Virus perut dan pedih ulu hati

Virus perut dan pedih ulu hati

Adakah anda hanya mendapat lebih mempunyai virus perut dan kini anda menderita daripada membakar hati dan senak?

Maka anda mungkin tertanya-boleh tanya jika ada hal-hal seperti virus pedih ulu hati, tetapi tidak ada.

Ia hanya begitu berlaku keadaan yang dibenarkan virus untuk berkembang, yang keadaan yang sama yang boleh mencetuskan senak asid.

Anda lihat virus perut, atau apa-apa jenis virus bergantung pada anda menyediakan persekitaran dalaman yang betul-betul supaya ia menjadi aktif.

Dalam erti kata lain, anda boleh ada virus atau virus-virus yang banyak di dalam badan anda. Walau bagaimanapun, mereka akan tidur dalam keadaan “tidak aktif” melainkan keadaan menjemput mereka untuk bangun dan menjadi “aktif.”

Virus berkelakuan sama seperti benih, benih rumpai yang buruk. Benih padi telah ditemui di 4,000 tahun Makam Mesir yang masih benar-benar “tidak aktif” dan utuh.

Apabila benih purba ini telah diletakkan di dalam tanah lembap, nutrien kaya dan reput, mereka bercambah dan berkembang.

Gejala pedih ulu hati anda adalah satu lagi isu kesihatan itulah tanda-tanda tell-kisah keadaan alam sekitar yang tertentu. Ia hanya begitu berlaku “persekitaran” saya merujuk kepada yang di dalam badan anda.

Tubuh yang sihat akan menangkis serangan virus dan mengekalkan suasana gastrousus yang seimbang.

Sebaik sahaja persekitaran tersebut adalah menolak “Baki”, hanya kira-kira apa-apa adalah permainan yang adil. Sama seperti apa-apa lagi, sebaik sahaja ia dimatikan baki, ia adalah mudah untuk hujung lebih. Walaupun virus kecil boleh meruntuhkan sistem imun tidak; Ia tidak mengambil masa yang apabila kesihatan anda telah melemahkan ke suatu titik yang melampau.

Lama Sains membuktikan anda boleh menangkis virus dan pedih ulu hati tanpa dadah

Antoine Bechamp (1816-1908), yang Frenchman, sumbangan yang terbesar untuk Mikrobiologi lebih seratus tahun yang lalu, Semua yang dipelihara dalam Arkib Perancis Akademi Sains.

Malangnya kebanyakan penemuan beliau telah menerima tersilap akreditasi untuk plagiarist terkenal Louis Pasteur (1822-1895).

Bechamp, penyelidikan membuktikan bahawa sel-sel anda dibuat kecil entiti hidup yang berkelakuan bijak dan menunjukkan diri penyembuhan kebolehan. Beliau membuktikan bahawa kuman dan virus diperlukan untuk pH berasid di dalam badan dan apabila Keseimbangan pH semulajadi badan kekal pada pH yang sedikit beralkali, mikro-organisma, bakteria dan virus-virus ini boleh tidak berkembang.

PH alkali yang sihat adalah hasil daripada memiliki plasma darah yang sedikit masin. Masin saya ertinya sebuah badan sihat baki “mineral surih” serupa dengan garam laut.

Purba Alkitab penyata anda akan “garam bumi”, cincin timelessly benar di sini.

Bechamp tahu bahawa sistem operasi badan anda mendedahkan sesuatu reka bentuk pintar dan ia hanya terdedah apabila kecerdasan tidak sama digunakan melalui tabiat pemakanan dan gaya hidup yang bijak.

Pedih ulu hati boleh diubati dengan memakan pelbagai jenis makanan mentah yang Mama Nature dibuat untuk menghidupkan suis induk untuk sistem imun anda. Terdapat ubat-ubatan yang tiada lagi yang boleh dipadankan dengan kecekapan sistem imun yang sihat, seimbang.

Apa yang anda perlu lakukan untuk menyokong “Sistem Pertahanan pintar” ini adalah untuk makan dengan betul dan bersenam sedikit. Jika anda menderita daripada virus dan pedih ulu hati, senak atau Tentera Darat Gastro-esofagus Reflux penyakit (GERD), anda boleh hidup bebas parasit dan gejala-gejala yang boleh mengganggu dengan hanya menukar persekitaran dalaman anda.

Makan makanan yang mencipta dan memupuk satu keadaan alkali yang sihat.

Hampir hilang rahsia kesihatan yang lama kehidupan dan optimum adalah semua tentang mencari sumber kaya mineral daripada makanan dan memakannya secara kerap, ia semudah itu. Anda boleh mencuci tangan anda sepanjang hari dengan antibiotik sabun dan detergen, tetapi jika baki pH berasid dalaman, anda akan menghadapi perut virus, “bugs” selsema dan mungkin akhirnya melawan asid senak dan pedih ulu hati sepanjang hayat anda.

Ia tidak perlu menjadi Begini… mencari pengetahuan tentang remedi semulajadi dan membuktikan berasaskan bukti perubatan alternatif Komplementari (CAM) dan penawar Sertai dalam “revolusi kesihatan diri.”

Hidup dengan baik,

Todd M. Faassé

Ekologi Kesihatan

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *