Utama faktor yang mempengaruhi keselesaan but Tory Burch hujan

Utama faktor yang mempengaruhi keselesaan but Tory Burch hujan

Faktor yang paling penting yang anda perlu mengambil kira apabila membeli Tory Burch hujan bot adalah sama ada but yang cukup selesa bagi anda untuk memakai. Jika but lebih indah d satu fesyen, walaupun, mereka tidak akan muat untuk membeli apabila mereka tidak selesa untuk dipakai. Anda tahu apa yang saya katakan? Kemudian Apakah faktor-faktor utama yang mempengaruhi keselesaan Tory Burch hujan but?

Lazimnya bercakap, Reka bentuk bahagian bawah serta pemilihan bahan menentukan keselesaan Tory Burch hujan but. Butiran adalah seperti berikut:

Di bawah bahagian rekabentuk Tory Burch hujan but.
1. Reka bentuk bahagian bawah harus mengelak daripada ponderosity. Ia adalah perlu untuk musim sejuk Kasut mempunyai bawah yang berat, kerana apa-apa Reka bentuk yang baik untuk mengasingkan udara bumi, dan maka adalah baik untuk memastikan sambutan hangat daripada kaki. Walau bagaimanapun, jika bahagian bawah Kasut lebih berat, kaki akan berasa buruk atas tanah, dan ia adalah mudah untuk membuat fokus bias, fenomena tersebut sebagai menyakiti kaki anda akan perkara-perkara berikut. Tory Burch hujan but mencukupkan kekurangan dengan tebal yang patut.
2. Satu tumit boleh membuat berat badan yang munasabah yang diedarkan di pelbagai bahagian sokongan kaki, mata, meningkatkan kestabilan tubuh manusia dan meningkatkan fleksibiliti gerbang.
Ketinggian tumit saiz, bentuk, dan lain-lain memainkan peranan yang penting keselesaan Tory Burch hujan but. Ketinggian tumit bergantung kepada ketinggian last post jumpelang, Reka bentuk atau pilihan yang jitu antara perhatian.

Pemilihan bahan.
Menggilap pilihan, bukan sahaja rupa, tahap yang besar itu juga dari prestasi kesihatan. Sama ada kasut yang selesa atau tidak terletak dalam bentuk kasut kecil yang berkaitan dengan cuaca. Bahan-bahan semulajadi atas bijirin kulit, tekstil kapas dengan sifat-sifat kesihatan yang sangat baik, kerana kadar resapan bahan, kadar resapan air Wap, penyerapan lembapan yang baik untuk kaki dan akan mempunyai tidak loya, tidak meliputi prasyarat kaki mereka. Pada peringkat ini, pembangunan pelbagai kulit sintetik, kulit tiruan dan prestasi Kesihatan adalah jauh dari semulajadi kulit, jadi dalam reka bentuk, mengikut gaya, haus dan keadaan alam sekitar, pilihan yang sesuai daripada bahan-bahan untuk memperbaiki memakai kasut yang selesa. Pemulihan selesai kulit, kulit perpecahan walaupun kasut kulit, tetapi permukaan adalah bersalut perlindungan aksesori, kulit semula jadi daripada liang disekat, jadi ia bernafas, wap air dikurangkan dengan banyak prestasi. Uppers bahan tekstil, memberi perhatian kepada menggunakan bernafas, kelembapan, iaitu menyahbau yang ringan, lembut, bakteria, dan sifat-sifat lain dengan bahan yang baik untuk kesihatan dan keselesaan. Serasi dengan atas bahan yang halus dengan lapisan dalam, penghujung pengepala, pelekat dan lain-lain bahan boleh bermain dengan prestasi yang tinggi. Rico, kasut dan kaki dengan tempahan, membawa kaki menerima Wap, berpeluh, dan jika di bahagian itu sendiri tidak mempunyai kadar resapan udara, fungsi penyerapan lembapan, sifat-sifat Kesihatan fabrik akan tidak datang untuk bermain. Bahan-bahan maka tapak dalam kasut berkualiti perlu kelembapan, bernafas, dan telah kestabilan dimensi yang baik, rintangan Flex dan sebagainya, untuk memenuhi keperluan, tetapi juga memberikan bahagian bawah kaki persekitaran yang selesa.

Bagaimanapun, terdapat unsur-unsur yang lebih banyak daripada semua di atas yang boleh menentukan anda untuk membeli but Tory Burch hujan, dan anda tidak boleh ketinggalan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *