Warga emas memerlukan tangga lif kerusi – adalah Medicare pilihan hanya sebenar?

Warga emas memerlukan tangga lif kerusi – adalah Medicare pilihan hanya sebenar?

Stairlifts bagi warga emas telah bertukar menjadi satu topik panas hari ini. 3 faktor. Pertama, rumah manis rumah. Hanya yang ingin bergerak keluar dari rumah mereka, walaupun mereka sudah melayari tangga masalah?! Seterusnya, Terdapat sebilangan besar warga tua yang akan bersara setiap tahun, jauh lebih daripada sebelum. Akhir sekali, banyak pemilik rumah AS akan terperangkap dalam rumah mereka sendiri, mungkin kerana mereka gadai janji rumah di bawah air, atau tidak berupaya untuk mendapatkan pembiayaan untuk rumah baru.

Mungkin Lif tangga anda akan dilindungi oleh insurans kesihatan Medicare? Harga Stairlift tidak semua yang sederhana, ia boleh dikenakan bayaran sebanyak $10,000 atau lebih bergantung kepada rumah anda. Oleh itu soalan tentang tangga mengangkat membuat liputan Medicare rasa banyak.

Sudah tentu, anda mungkin benar-benar telah mempunyai membayar sistem Medicare seluruh hidup kerja anda, anda sepatutnya dibenarkan untuk pembayaran anda serta. Hakikatnya, sudah tentu ada rekod diterbitkan mengatakan bahawa Medicare tidak akan membayar untuk stairlift anda.

Medicare tangga Lif-lif untuk warga tua, Terdapat banyak amaran dan blok jalan jalan mencari seberapa banyak perlindungan daripada insurans kesihatan Medicare seperti yang anda mungkin boleh. Mereka: keperluan perubatan, mengesan betul Medicare Bertauliah pembekal tangga Lif, menavigasi Medicare dalam dokumen, persistance, dan memberi perhatian kepada bagi sebarang perubahan yang mungkin dalam Medicare program.

Kesihatan perlu – memastikan anda menerima permintaan bertulis anda pengamal perubatan untuk insurans (Medicare) untuk Stairlift di

Untuk membolehkan anda layak untuk sebuah stairlift yang dibayar oleh insurans Medicare, anda benar-benar mahu mempunyai notis bertulis pengamal penjagaan kesihatan kepada Medicare meminta kelulusan untuk bayaran balik. Ia benar-benar adalah jenis tuntutan insurans. Ia akan menjadi sangat baik untuk mencipta menggariskan keadaan anda di rumah anda untuk doktor anda supaya mereka dapat mempunyai tanggapan yang baik pada sebab-sebab mengapa stairlift satu kemungkinan yang berfaedah. Medicare hampir pasti akan perlu untuk memastikan bahawa apa-apa lagi lebih-lebih lagi pilihan yang mahal akan mencukupi untuk memastikan movability.

Mencari Medicare yang diiktiraf pembekal Stairlifts

Medicare semata-mata akan bekerja dengan stairlift pengedar yang bersetuju untuk jadual insurans Medicare, sama ada secara berterusan, atau atas dasar kes demi kes. Memastikan bahawa Syarikat stairlift yang anda pilih akan Baiklah dengan jadual Medicare. Ini dipanggil Medicare terlibat pembekal.

Berpegang dengan kertas kerja Medicare

Dari yang awal pengumpulan dokumen-dokumen sokongan untuk kes ini, potensi Surat-surat Penafian pertama perbualan anda dengan doktor dan pembekal stairlift, pastikan kertas kerja yang komprehensif untuk semua perbualan, termasuk panggilan telefon.

Ketahanan

Ia kemungkinan besar bahawa tuntutan insurans Medicare yang awal untuk rumah stairlift akan ditolak. Tenaciousness membayar dalam kes sebegini. Memeriksa apa-apa alasan diberikan penolakan dan memohon semula dengan tambahan dokumen, sebagai munasabah.

Pelarasan yang berpotensi di dalam Medicare Program

Jika anda memerlukan stairlift yang, pada masa ini mungkin masa yang ideal untuk mendapatkannya jika anda mendaftar untuk insurans Medicare. Walau bagaimanapun, manfaat Medicare berada dalam bahaya yang menurun dalam Amerika Syarikat, yang mungkin menjejaskan prospek anda mendapatkan pembayaran Medicare maksima pada stairlift anda. Jadi pada yang mencari perubahan dalam undang-undang Medicare, dan bertindak balas dengan pantas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *