Yoga udara: Masa depan aerobik

Yoga udara: Masa depan aerobik

Sendi-sendi dan tekanan tinggi Jangan baik bersama-sama. Apabila anda mempunyai banyak ketegangan dalam sendi anda tubuh boleh berasa penat, kejelasan mental anda boleh disalirkan, dan anda boleh juga berada dalam kesakitan.

Kini, Terdapat banyak cara anda boleh melegakan sendi ini sakit itu, tetapi ada lebih menarik dan revolutionary daripada yoga udara. Bentuk senaman yang benar-benar meletakkan udara dalam senamrobik.

Pengamal akan samaada kira-kira tiga kaki di udara yang berayun-ayun dari kain yang tunggal yang roped melalui cangkuk di siling. Apabila anda ada mengamalkan yoga udara anda mempunyai untuk memastikan bahawa anda akan melakukannya dengan selamat.

Jika terdapat sebarang petunjuk yang cangkuk di siling boleh datang kemudian anda perlu mencari tempat yang lebih selamat untuk bolt cangkuk anda. Juga, anda akan perlu untuk mendapatkan kain yang kukuh yang akan menjadi cukup tahan lasak untuk menahan berat keseluruhan badan anda.

Anda mungkin telah melihat wanita cirque du solei windup dalam kain mereka dan kemudian ufuk langit dalam penerbangan yang mempesonakan dan berani ke arah tanah sahaja untuk berhenti sejurus sebelum mereka mencecah hidung mereka atas rakan-rakan ballerina mereka menari di pentas. Ini juga adalah aerobik udara, tetapi dilakukan dalam banyak lagi cara yang melampau.

Yoga udara tidak dimaksudkan untuk menjadi satu yang mengepam sukan lasak, tapi agak cara santai untuk Kosongkan minda anda dan anda melarikan diri jiwa anda semasa badan anda berehat. Ia adalah suatu amalan yang menggabungkan dan menyepadukan jiwa, minda dan badan.

Ini akan dipanggil suatu amalan yang holistik, dan sebagai gila bergoyang sekitar pada kain seperti itu adalah satu set buaian dan cuba untuk menyesuaikan seni binanya minda, badan dan jiwa, seperti gila sebagai semua bunyi ini, ia menjadi sangat popular. Menariknya, terdapat gimnasium atau aerobik studios di New York, California dan juga sebahagian besar negeri lain yang akan hip dan sekarang di mana orang pergi belajar daripada pengajar udara.

Bagaimana mereka pernah pergi ke sebagai profesion mereka misteri, tetapi ia iri hati kepada mengatakan sekurang-kurangnya. Anda akan mungkin perlu seorang pelajar dalam kelas untuk tempoh masa yang baik dan kemudian membuat akuan bagi perantisan sebelum anda boleh dihubungi seorang yogi udara induk.

Jika anda tidak bersedia untuk memulakan berayun sekitar dengan sekumpulan orang-orang yang anda tidak biasa dengan mungkin anda boleh mula melakukan beberapa stretches di rumah anda. Itulah cara yang baik untuk mula mengamalkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *