Unit penyejukan mudah alih adalah penyelesaian kontena penyimpanan sejuk di lokasi yang menjimatkan

Unit penyejukan mudah alih adalah penyelesaian kontena penyimpanan sejuk di lokasi yang menjimatkan

Bekas penyimpanan sejuk mudah alih adalah satu cara yang berpatutan untuk memegang barang-barang yang memerlukan penyejukan di lokasi atas dasar sementara Penyewaan atau pajakan jangka panjang. Unit ini boleh mempunyai manfaat besar bagi syarikat-syarikat dalam industri makanan dan Syarikat-syarikat lain yang memerlukan unit penyejukan yang kehabisan ruang atau tidak mempunyai ruang yang cukup dalam premis mereka. Unit-unit penyejukan mudah alih boleh digunakan dalam pelbagai cara. Walaupun fungsi utama mereka adalah sebenarnya sama dengan peti sejuk untuk industri yang bekas penyimpanan sejuk ini boleh menampung dengan objek yang lebih besar dan lebih besar stok. Mudah alih suhu terkawal Menyimpan dilengkapi dengan peralatan penyejukan yang paling boleh dipercayai dan boleh melindungi barangan, ubat-ubatan dan bahan makanan dalam suhu dikawal persekitaran dari 25° C-25 ° C.

Penyejukbekuan industri adalah penting untuk menyimpan daging dan lain-lain barangan unpreserved dalam banyak yang diperlukan dikawal suhu dan lebih menjimatkan wang daripada menggunakan ais atau ais kering kerana produk yang akan diadakan pada suhu yang berterusan untuk tempoh masa yang panjang. Unit mudah alih cold storage pasti akan menjaga barang-barang yang sejuk dan mengurangkan peluang untuk makanan yang ditanggung isu-isu kesihatan. Bilik-bilik dilengkapi dengan sama ada Zanotti atau pembawa peralatan penyejukan dan boleh diakses untuk disewa bagi tempoh yang singkat, pajakan jangka panjang atau untuk membeli. Julat 50 darjah mempunyai suhu minimum-25 darjah Celsius; oleh itu unit-unit tertentu ini juga boleh digunakan untuk memegang makanan sejuk beku.

Jika anda berfikir menggunakan bekas penyimpanan sejuk mudah alih kemudian mula mempertimbangkan apa anda akan menggunakan unit penyejukan anda dan jumlah barangan yang anda perlu untuk menyimpan sejuk. Ini sudah tentu akan menjadi faktor determining di mana saiz unit yang anda perlukan untuk memperoleh. Bilik-bilik ini dilengkapi dengan campuran pengukuran, dari sepuluh kaki lima puluh kaki. Unit mudah alih cold storage adalah juga alam sekitar selamat, melihat kerana mereka bekerja kelas bau gas yang tidak mengurangkan alam sekitar. Dalaman unit adalah keluli tahan karat, membuat pembersihan tidak bermasalah sahaja yang ditambah, kunci akan supaya anda boleh menggunakan mangga sendiri untuk kunci sehingga doorways, toting sehingga ketenangan fikiran kedua lapisan Keselamatan.

Juga ingat bahawa unit alih penyimpanan sejuk ini boleh diletakkan di dalam atau di luar, yang membuktikan fleksibiliti mereka. Mereka boleh digunakan dalam rumah sebagai satu makanan tambahan sejuk Ruang storan; Sebaliknya mereka boleh ditempatkan di luar sebagai satu Ruang storan tambahan atau sebagai kawasan untuk memegang makanan secara ringkas bagi tempoh cookouts atau lain-lain jenis acara luar seperti konsert, demonstrasi, persembahan atau pihak-pihak yang jalan. Unit penyejukan adalah ultra bunyi bising yang rendah; oleh itu mereka tidak mempunyai bunyi “industri” biasa. Ia mengandungi penggera yang dilengkapi mereka digunakan untuk keselamatan tambahan, & anda boleh memeriksa suhu dari jauh melalui pelayar internet! Menerima salah satu daripada unit-unit perniagaan anda tanpa sebarang masalah dan pengagihan unit-unit oleh pelbagai pembekal sekitar Ireland dan UK lancar dan kesulitan atau kesusahan yang percuma.

Terdapat beberapa pembekal cold storage yang berselerak sekitar Belfast, Ireland, dan U.K. Sebelum memilih pembekal unit mudah alih cold storage, pastikan syarikat yang anda ingin menyewa dari sebuah syarikat yang terkenal seperti peti sejuk sewa Ireland yang berpengkalan di Dublin dan bekalan unit penyejukan suhu dikawal sepanjang U.K. Dan bahawa syarikat sewa unit mudah alih cold storage bekalan standard yang sangat tinggi penyelenggaraan dan jurutera penyelenggaraan yang boleh dipanggil keluar 24 jam tujuh hari seminggu sekiranya unit storan sejuk anda memerlukan perkhidmatan.

Bekas penyimpanan sejuk mudah alih unit mudah alih cold storage, bekas penyimpanan sejuk mudah alih, unit mudah alih cold storage, unit penyejukan UK, disimpan dalam peti sejuk bekas Ireland, Perindustrian peti sejuk, cold storage, UK, Ireland dan U.K. Belfast

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *