayan dengan francais yang kini sebagai konsep ini adalah mendapat penerimaan yang besar di seluruh negara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *