Wellmune WGP berfungsi?

Wellmune WGP berfungsi?

Wellmune WGP adalah produk khusus hanya untuk merangsang sistem imun yang terbukti secara saintifik untuk meningkatkan sistem imun, seperti yang dibuktikan oleh kajian kedua menunjukkan kesannya apabila diserap di dalam badan dan mengukur peningkatan besar dalam tindak balas imun.

Banyak pengajian Wellmune WGP yang dijalankan sehingga kini telah tidak disiarkan. Saya telah dapat mengesan kertas ini dan membuat teks penuh melalui laman web saya. [Lihat kotak penulis untuk pautan].

Kajian Wellmune Marathon – jurnal Sains Sukan dan perubatan, 2009.
Wellmune sejuk dan selsema kajian – Jurnal Penyelidikan Gunaan, 2009.
Wellmune Antrax dan kajian kanser di tetikus – jurnal American Nutraceutical Association, 2002.

Wellmune bukanlah satu bahan semulajadi yang berlaku dan tidak boleh didapati sendiri di dalam makanan dan minuman yang kita makan dan minum. Sebaliknya ia adalah dalam kelas bahan-bahan yang berfungsi. Wellmune WGP ditambah kepada makanan atau minuman, tidak digunakan langsung. Ia adalah untuk-sebatian semulajadi (gluco polysachharide) yang diasingkan daripada dinding sel tekanan baker’s yis dituai dalam persekitaran makmal pada kiub gula. Wellmune memberitahu utama sel-sel imun bertindak balas lebih benar-benar kepada kehadiran penyakit yang boleh menyebabkan organisma yang mengakibatkan jangkitan sejuk dan selsema yang sedikit.

Jurnal Immunologi, penerbitan rasmi Persatuan Immunologists Amerika, dilaporkan mekanisme oleh Wellmune WGPboosts yang sistem imun. Ini didapati menggunakan WGP Wellmune fluorescently berlabel yang boleh dikesan dengan mikroskop yang di dalam subjek ujian.

Ujian bebas menunjukkan bahawa Wellmune terlibat dan merangsang Pertahanan semulajadi tubuh terhadap pelbagai badan. Pre-clinical ujian dan kajian klinikal manusia menunjukkan bahawa Wellmune merangsang sistem imun dengan meningkatkan:

Pengaktifan sel imun yang aktif untuk mempertahankan badan.

Jumlah biomarkers utama di dalam darah yang mengawal tindak balas imun badan.

Pergerakan sel-sel imun yang semula jadi untuk tapak penceroboh yang asing, yang membolehkan tindakan yang cepat atas penceroboh untuk.

Engulfing cabaran-cabaran luar, mengakibatkan tindak balas imun yang lebih lengkap.

Pencipta Wellmune dan usahasama penyelidikan mereka telah melabur lebih daripada $250 juta dalam penyelidikan dan pembangunan dengan penyertaan oleh organisasi seperti Pusat Kanser Brown University Louisville, Institut Kebangsaan Kesihatan, The klinik Mayo dan Amerika Syarikat dan Kanada Jabatan Pertahanan.

Lebih sepuluh Sains dan perubatan jurnal telah menerbitkan penemuan mengenai keselamatan dan keberkesanan Wellmune WGP dalam beberapa tahun yang lepas. Dalam pelbagai ujian, Wellmune kejadian demam yang dikurangkan dan dihapuskan keperluan untuk subjek kajian Cik kerja atau sekolah kerana selsema dalam tempoh 90 hari. Ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa Wellmune WGP mencegah selsema atau penyakit, tetapi ia mengurangkan keseriusan dan tempoh gejala.

Satu lagi kajian menunjukkan bahawa, apabila diambil setiap hari oleh pelari post-marathon, Wellmune mengurangkan gejala-gejala jangkitan saluran pernafasan (URT) seperti hidung tersumbat atau berair tanya, semua penyakit yang biasa dihadapi selepas tekanan fizikal daripada pelari jarak jauh.Kajian empat minggu telah disiapkan dengan 75 pelari dari Marathon Carlsbad yang memakan Wellmune pada tahun 2007.

Menggunakan ujian psikometrik yang disahkan yang dikenali sebagai profil Syarikat Mood (POMS) borang soal selidik, kajian diukur Negeri mood semangat, keletihan, ketegangan, kekeliruan, kemurungan dan kemarahan yang menggunakan 65 adjective keamatan berdasarkan skala. Kumpulan Wellmune melaporkan 22% skor yang lebih tinggi dalam semangat, 48% pengurangan dalam keletihan, 38% pengurangan ketegangan dan penurunan sebanyak 38% dalam kekeliruan ke atas Kumpulan kawalan.

Ketiga kajian dilakukan dengan Wellmune WGP dan hidupan liar anggota Bomba dalam tempoh dua minggu mempunyai keputusan yang sama. Hasil kajian menunjukkan bahawa persepsi keseluruhan Kesihatan adalah lebih baik dalam penerima Wellmune daripada kumpulan kawalan. Perbezaan didapati pada hari-hari yang terlepas dari kerja antara kedua-dua Kumpulan. Apabila pemeriksaan harian tahap aktiviti di tempat kerja dalam tempoh dua minggu, terdapat perbezaan dalam aktiviti harian purata antara para petugas pemadam kebakaran.Kesimpulan rasmi adalah Wellmune dan beta glucans membantu mengurangkan tanda-tanda dan kejadian URTI (penyakit saluran pernafasan) antara anggota Bomba hidupan liar.

Wellmune WGP adalah dipatenkan, mempunyai penarafan GRAS (dikenali sebagai selamat) oleh FDA, halal, bebas allergenic dan bebas-GMO (mengandungi tiada organisma pengubahsuaian genetik). Ia juga sesuai dalam semua diet vegan dan vegetarian. Wellmune faedah boleh didapati dalam beberapa produk baru, bererti anda boleh dengan mudah dan mampu mendapat semua faedah-faedah tambahan yang benar, diiktiraf FDA yang sebenarnya akan meningkatkan sistem imun anda sepanjang tahun.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *