Whiteboards Hospital menarik perhatian meningkatkan penampilan Bilik, meningkatkan kepuasan pesakit

Whiteboards Hospital menarik perhatian meningkatkan penampilan Bilik, meningkatkan kepuasan pesakit

Apabila Mississippi yang besar kemudahan penjagaan kesihatan menyedari bahawa mereka whiteboards tradisional, kosong telah berkhidmat tujuan mereka, pentadbir hospital mengetahui mereka diperlukan untuk membuat perubahan. Lembaga Pengarah adalah terlalu kecil untuk memaparkan semua maklumat pesakit perlu dan mungkin tidak dapat jelas dilihat oleh pesakit-pesakit dari katil mereka. Kakitangan Hospital yang mempunyai masa yang sukar mengekalkan konsisten, ringkas maklumat pada setiap papan, kerana mereka kelihatan kotor ghosting dan habuk. Doktor dan jururawat telah menghabiskan sejumlah besar masa yang menentukan Apakah maklumat yang diperlukan untuk ditangkap pada Lembaga masing-masing, kerana mereka telah kosong dan mempunyai kriteria tidak pre-printed padanya. Ada yang juga kekurangan daripada penjenamaan, kerana Lembaga tidak mempamerkan skim logo atau warna di hospital.

Melalui hubungan dengan seorang penjual, hospital menemui VividBoard, pengeluar berasaskan Cincinnati whiteboards premium, direka bentuk adat. Syarikat ini menawarkan garis unik Hospital Cucian memadam papan yang direka untuk membantu meningkatkan kepuasan pesakit dan memperbaiki komunikasi di antara kakitangan, pesakit dan keluarga mereka.

VividBoard menyelesaikan dilema putih hospital Mississippi ini dengan membina hospital adat whiteboards dengan kawasan pracetak nama pesakit, kakitangan perubatan harian dan kawasan yang luas untuk pelbagai maklumat seperti nombor telefon untuk pembersihan dan pemakanan. Whiteboards semua telah dijenamakan dengan hospital logo dan warna, mencipta rupa bersih, konsisten dan cantik sepanjang kemudahan keseluruhan. VividBoard juga direka khas Lembaga bagi ibu yang mengandung dan sayap kanak-kanak, termasuk kawasan pracetak tambahan untuk mendapatkan maklumat yang diperlukan oleh jururawat laktasi dan pakar-pakar kehidupan kanak-kanak.

Hari ini, hospital whiteboards digantung dalam Bilik pesakit sebagai cebisan tersuai, penuh warna karya seni. Lebih kurang masa diperlukan oleh kakitangan untuk menentukan Apakah maklumat yang perlu akan ditangkap kerana maklumat yang diperlukan sudah pracetak pada hospital whiteboards. Sama sekali, penghijrahan dari Cucian putih ghosting, kotor-mencari memadam papan untuk whiteboards yang berwarna-warni dan teratur telah menyebabkan produktiviti kakitangan yang sangat baik dan kepuasan keseluruhan pesakit.

Hospital menghargai proses berbeza salutan yang dipatenkan di VividBoard, yang sublimates imej ke dalam whiteboards yang berbeza dengan saringan sutera, di mana dakwat itu diletakkan di atas papan. Proses lapisan yang unik, berkilat ini memastikan papan putih yang lebih menarik dan tahan lama, dan menghapuskan mana-mana permukaan yang dibangkitkan, yang membuat Lembaga ini mudah untuk bersih dengan isi rumah tipikal yang produk pembersihan.

VividBoard yang tahan lama dan menarik perhatian padam kering adat Lembaga boleh disesuaikan untuk hampir apa-apa saiz, bentuk atau warna dan boleh framed atau unframed bergantung kepada keutamaan. Mereka boleh dengan mudah dipasang dengan cermin mudah penggantung, cakera Velcro dan menghala lubang-lubang ke atas pelbagai jenis permukaan dinding. VividBoard juga menawarkan pelbagai jenis aksesori, pen penanda berasaskan alkohol, cryon, gabungan penanda padam klip pen, double-buih pemasangan pita, magnet, tahan-up dan penanda dulang.

Selain pesakit whiteboards, kering padam Papan adalah alat organisasi yang sempurna untuk pelbagai kawasan hospital lain, termasuk: jururawat Stesen whiteboards, whiteboards penjadualan bilik operasi, whiteboards pendaftaran bilik kecemasan, dan banyak lagi. Untuk maklumat lanjut mengenai VividBoard di talian hospital whiteboards dan aksesori lengkap, sila layari laman web di www.vividboard.com atau hubungi khidmat pelanggan pada 877. 543. 2999.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *