Urutan kaki yang muktamad 101

Urutan kaki yang muktamad 101

Anda mungkin mungkin tahu sekarang bahawa kaki mempunyai hujung saraf yang tersambung secara langsung ke seluruh organ penting badan, dan hanya dengan menekan atau memegang satu kawasan pada kaki boleh membawa perubahan dramatik dalam rasa beberapa organ dalam badan. Untuk tidak tertanya-tanya, kaki adalah bahagian yang paling diabaikan badan keseluruhan. Sepanjang hari kaki anda akan sibuk membantu anda teguh, urutan kaki yang menenangkan akan menjadi Hadiah terbaik untuk yang tersayang dan diri sendiri.

Di sini kita akan membincangkan teknik-teknik mudah bagaimana seseorang boleh memberikan urutan kaki yang menenangkan. Tidak, anda tidak perlu mempunyai diploma dalam apa jua bentuk ini. Hasil daripada kaki yang baik boleh sama ada rakan kongsi yang sangat mengantuk atau kanak-kanak lompat yang seolah-olah telah mendapat semua kekuatan dunia. Kedua-dua hasil adalah apa yang kita akan kelihatan. Anda tidak perlukan apa-apa jenis peralatan khas untuk urutan kaki yang meyakinkan, perkara yang disediakan di rumah membuat persediaan yang sempurna untuk mengurut kaki. Anda perlukan sedikit tuala, dan mana-mana minyak pati yang digunakan untuk mengurut, sedikit minyak wangi jika anda ingin menambah pengalaman aromatik urut. Anda juga akan memerlukan satu mangkuk yang diisi dengan air suam luke.

Memanggil rakan dan mendapatkan Kasut dan sarung kaki yang dikeluarkan mereka. Menjadikan mereka rendam kaki mereka di dalam air selama lima belas untuk sepuluh minit. Membawa mereka dan Lap kering dengan tuala tersebut. Anda juga boleh menggunakan beberapa lilin untuk mengurangkan cahaya untuk meningkatkan perasaan berehat. Apabila anda benar-benar mula mengurut kaki, anda akan perasan ramai orang-orang yang sangat sensitif apabila ia datang untuk berdikari dan mereka brek ke ketawa. Oleh itu, anda perlu pastikan bahawa anda menggunakan firma lama dan perlahan sebatan dan bukannya orang-orang kecil dan cepat. Memberi rakan tempat yang selesa duduk, supaya mereka boleh berehat, berehat dan menikmati urutan kaki. Dengan amalan yang baik jika anda menutup tangan anda dengan minyak dan mula menggosok di kaki, ia tidak akan hanya mengurangkan geseran tetapi jika minyak pudina ditambah, ia juga akan mengurangkan sakit di kawasan yang berhampiran, di mana ia sedang digunakan. Menggunakan jenis angin ahmar yang seberapa banyak yang mungkin, Pekeliling yang akan membuktikan lebih baik.

Sebaik sahaja anda sapu kaki, pergi ke jari kaki. Di antara kawasan jari kaki akan tenang sensitif. Anda boleh urut kaki setiap individu dan memindahkan mereka dalam fesyen Pekeliling.

Juga urut tumit, yang mengambil bahagian utama beban orang tertentu. Satu teknik yang lebih banyak untuk menambah lebih banyak senyuman di wajah pasangan anda adalah untuk mengambil kaki mereka ke pusingan anda dan tekan perlahan-lahan kaki orang dari atas. Setelah urut ke atas, membersihkan kaki dan Sapukan serbuk beberapa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *