Urut sabun adalah satu perkhidmatan yang khas di Thailand

Urut sabun adalah satu perkhidmatan yang khas di Thailand

Perkhidmatan Urutan sabun bukanlah seperti kebanyakan urut lain, tetapi ini adalah satu perkhidmatan khas yang dihadkan hampir sepenuhnya ke Bangkok, Thailand. Urutan sabun ini sering mengambil masa lebih daripada sejam dan lelaki lebih cenderung berbanding wanita untuk membuat Perkhidmatan Urutan jenis ini. Biasanya pelanggan adalah seorang lelaki, dan orang yang menyediakan Perkhidmatan Urutan ini luar biasa seorang wanita bogel. Terdapat pelbagai jenis urutan yang tetap, tetapi urutan sabun tidak benar-benar jatuh ke dalam mana-mana kategori ini. Perkhidmatan Urutan jenis ini adalah dalam kategori semua semata-mata. Menggunakan Perkhidmatan Urutan sabun perkataan adalah sangat mengelirukan tentang Apakah jenis perkhidmatan ini menyediakan.

Wanita telanjang yang menyediakan urutan sabun tidak perlu mana-mana pendidikan formal untuk menyediakan perkhidmatan ini. Kebanyakan orang yang memberikan apa-apa jenis perkhidmatan yang diberi nama Perkhidmatan Urutan berpelajaran orang-orang yang telah mempunyai beberapa formal latihan untuk melaksanakan tugas-tugas mereka. Wanita telanjang yang melaksanakan Perkhidmatan Urutan jenis ini tidak mempunyai pendidikan untuk melakukan urutan sabun jenis ini. Orang-orang yang melakukan urut tradisional biasanya mempunyai khusus latihan melebihi tahap postsecondary. Di antara orang-orang ini mempunyai khusus latihan jenis urut yang termasuk Urutan Sukan dan perubatan urutan yang tertentu.

Perkhidmatan Urutan sabun biasanya tidak mempunyai peraturan-peraturan kerajaan atau pensijilan

Orang-orang yang melakukan urutan sabun biasanya akan mendapat semua latihan mereka melalui pengalaman kerja. Orang-orang yang mengamalkan urutan tradisional biasanya dikawal selia dan disahkan oleh tempatan, Negeri dan agensi-agensi Persekutuan, tetapi orang-orang yang menyediakan Perkhidmatan Urutan jenis ini biasanya tidak sama jenis-jenis peraturan dan pensijilan. Urut tradisional boleh agak seperti urutan yang ditemui di Thailand yang sesetengah bertujuan semata-mata untuk perasaan yang menyeronokkan atau bersantai. Terdapat ramai ahli terapi urut di spa mewah dan Resort yang menyediakan menenangkan, urutan yang menenangkan.

Urut tradisional ini juga menyediakan terapi ubat-ubatan alternatif. Urut sabun tidak pernah digunakan oleh doktor untuk apa-apa jenis ubat-ubatan alternatif. Urut tradisional yang sering digunakan bagi bintang-bintang sukan dan penari profesional untuk memastikan badan mereka dalam keadaan yang sempurna. Perkhidmatan Urutan sabun tidak akan digunakan dengan cara ini. Ahli terapi urutan tradisional yang banyak bekerja dengan profesional perubatan untuk menyediakan rawatan perubatan alternatif bagi mereka yang mengalami suatu keadaan yang menyakitkan. Perkhidmatan Urutan sabun jarang akan digunakan oleh pakar perubatan untuk rawatan perubatan alternatif. Kebanyakan wanita telanjang yang menyediakan Perkhidmatan Urutan biasa yang sangat biasa di Thailand yang tinggal dan bekerja di Thailand, tetapi urutan tradisional oleh profesional yang terlatih ada di seluruh dunia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *