Whiteboards Kastam dan Jabatan Kesihatan wanita

Whiteboards Kastam dan Jabatan Kesihatan wanita

Wanita mempunyai keperluan kesihatan yang berbeza sepanjang hayat mereka dan Jabatan Kesihatan wanita mesti memenuhi kehendak yang tertentu. Buruh dan penghantaran, post partum dan anti-partum bilik berusaha mewujudkan persekitaran yang nyaman, tenang dan menyegarkan terutama bagi ibu-ibu yang mengandung dan baru. Salah satu cara untuk memberi bilik hospital yang mesra alam adalah melalui adat Cucian memadam papan.

Komunikasi dan peningkatan kepuasan pesakit adalah kebimbangan besar di hospital-hospital yang ramai. Hal ini terutama berlaku dalam tenaga kerja, penghantaran dan post partum bilik pesakit. Pengalaman seorang wanita telah dalam Bilik-bilik akan menghubung kaitkan terus keinginan beliau untuk kembali ke hospital apabila mempunyai anak tambahan atau lain-lain keperluan perubatan. Memastikan ibu baru yang mempunyai pengalaman yang baik bermakna anda akan mempunyai sekurang-kurangnya dua baru pesakit seumur hidup – ibu dan anaknya.

Lembaga Pengarah hospital ketinggalan zaman dan kotor yang putih membuat satu tanggapan yang buruk dan mengurangkan kepuasan pesakit dengan pengalaman beliau, dengan itu mengurangkan kemungkinan dia akan kembali ke hospital anda pada masa akan datang. Dengan bekerja dengan Syarikat papan putih adat, Jabatan Kesihatan wanita anda boleh berkilau dengan jenama baru kering padam papan. Lembaga ini boleh meningkatkan hospital anda imej dan pesakit komunikasi usaha, yang akan menjadikan Lawatan pulangan yang lebih banyak.

Mencari pallet yang pastel apabila mencipta papan putih adat Jabatan anda. Warna-warna yang terang adalah estetik, manakala baki berfungsi bagi kakitangan anda. Lembaga adat padam kering boleh memaparkan beberapa kategori maklumat yang berbeza, termasuk masa Lawatan, pelan untuk rawatan, keperluan untuk pelepasan, bayi yang baru lahir pemakanan maklumat, keutamaan anestesia dan skala kesakitan. Mengekalkan maklumat ini di tempat yang mudah akan meletakkan pesakit selesa dan memastikan jururawat akan sedar Semua statistik penting yang diperlukan.

Putih adat hospital yang mempunyai beberapa faedah untuk jururawat, pesakit dan pelawat. Anda boleh mencipta tempat untuk kakitangan dan ahli keluarga untuk meninggalkan soalan untuk doktor. Lembaga Pengarah boleh pracetak dengan melawat jam, nombor bilik dan nombor telefon yang penting, seperti di NICU. Mengekalkan maklumat ini mudah dicapai bermaksud soalan-soalan yang lebih sedikit untuk jururawat untuk mengendalikan, sekali gus membebaskan mereka masa untuk penjagaan pesakit.

Whiteboards boleh dibuat termasuk logo hospital memastikan penjenamaan kebiasaan. Ini akan menggalakkan kesetiaan pesakit dan membuat mereka lebih cenderung untuk kembali ke hospital anda untuk keperluan perubatan masa depan. Memilih bingkai yang anggun dan moden untuk anda Lembaga putih akan menghalang pengunjung dari menandakan dinding hospital secara tidak sengaja. Penyesuaian popular yang lain adalah kami Bungee penanda–satu gegelung pen supaya penanda hilang dari Lembaga Pengarah. Bungees penanda memastikan terdapat pen sebaik sahaja ia diperlukan oleh jururawat, ahli keluarga atau kakitangan.

Whiteboards yang baru Menyimpan unit keseluruhan anda kelihatan baik. Papan putih yang banyak dibuat dengan reka bentuk hijau bar, yang menjadikan ia mudah untuk mengikuti maklumat dan membolehkan kakitangan untuk mendapatkan data yang diperlukan dengan cepat.

Kemasukan pesakit dan pengeluaran adalah sering di Jabatan-Jabatan Kesihatan wanita dan Lembaga perlu dikemaskini selalu. Papan putih adalah cara yang paling mudah untuk memastikan Jabatan Kesihatan wanita dianjurkan dan up to date. Tugasan kakitangan boleh melihat dan diselaraskan dengan cepat semasa anjakan perubahan. Papan putih membuat ia mudah untuk menilai keutamaan kes dan menukar mereka seberapa kerap yang perlu. Kolum khusus boleh diwujudkan untuk dipadankan dengan keperluan khusus anda Hospital atau wad setiap individu. Bahagian-bahagian yang berasingan juga boleh digunakan oleh Jabatan-Jabatan lain, seperti perkhidmatan sosial.

Menjaga wanita anda Jabatan Kesihatan yang bersih dan bebas daripada menyemakkan akan memberikan anda jururawat, pesakit dan pelawat ketenangan fikiran.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *