Undang-undang penjagaan kesihatan bermaksud perubahan untuk kerja-kerja pengurusan jururawat

Undang-undang penjagaan kesihatan bermaksud perubahan untuk kerja-kerja pengurusan jururawat

Contoh yang baik dalam peraturan-peraturan membebankan dikenakan secara langsung kepada kerja-kerja pengurusan jururawat. Terdapat peruntukan dalam undang-undang yang memerlukan kemudahan perubatan untuk membenarkan rehat untuk pekerja yang juga ibu-ibu kejururawatan, untuk membolehkan mereka masa daftar susu. Bagi seorang pengurus jururawat ini membentangkan satu set masalah yang baru.

Sebagai contoh, dalam undang-undang negeri rehat mesti “munasabah” dari segi panjang. Tetapi Siapakah yang membuat keputusan apa yang “munasabah”? Jika seorang ibu kejururawatan boleh Daftar susu beliau dalam masa 15 minit manakala yang lain mengambil masa 30, akan ada soalan tentang keadilan dan masa yang sama. Kemudian terdapat soalan daripada pekerja yang mempunyai bayi yang dibawa ke tempat kerja untuk jururawat dan bukannya menyatakan susu dan meletakkan di dalam peti sejuk.

Hanya sedikit peraturan ini satu telah menyebabkan banyak daripada sakit kepala untuk Pengurus Jururawat. Ia menyediakan bukti-bukti tambahan yang membaikpulih penjagaan kesihatan yang tidak semua retak sehingga menjadi.

Jururawat pekerjaan pengurusan masih berbaloi

Tidak walaupun perubahan dalam peraturan-peraturan Kesihatan, tidak akan digalakkan jika anda ingin masuk ke dalam bidang penjagaan kesihatan. Kerja-kerja pengurusan jururawat yang masih sangat menarik untuk pelbagai sebab. Bilik-bilik ini menawarkan gaji yang baik, baik persekitaran kerja dan bilik untuk pemajuan profesional.

Tambahan pula, bekerja sebagai seorang pengurus jururawat membawa bersamanya satu ukuran kepuasan peribadi oleh dapat membantu menjadikan kehidupan pesakit lebih baik. Kesanggupan anda untuk meletakkan kaki terbaik anda ke hadapan kakitangan kejururawatan anda akan digalakkan untuk melakukan perkara yang sama dan pesakit anda akan mendapat manfaat.

Anda dan kakitangan anda

Untuk berjaya sebagai seorang pengurus jururawat memerlukan cara berfikir yang berbeza sedikit dari apa yang anda lakukan sebagai seorang jururawat tingkat yang aktif. Dalam erti kata lain, sebelum beralih ke pengurusan fokus utama anda adalah pesakit-pesakit anda. Sebagai Pengurus Jururawat anda sedang masih tertumpu pada penjagaan pesakit, tetapi anda akan lebih tertumpu pada kakitangan anda sebagai kenderaan untuk menyediakan penjagaan yang.

Kerja-kerja pengurusan jururawat itu akan lebih lanjut tentang menggalakkan kejayaan kakitangan anda. Apabila anda jururawat lakukan dengan baik, begitu juga pesakit anda. Apabila jururawat anda akan melakukan sehingga piawaian penjagaan pesakit akan menderita.

Pengurus Jururawat juga mempunyai tanggungjawab tambahan kakitangan mereka sebelum pengurusan atasan dan ahli-ahli pasukan penjagaan kesihatan yang lain. Ini memerlukan satu sokongan jumlah tertentu yang sesetengah Pengurus Jururawat mendapati sukar. Walau bagaimanapun, ia adalah sebahagian daripada membina satu pasukan yang mantap.

Di Amerika Syarikat pada masa ini terdapat kekurangan ketara jururawat dan jururawat Pengurus. Terdapat kerja-kerja pengurusan jururawat di bandar-bandar besar, Bandar-bandar kecil, dan melalui agensi-agensi sementara kakitangan. Jika anda anda berkelayakan dan mahu bekerja, ia ada keluar untuk mengambil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *