Untuk penduduk kanan penjagaan CT mendapatkan bantuan dengan perkhidmatan penjagaan kesihatan utama

Untuk penduduk kanan penjagaan CT mendapatkan bantuan dengan perkhidmatan penjagaan kesihatan utama

Untuk penjagaan warga tua CT penduduk akan mendapati bahawa agensi penjagaan kesihatan utama menyediakan sumber yang berharga untuk menyediakan bantuan perubatan bagi orang-orang yang lebih tua yang memerlukan bantuan dengan asas tanggungjawab rumah tangga. Ramai kakitangan kejururawatan penjagaan kanan CT yang disediakan oleh agensi-agensi penjagaan rumah adalah Pembantu jururawat Bertauliah (CNAs) yang terlatih dalam membantu pesakit tua dengan mandi, berpakaian dan menyediakan keperluan. Pembantu hand-on kejururawatan ini bekerja rapat dengan ahli keluarga dan doktor untuk memastikan pesakit mempunyai penjagaan fizikal yang sesuai dan persahabatan bersama-sama dengan mana-mana pemindahan tugas dan temujanji.

/DIV >

Pembantu jururawat kanan penjagaan CT akan mampu untuk mengendalikan beberapa tanggungjawab perubatan seperti peringatan kali untuk mengambil ubat-ubatan dan membantu pesakit-pesakit yang terlantar; Walau bagaimanapun hanya kesihatan penjagaan rumah jururawat (sama ada berdaftar atau berlesen vokasional) di bawah seliaan perubatan doktor boleh memberikan rawatan perubatan seperti rawatan IV atau suntikan serta membantu menguruskan rancangan penjagaan yang diberikan oleh doktor.

Warga tua perkhidmatan penjagaan CT yang disediakan oleh CNAs akan mengurus tugas-tugas pembersihan bagi warga tua yang homebound, dan mereka juga menyediakan tempoh penjagaan untuk membolehkan ahli-ahli keluarga yang bertanggungjawab ke atas penjagaan utama pesakit untuk mengambil rehat yang sangat diperlukan dari penjagaan rutin. Dengan menggunakan mati CT penjagaan kanan dan jururawat, agensi-agensi penjagaan rumah akan dapat menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan yang akan membolehkan individu untuk kekal hidup di rumah secara bebas tanpa perlu untuk kemudahan kejururawatan berkemahiran atau hospital penjagaan jangka panjang.

/DIV >

Apabila mendapatkan perkhidmatan warga tua menjaga Syarikat CT, keluarga perlu berhati-hati dan banyak mati tidak berlesen “jururawat” yang mengiklankan dalam sisipan kertas dan pembeli tempatan. Menggunakan Perkhidmatan individu bukan warga agensi penjagaan CT boleh meninggalkan keluarga berisiko untuk semua cara isu-isu.

Dengan menyewa sebuah agensi profesional penjagaan kanan CT, pesakit dan keluarga mereka boleh yakin bahawa perkhidmatan penjagaan rumah menyelia, melatih dan mendidik kakitangan kejururawatan in fulfillment of tugas-tugas mereka kepada pesakit-pesakit geriatrik. Warga tua penjagaan CT agensi juga dikehendaki dilesenkan, Diinsuranskan dan terikat supaya keluarga akan tahu bahawa terdapat lapisan perlindungan itu tambahan apabila memohon penjagaan rumah yang memberi perkhidmatan. Mana-mana jururawat peribadi yang tidak berlesen atau Pembantu tidak akan begitu juga peraturan atau pengawasan supaya keluarga yang mengupah mereka menganggap semua liabiliti undang-undang dan risiko.

Keperluan perkhidmatan penjagaan kanan CT sebahagian besarnya menunjukkan bahawa pesakit-pesakit yang lebih tua dan keluarga mereka akan mencari cara-cara untuk menjaga ahli keluarga lebih tua mereka di rumah lagi. Apabila menggunakan agensi-agensi profesional untuk warga tua menjaga penduduk CT boleh berehat sedikit lebih mudah mengetahui bahawa pembekal penjagaan rumah yang layak dan bersedia untuk membantu tetamu dengan membantu warga tua hidup bersendirian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *