Undang-undang tarikan – fikiran, badan dan Kesihatan

Undang-undang tarikan – fikiran, badan dan Kesihatan

Mengikut undang-undang tarikan badan orang-orang yang akan bertindak balas terhadap pemikiran mereka. ini adalah benar jika pemikiran yang disengajakan atau tidak. Fikiran negatif, degenerate akan menyebabkan Kesihatan menjadi berpenyakit dan menjadi mangsa kepada penyakit. Jika pemikiran orang-orang yang positif, gembira dan meningkatkan kesihatan orang-orang yang akan menjadi muda dan bebas daripada penyakit.

Hukum ini menyatakan bahawa pemikiran yang tidak sihat akan mewujudkan badan dan kesihatan yang tidak sihat. Ia adalah diketahui bahawa pemikiran takut boleh membunuh orang yang perlahan-lahan dan dengan pantas. takut boleh menghasilkan tekanan darah tinggi, masalah jantung, tekanan, kebimbangan dan pelbagai keadaan lain. Jika anda mempunyai rasa takut yang mendalam berakar mendapat penyakit tertentu, undang-undang tarikan akan memberi penyakit itu untuk anda. Ini yang negatif, takut fikiran akan melahirkan kebimbangan dan akhirnya memusnahkan sistem saraf anda membenarkan penyakit-penyakit dan jangkitan penyakit yang nyata.

Jika fikiran anda positif, gembira dan semangat undang-undang tarikan akan memberikan anda sebuah badan yang bebas dari penyakit dan penyakit. Badan akan bertindak balas terhadap pemikiran anda dan mewujudkan keadaan yang akan memberi anda kesihatan yang anda ingini atau apa yang anda tidak inginkan. Ia bergantung kepada jenis pemikiran yang anda mempunyai.

Anda boleh menukar diet anda untuk kesihatan yang baik. Ini akan hanya membawa anda setakat ini, tanpa fikiran gembira, menaikkan semangat kesihatan anda tidak lama lagi akan masuk kembali ke cara lama. Jika anda ingin meningkatkan anda perlu menonton fikiran anda, menghapuskan negatif dan mewujudkan pemikiran positif.

Kita semua tahu orang-orang yang melihat 10, 20, 30 tahun lebih tua maka umur biologi. Jika anda menginap menyiasat orang tentang pemikiran mereka, anda akan segera menemui bahawa undang-undang tarikan memang bekerja dengan orang ini. Kita semua juga tahu atau pernah mendengar cerita orang dalam 90-an mereka minuman, Makan agak buruk, tetapi adalah sinar cahaya matahari apabila kami berada di sekeliling mereka. Hukum tarikan telah mengekalkan orang ini kerana pemikiran positif, gembira mereka.

Ubat yang terbaik untuk sesiapa sahaja, akan fikiran yang gembira, positif, penyayang. Saya sendiri mempunyai penyakit sangat buruk ketika saya remaja. Saya merasakan sahaja dan selepas semakin baik untuk masa yang singkat kemudian mengambil satu pusingan bagi yang paling teruk. Seorang jururawat bagus pelajar mengambil notis saya dan akan datang duduk bersama saya setiap hari dan berkongsi Gatorade beliau. Dia sentiasa gembira dan ceria dan saya akan menjadi sama, perasaan kasih-sayang yang Tuang dari beliau. Dalam beberapa hari saya telah kembali pada kaki saya dan sihat sekali lagi. Sehingga hari ini saya ingin saya tahu nama jururawat itu, saya benar-benar ingin mengucapkan terima kasih kepada beliau untuk menyelamatkan hidup saya.

Jika kita mahu mengekalkan badan dan kesihatan kita, kita perlu mencari yang baik pada semua orang, bukan untuk bercakap buruk tentang orang lain, melihat yang positif dalam semua yang terjadi kepada kita dan mengekalkan pandangan yang baik dalam semua situasi. Undang-undang tarikan akan bertindak balas dalam apa mungkin kelihatan seperti cara ajaib dan badan dan kesihatan kita akan mendapat manfaat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *