Unjuran astral masa perjalanan: Tak aktif untuk masa yang lain tanpa meninggalkan masa kini

Unjuran astral masa perjalanan: Tak aktif untuk masa yang lain tanpa meninggalkan masa kini

Jika ada apa-apa yang menjadikan masa perjalanan boleh didapati, ia adalah unjuran astral. Unjuran astral masa perjalanan sebenarnya telah didokumenkan sebagai pelancong astral kembali ke beberapa titik di masa lalu mereka. Anda juga boleh melancong melalui masa tanpa meninggalkan masa sekarang. Masa perjalanan melalui unjuran astral adalah satu bentuk regresi. Ini biasanya dilakukan melalui self-hypnosis. Seseorang boleh mengembara melalui masa oleh unjuran astral hanya dengan Zoom dalam ingatan. Orang itu mempunyai pelbagai sebab untuk perjalanan kembali dalam masa. Ada satu perkara yang pasti: walaupun anda mengembara kembali, mengubah peristiwa-peristiwa pada masa yang lalu bukanlah sesuatu yang boleh didapati dalam kehidupan sebenar. Apa yang anda boleh berjaya dalam mencapai unjuran astral masa perjalanan adalah untuk menyelesaikan isu yang berakar pada masa lalu dan mengatasi masalah trauma yang berlaku pada titik tertentu dalam masa.
Terdapat pelbagai kaedah untuk unjuran astral masa perjalanan. Kaedah-kaedah ini, Walau bagaimanapun, mengambil lebih banyak penguasaan daripada pengalaman out-of-body yang mudah. Cadangan adalah lebih kompleks dengan unjuran astral jenis ini. Sesiapa yang baru untuk unjuran astral tidak seharusnya cuba melakukan satu perjalanan astral jenis ini dengan dirinya. Jika anda berminat mengetahui lebih lanjut mengenai perjalanan astral jenis ini, anda boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenainya melalui internet. Berunding dengan pakar-pakar dan mendapat gambaran yang jelas daripada apa yang anda harapkan daripada kembali melalui masa yang menggunakan teknik-teknik unjuran astral. Anda juga dinasihatkan agar berfikir rancangan anda astral masa perjalanan lebih untuk menyelidiki ke dalam apa yang motif sebenar anda adalah untuk ingin mengimbas kembali masa lalu anda. Walaupun terdapat apa-apa salah dengan kembali ke masa lalu anda, pakar-pakar benar-benar akan menghalang anda dari melakukannya sebagai ia boleh menyebabkan anda lebih banyak kekeliruan dan mungkin kekecewaan jika masa lalu peristiwa dan idea-idea tidak diproses dengan betul.
Lebih bahaya fizikal tubuh astral bukan untuk mendapatkan kembali badan fizikal anda, penyeksaan mental bahawa anda mungkin terus rasa selepas reliving peristiwa-peristiwa lalu dalam hidup anda adalah yang baik cukup sebab untuk anda tidak cuba untuk pergi ke satu unjuran astral masa perjalanan kecuali anda sudah bersedia untuk repercussion dalam atau melakukan ia di bawah seliaan pakar unjuran astral. Sebagai sejenis teknik regresi, terdapat parapsychologists yang mungkin menggunakan unjuran astral jenis ini sebagai sebahagian daripada psikoterapi. Ia tidak disyorkan bahawa anda melakukan ini jenis unjuran astral sendiri. Ketahui lebih lanjut mengenai unjuran astral dan masa perjalanan sebelum anda membuat keputusan untuk melakukannya. Terdapat banyak bahan-bahan maklumat sana, bagi sesiapa yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai unjuran astral. Sebaik sahaja anda telah sepenuhnya memahami apa amalan-amalan untuk dan bagaimana untuk melakukannya, anda boleh mula mengamalkan teknik-teknik yang pelbagai dan melaksanakan perjalanan astral untuk apa jua tujuan atau motivasi yang anda mungkin mempunyai. Ia tidak benar-benar mengambil banyak melakukan perjalanan astral. Anda hanya perlu membuat diri anda berehat di minda, badan dan jiwa dan kemudian mencipta persekitaran yang selesa dan kondusif untuk pengalaman yang mendalam ketenangan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *