Universiti Southampton Msc dalam pengurusan kesihatan:

Universiti Southampton Msc dalam pengurusan kesihatan:

Universiti Southampton MSc Kesihatan pengurusan kelayakan telah dibangunkan untuk kesihatan dan penjagaan sosial profesional yang ingin meningkatkan pengurusan mereka dan kebolehan kepimpinan.

Tajuk penuh dalam MSc Kesihatan pengurusan Sarjana di adalah di MSc kepimpinan dan pengurusan penjagaan kesihatan dan sosial. Ia adalah satu kelayakan pengurusan kesihatan inter-professional yang telah dibangunkan khusus bagi pemimpin dan Pengurus dalam sektor penjagaan sosial dan kesihatan.

Kursus Pengurusan Kesihatan MSc ini berusaha untuk mengoptimumkan kemahiran pengurusan yang profesional dan peribadi pelajar, bagi meningkatkan keberkesanan mereka di tempat kerja. Hasilnya, program ini mempunyai fokus yang jelas berdasarkan amalan.

Program ini memerlukan pelajar mengkaji bukti-asas pengurusan penjagaan kesihatan, dan mengkaji bukti-bukti secara sistematik untuk mencapai amalan yang optimum. Untuk mencapai Anugerah Pengurusan Kesihatan MSc, pelajar mesti mengemukakan sebuah esei dan Pas enam modul pengajian.

Universiti Southampton mempunyai reputasi yang diiktiraf di peringkat antarabangsa sebagai sebuah pusat yang dilakukan oleh kedua-dua pengajaran dan penyelidikan dalam bidang Sains Kesihatan. Kelayakan pengurusan penjagaan kesihatan MSc adalah hanya salah satu daripada kursus-kursus yang mendapat manfaat daripada kelebihan ini.

Southampton di Fakulti Sains Kesihatan menawarkan pelbagai peluang-peluang pengajian peringkat Sarjana. Kursus ini telah direka untuk rapat sesuai dengan keperluan badan-badan profesional dan majikan juga.

Dekan Fakulti Sains Kesihatan, Jessica Corner, berkata: “dalam mewujudkan Fakulti Sains Kesihatan, kami telah membangunkan sebuah Fakulti yang bertaraf dunia yang memfokuskan kepada peningkatan hasil kesihatan dan transformasi penyampaian penjagaan kesihatan.

“Pelajar-pelajar Universiti Southampton akan semakin from beyond UK, menjadikan kita sebuah universiti dengan outlook untuk Antarabangsa mengenai isu-isu global kesihatan dan penjagaan kesihatan dan persekitaran yang menarik untuk belajar dan bersosial.

“Program-program kami mendapat manfaat daripada kerjasama yang erat dengan amalan seting, pemimpin-pemimpin klinikal dan penglibatan yang rapat dengan pengguna perkhidmatan penjagaan kesihatan.” Beliau menambah.

Layari www.southampton.ac.uk/healthsciences/ untuk mengetahui lebih lanjut tentang Ijazah Sarjana Pengurusan MSc kesihatan di Universiti Southampton.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *