Untuk berkesan krim kulit kering Hydrate mestilah mengandungi bahan-bahan yang paling tulen

Untuk berkesan krim kulit kering Hydrate mestilah mengandungi bahan-bahan yang paling tulen

Tahukah anda agar ia berkesan krim kulit kering hydrate ada mengandungi bahan-bahan yang paling tulen boleh didapati? Bahan-bahan terbaik yang anda boleh mempunyai di dalam produk kosmetik untuk mengekalkan kelembapan kulit yang datang dari sumber tumbuhan. Sebatian tumbuh-tumbuhan yang berasaskan yang berupaya mengekalkan kelembapan kulit amat, dan menyediakan anda dengan semua antioksidan dan nutrien penting yang diperlukan untuk mengekalkan kesihatan yang optimum.

Dengan menggunakan kombinasi sebatian semula jadi yang betul, formula penjagaan kulit yang benar-benar boleh menggiatkan kulit anda. Antioksidan yang menyediakan komponen-komponen tersebut akan membaiki semua kerosakan oksidatif yang dilakukan untuk kulit anda dengan aktiviti radikal bebas. Beberapa petikan dan fusions kompaun juga boleh membantu membuka kedai-kedai anda kolagen, elastin dan asid hyaluronic.

Untuk gagal hydrate krim kulit kering hanya perlu mengandungi petroleum pernah popular berasaskan sebatian yang dikenali sebagai dihadiri oleh penyelidik bagi lilin, petrolatum, dan minyak mineral. Sebatian ini boleh ditemui dalam beratus-ratus, jika tidak beribu-ribu Formula penjagaan kulit yang berbeza. Formula yang derivatif petroleum ini adalah sangat popular di kalangan pengguna, dan sesetengah orang bersumpah dengan keberkesanan komponen-komponen tersebut.

Saya perlu jujur dimasukkan bila saya katakan bahawa satu alasan bahawa orang-orang yang beriman begitu banyak dalam apa pelembab yang berasaskan petroleum boleh melakukannya, adalah bahawa mereka tidak mempunyai idea tentang masalah sebatian ini akan menyebabkan mereka di hujung jalan. Bahan-bahan ini telah terbukti dari semasa ke semasa agar hanya perkara-perkara yang lebih teruk apabila ia datang kepada kulit anda.

Hydrate kering krim kulit mempunyai sekurang-kurangnya mengandungi sebatian yang kulit anda mampu menyerap dan petroleum yang berasaskan Kata majmuk yang tidak sesuai ke dalam kategori ini. Mereka disuling dari petroleum yang sangat padat hasil sampingan penapaian tahu kerana mampu menghentikan gear jenis jentera berat. Kompaun seperti ini boleh sahaja menjadi cair ke suatu titik tertentu.

Walaupun jauh lebih nipis daripada perkarangan ibu bapa, petrolatum, dihadiri oleh penyelidik bagi lilin dan minyak mineral adalah masih terlalu tebal untuk mencapai penembusan yang diperlukan untuk melembapkan kulit dengan berkesan. Apa yang berlaku apabila anda menggunakan sebatian ini ialah bahawa mereka hanya membentuk sebuah filem yang berminyak pada permukaan kulit; menyumbat liang-liang anda, dan campur tangan dengan proses pengelupasan semulajadi anda.

Perkara paling buruk yang sebatian ini lakukan yang menyebabkan kelenjar minyak untuk mengurangkan dengan ketara jumlah sebum yang dihasilkan. Dengan sedikit lembapan yang disediakan dari dalam dan tiada sumbangan ini Kata majmuk pelembab kulit tidak lama lagi akan menjadi gatal, kering dan tidak stabil. Saya ulangi, hydrate krim kulit kering mesti mengandungi sebatian tumbuh-tumbuhan yang berasaskan.

Loji berasaskan minyak, lilin, dan ekstrak mengandungi ciri-ciri yang menjadikan mereka sangat serupa dengan minyak semula jadi anda sendiri, dan ini membolehkan mereka untuk melakukan apa yang komponen lain tidak. Mencari produk yang mempunyai sebatian seperti aktif Manuka madu, minyak avokado, Babassu lilin, minyak biji anggur dan buah Markisa Maracuja ekstrak. 800 Olivem, yang mengandungi ekstrak lipid dari minyak zaitun adalah juga dan pelembap yang sangat baik dan emollient.

Bottom line, untuk berkesan hydrate krim kulit kering yang mempunyai semua sebatian semulajadi adalah satu-satunya cara untuk pergi.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai sedikit diketahui tetapi diuji secara klinikal ramuan semulajadi yang digunakan untuk merawat penuaan kulit, layari laman web saya semalam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *