Yang di bawah Meja / basikal senaman – ia akan membantu saya untuk menjalankan

Yang di bawah Meja / basikal senaman – ia akan membantu saya untuk menjalankan

Anda ingin dapatkan fit semasa anda bekerja? Yang di bawah Meja / Senaman Basikal akan membantu anda untuk mencapai matlamat ini.

Basikal ini boleh disimpan di bawah Meja pejabat anda, mengizinkan anda untuk menggunakannya sebagai anda bekerja dan selesai anda banyak tugas lain yang biasanya memerlukan anda duduk di meja pejabat anda.

Terdapat banyak rajin individu mencari sedikit masa tambahan untuk bersenam sepanjang minggu mereka, oleh itu mereka menggunakan sesuatu di bawah Meja / basikal senaman untuk merealisasikan matlamat ini.

Yang di bawah Meja / Senaman Basikal datang dengan banyak ciri-ciri yang sangat baik. Anda akan datang untuk menghargai bahawa o pukal yang Basikal termasuk pedal yang diperbuat daripada bahan-bahan yang dibuat untuk menghentikan sebarang tergelincir kaki.

Beberapa basikal ini juga mempunyai tali supaya kaki anda boleh masuk ke tali seperti yang anda menggunakan ini boleh membenarkan anda untuk memastikan kaki anda selamat terletak pada setiap masa dan untuk menghentikan kecederaan. Di samping itu, walaupun basikal ini boleh dipindah-Pindahkan, mereka masih dicipta dengan berat badan yang cukup untuk membuat tertentu bahawa basikal akan kekal teguh di tempat anda membuat menggunakan ia.

Sebelum anda meletakkan basikal di bawah Meja anda di tempat kerja, anda boleh melaraskan rintangan yang menawarkan Basikal. Anda boleh mencari satu rutin yang tidak berat ke, atau anda akan mempunyai keupayaan untuk meningkatkan rintangan untuk satu sesi lebih amat sukar dan mencabar.

Alat-alat ini serba sedikit juga merangkumi aplikasi statistik yang bermaksud bahawa anda juga boleh menyimpan trek yang berapa lama anda telah dilaksanakan, berapa banyak kalori yang telah anda menulis dan walaupun berapa jauh dan berapa pantas anda Berbasikal.

Melalui mendapatkan kelebihan opsyen ini, anda mungkin mempunyai keupayaan untuk mengesan semua anda menjalankan aktiviti dengan ketepatan yang unggul untuk akan datang peperiksaan dan penilaian.

Terdapat juga beberapa di bawah Meja / basikal senaman yang boleh menggandakan sebagai peralatan senaman atas meja yang boleh menggunakan lengan dan bahu anda. Pada radas ini pedal bekerja dengan tangan anda, ini harus nada lengan dan bahu anda sementara anda berehat otot-otot di bahagian atas badan.

Basikal ini boleh digunakan semasa anda pada komputer dan ia akan boleh menjejaki berapa lama anda telah bekerja walaupun apabila anda berlaku untuk kehilangan jejak sendiri. Pengguna Internet yang serius, berterusan dapat juga melayari Internet sementara mereka mendapat sesuatu yang sihat dan meningkatkan kesihatan dan kecergasan keseluruhan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *