Yang baik lawan buruk pembungkusan minyak Krill

Yang baik lawan buruk pembungkusan minyak Krill

Yang baik lawan buruk pembungkusan minyak Krill

Membeli jenis ikan yang betul minyak penting untuk kesihatan anda. Sesetengah minyak krill yang tidak dibungkus dengan betul akan berakhir tidak berfungsi dengan berkesan kerana cahaya atau oksigen rehat-downs nutrien.

Jika mana-mana bahagian tablet minyak krill kelihatan seperti ianya sebuah kapsul, ia tidak boleh mengekalkan kualiti minyak krill segar. Anda mahu melihat kapsul sebelum anda membelinya dan pastikan bahawa mereka akan gelap warna dan dalam dua keping. Jika minyak terus cahaya matahari atau terdedah kepada oksigen dan tidak dilindungi oleh suatu lapisan gelap maka anda akan mempunyai pecahan nutrien yang terkandung dalam minyak. Menggunakan capliques yang berada di dalam dua keping akan memastikan bahawa minyak akan berlangsung lagi dan cenderung untuk memastikan minyak yang segar. Apabila anda memperkenalkan minyak kepada oksigen, anda adalah pengoksidaan salah satu nutrien yang paling penting dalam minyak krill, astaxanthin. Astaxanthin ialah apa omega-3 kerana ianya satu anti-oxidant. Anda akan juga memastikan yang tiada gangguan yang dilakukan untuk minyak kerana apabila kapsul telah dibuka, ia tidak boleh diletakkan kembali bersama-sama sekali di rak-rak pasaran. Dengan mencari pembekal yang menggunakan capliques anda juga akan melindungi minyak krill dari prospek ruination melalui kelembapan dan haba.

Segala-galanya yang anda lihat melalui perlu minyak tulen krill dan tidak mempunyai apa-apa yang berbahaya di dalamnya seperti pewarna, atau apa-apa penambahan tiruan. Apabila anda melihat ke dalam kapsul, anda harus dapat melihat jelas minyak. Apabila anda mempunyai bahan aktif dalam sebuah kapsul, mereka akan dipasangkan dengan bentuk pembawa bahan. Apabila anda menghilangkan topi gel dan menggunakan capliques ini, anda akan menghilangkan semua pembawa tidak aktif untuk versi yang lebih tulen minyak. Beberapa pembekal akan menggunakan selimut nitrogen jika minyak itu dibungkus dalam botol, tetapi ia masih boleh mendapatkan pendedahan kepada oksigen apabila digunakan pada masa lain.

Memastikan bahawa nutrien yang akan dibebaskan ke dalam sistem ini juga titik ini sistem pembungkusan yang baik. Anda mahu mereka akan diserap melalui badan anda dengan cepat dan tidak ditinggalkan dalam perut anda untuk duduk. Anda tidak mahu memperkenalkan mana-mana ejen-ejen yang plasticizing ke dalam tubuh anda sama ada. Ini memberi kesan negatif pada kesihatan anda secara keseluruhan. Terdapat juga perbezaan antara kapsul gel bovine dan ikan. Apabila anda menggunakan gelatin yang tidak, seperti lemak dari lembu, anda akan meletakkan diri pada risiko yang lebih beruntung daripada jika anda telah menggunakan gelatin ikan di luar sebuah kapsul minyak krill. Menggunakan ikan gelatin juga bijak kerana penggunaan keseluruhan ikan dan terus pencemaran bahan buangan haiwan ini ke tahap minimum. Anda mengambil pil secara keseluruhan dan anda mahu kapsul untuk menjadi seperti sihat sebagai produk itu sendiri.

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.krilloil.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *