Wakil-wakil Jusuru membayar perhatian – berikut adalah cara terbaik untuk berjaya memasarkan perniagaan anda

Wakil-wakil Jusuru membayar perhatian – berikut adalah cara terbaik untuk berjaya memasarkan perniagaan anda

Jika anda betul-betul di sini, maka peluang yang anda mungkin menjadi sekutu Jusuru yang cuba untuk mencari jalan untuk mendapatkan hasil yang besar dalam perniagaan mlm anda. Kelihatan tidak lagi, kerana anda berlaku dalam tempat yang terbaik.

Posting ini akan secara ringkas melalui fakta-fakta penting mengenai perniagaan, namun banyak lagi ketara, menunjukkan kepada anda bagaimana anda akan mampu untuk benar-benar berjaya dengan Syarikat ini. Tidak syak lagi, ini adalah kaedah yang upline anda hanya tidak menunjukkan anda!

Produk Jusuru

Produk mereka semata-mata adalah digelar gabungan hidup Jusuru. Campuran hidup adalah sebuah “super jus” terdiri daripada mereka trademarked Bio-sel kolagen, Resveratrol dan antioksidan yang diperbuat daripada buah-buahan super berbeza 12.

Perkara tuntutan untuk kulit kelihatan lebih muda, tulang-tulang sihat dan penuaan yang sihat. Oleh itu pasti ada pasaran luas bagi kumpulan umur yg mengiklan sesuatu bayi ini. Produk-produk kesihatan dan Kecantikan adalah perniagaan bilion dolar.

Hakikatnya dari hampir 5,000 hadir pelbagai peringkat pemasaran perniagaan, 4,800 berada dalam pasaran nic ini yang sama.

Oleh yang demikian, pertandingan ini akan menjadi benar-benar sukar, termasuk pertandingan dari senarai jenama lain.

Jadi pengedar Jusuru yang akan memisahkan dan membezakan diri anda daripada lelaki lain jus dengan semua sama dilema bertukar menjadi bagaimana boleh anda, termasuk?

Banyak lagi yang kemudian…

Anda boleh menjual Jusuru hidup campuran?

Terdapat keraguan yang produk ini kepada orang ramai, yang merupakan unsur penting untuk memutuskan sebuah syarikat mlm.

Seperti yang disebut di pasaran Kesihatan adalah bidangnya bilion dolar yang berbilang.

Dan pesat akan menjadi lebih besar segmen penduduk, jadi akan ada kekurangan yang anda boleh menjual item untuk.

Walau bagaimanapun jika anda mahu keputusan yang penting dalam Jusuru, anda telah mendapat lebih daripada semata-mata menjual produk, anda perlu bersedia untuk merekrut orang menjadi downline anda. Ini adalah di mana Wang Tunai yang besar.

Pelan pampasan Jusuru

Program pampasan Jusuru terdiri daripada lapan cara untuk membayar pampasan kepada pengedar dengan komisen dan bonus tambahan.

Ada jualan langsung di mana anda membeli produk borong ($35) dan runcit item bagi $49,95, membuat sebanyak 30% pulangan.

Ada juga ganjaran pembeli pilihan di mana anda mendapat keuntungan runcit 15% untuk setiap pembeli yang terus yang berterusan bulanan auto-kapal.

Bonus paling menguntungkan namun akan dibayar kepada orang-orang yang boleh mengambil.

Cepat mulakan Bonus, komisen pasukan, Bonus infiniti Turbo, Checkmatch pemimpin, kepimpinan renang dan bonus kenderaan akan boleh diakses oleh anda seperti yang anda membangunkan downline anda sendiri dan pendahuluan darjat.

Oleh itu garis bawah adalah…

Hanya bagaimana anda terlebih dahulu dan membuat besar dana dalam Jusuru?

Seperti yang anda lihat dengan strategi komp, insentif-insentif yang terbesar dan pendapatan kebanyakan pergi kepada orang yang boleh menarik minat prospek dan mengambil pemimpin.

Mampu untuk melakukan ini, anda perlu mempunyai aliran yang berterusan amat berkelayakan rangkaian pemasaran petunjuk yang datang setiap hari, supaya anda tidak pernah lari daripada orang-orang untuk menunjukkan Jusuru Laman utama perniagaan anda.

Isu dengan latihan di Jusuru adalah hakikat bahawa ia mengajar teknik-teknik yang agak usang semata-mata bercakap untuk pasaran hangat anda, menghadiri mesyuarat dan setelah Mesyuarat Dewan Rakyat untuk menikmati jus anda.

Namun, apa yang mereka tidak akan memberitahu anda adalah fakta bahawa anda perlu pengaruh dengan pasaran hangat anda? Adakah mereka sepenuhnya mempunyai keyakinan dalam keupayaan membuat keputusan anda apabila ia datang kepada hal-hal perniagaan.

Di samping itu, mereka tidak akan memberitahu anda bahawa 95% daripada pasaran hangat anda akan berkata tidak kepada perniagaan rumah anda.

Ini dengan cara tidak akan membawa anda rakyat yang mencukupi untuk membina perniagaan dari rumah yang berkuasa.

Walaupun Jusuru memberikan satu peluang yang hebat untuk anda menghasilkan banyak wang tunai, kejayaan anda sendiri akan bergantung keupayaan anda untuk jenama sendiri (ingat kita berbincang tentang kedudukan keluar dari kawanan tersebut), keupayaan anda untuk menghasilkan aliran berterusan lead berkualiti dan keupayaan anda untuk membawa masuk orang lain.

Orang-orang yang akan membuat lebih banyak pendapatan di Jusuru akan menjadi pemasar bijak yang tahu bagaimana untuk membuat menggunakan kuasa pemasaran online untuk membina senarai prospek yang berkualiti yang sangat besar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *