Unsur-unsur Alchemy

Unsur-unsur Alchemy

Di sini kita melihat unsur-unsur Alchemy. Alchemy sebagai ‘Kuasa atau proses merubah sesuatu yang biasa menjadi sesuatu yang istimewa.’ Mirriam –Webster kamus.

Saya tidak pernah ingin untuk menjadi seorang ahli sihir, tetapi alkhemi, itulah satu perkara yang berbeza. ~ J. k. Rowling JK

Ramai orang apabila melihat alchemy hanya melihat tranmutasi membawa ke dalam emas. Assuredly kekayaan adalah elemen Alchemy tetapi hanya satu elemen Alchemy.

Alkimia sebenar adalah evolusi atau tranmutasi di mana kita berada di mana kita ingin menjadi atau wawasan yang tertinggi yang kami ada untuk diri kita sendiri. Dalam semua bidang kehidupan. Setelah menjadi seorang multi jutawan, bankrap saya benar-benar menghargai kekayaan fizikal, tetapi ianya hanya satu aspek kehidupan dan tanpa ‘kekayaan’ di kawasan-kawasan lain kita akan benar-benar miskin.

Berfikir dan ingin akan tidak menjadikan asas logam emas. Tetapi di sini dengan unsur-unsur Alchemy anda akan memahami bagaimana untuk menjadikan umum sesuatu yang istimewa.

1. Tentukan hidup anda tujuan apa yang anda unik lengkap, kaitan dan mempunyai? Jika anda tidak pasti tentang tujuan hidup anda menuju ke atas ke whereTODAY blog saya anda boleh mendapatkan kursus mini percuma yang akan membantu anda menentukan Apakah tujuan anda hidup.
2. Menentukan objektif kesihatan fizikal anda berapa lama anda hendak hidup dan kualiti kesihatan apa yang anda inginkan.
3. Tentukan apa yang anda ingin keluarga dan keadaan rumah anda kelihatan seperti. Kanak-kanak? Bagaimana anda ingin berkomunikasi dengan anda penting lain? Dari masa ke masa kualiti komunikasi anda menentukan kualiti hubungan anda, jika anda ingin berkomunikasi lebih baik melihat blog saya bagaimana untuk Communicate
4. Meneroka apa hasil rohani anda yang anda mahu. Ini adalah masa yang apposite untuk ingat bahawa kita manusia, bukan manusia dipandang, kita memerlukan masa untuk menjadi.
5. Mengetahui apakah objektif kewangan dan kerjaya
6. Hubungan sosial anda hamil
7. Apakah tujuan mengenai peningkatan mental anda, mempelajari Bahasa, belajar untuk menyentuh jenis, mengambil Ijazah/phd. Otak kita boleh menjadi lebih baik dengan usia, jika kita menggunakannya!

Sekarang bahawa anda telah mencapai unsur pertama Alchemy yang menentukan apa yang ia adalah yang anda inginkan, elemen kedua Alchemy adalah untuk mewujudkan di mana anda berada di salah satu daripada bidang-bidang yang penting dalam hidup anda. Kesihatan, kekayaan, hubungan kedua-dua keluarga dan sosial kerohanian anda dan keadaan mental anda, ini adalah unsur-unsur alchemy seperti bumi, air, udara dan api dunia fizikal.

Dengan elemen kedua Alchemy anda mengambil inventori jujur dan terbuka di mana anda berada. Jika anda berada jauh di hutang dan hanya 30 hari dari bencana kewangan seperti kebanyakan orang Barat akan. Kemudian letakkan bahawa turun yang biskita berada dalam keadaan kucar-kacir, positif penegasan tidak akan mendapatkan anda hutang. Pemikiran dan ingin akan bertukar logam asas menjadi emas tetapi dengan memutuskan di mana ianya hendak pergi dan mewujudkan di mana anda berada sekarang membawa kita kepada elemen ketiga adalah menyatukan pelan di mana kita berada di mana kami berhasrat untuk menjadi. Jika anda telah pergi melalui masa yang kasar ini akan membantu pusingan anda paling teruk ke dalam sehari yang terbaik. Jika anda sedang berjuang untuk mencari masa untuk melakukan apa yang anda mahu dan lurching dari salah satu mesti lakukan seterusnya mempunyai pengurusan kepentingan masa Baca blog saya

Elemen keempat Alchemy mengambil tindakan, jumlah yang kecil bagi tindakan di best akan menghasilkan keputusan yang kecil dan sering akan menghasilkan keputusan yang tiada pada semua. Anda hanya mungkin merasa bahawa anda melakukan sesuatu. Untuk menghasilkan keputusan yang ketara tindakan fokus besar-besaran adalah cara untuk pergi.

Elemen kelima adalah untuk mengkaji keputusan yang telah dicapai membentuk tindakan fokus besar-besaran yang dibawah pengurusan kami. Menguji dan mengukur, melakukan lebih banyak kerja-kerja apa yang membawa anda ke arah matlamat anda dan menyeronokkan. Dan Jangan tolak atau menghalang perkara-perkara yang akan menghasilkan keputusan yang mencapah dari apa yang anda inginkan.

Elemen keenam Alchemy melepaskan, berseronok, santai dalam pengetahuan yang anda sedang dalam proses mencipta sesuatu yang ajaib. Menjadikan umum sesuatu yang benar-benar berharga kehidupan yang tinggal sengaja penuh kekayaan banyak mempunyai kesihatan yang baik dan hubungan yang mendalam dan memuaskan.

Untuk ringkasan enam elemen

1. Tentukan tujuan hidup anda, apakah yang anda unik lengkap perlu dan mempunyai.
2. Mewujudkan di mana anda berada di salah satu daripada bidang-bidang yang penting dalam hidup anda
3. Mengumpul pelan di mana kita berada di mana kami berhasrat untuk menjadi.
4. Mengambil tindakan. Tindakan besar-besaran.
5. Mengkaji semula keputusan yang telah dicapai.
6. Biarkan pergi, bersenang-senang.

Kami melihat unsur-unsur alchemy, seperti membantu dalam transmuting hidup anda dari umum ke extordinary yang pergi ke blog saya dan merebut satu salinan kursus mini yang Free hari dan memulakan perjalanan kimia.

Melalui cinta syaitan menjadi malaikat. Melalui batu cinta menjadi lembut seperti mentega. Melalui cinta kesedihan adalah seperti kegembiraan. Melalui cinta Iblis menjadi hamba-hamba Allah. ~ Rumi

Artikel adalah hanya sebahagian kecil daripada bimbingan dan bantuan yang saya boleh berikan, untuk memberikan anda kehidupan yang lebih memuaskan sekarang dan di masa depan. Untuk hidup anda dilahirkan untuk hidup. Adakah anda bersedia untuk maju ke hadapan? Datang dan say hi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *