Umur naga: Asal-usul – Loot & semakan Gamebalance – Changelog-00-7171

Umur naga: Asal-usul – Loot & semakan Gamebalance – Changelog-00-7171

PERUBAHAN DALAM VERSI 1.0.10

Saya menambah opsyen untuk menyunting kemungkinan penurunan item-item lebih rendah dan tinggi kualiti yang baru bagi makhluk kekuatan yang berbeza.

Saya menambah opsyen untuk membolehkan atau melumpuhkan hampir segala-galanya yang mungkin tidak boleh toggled atau mematikan dahulu.

PERUBAHAN DALAM VERSI 1.0.9

3.1 Taktik maju membaiki benda-benda ghaib.

Anda tidak akan nampak tolong apa-apa lagi, jika orang-orang asli yang Kurang Upaya dan anda tidak menggunakan Auto Loot.

Huraian-huraian yang lebih terperinci dalam pendeta.

PERUBAHAN DALAM VERSI 1.0.6 – 1.0.8

Mod adalah sangat Kereta, sejak empat jenis persediaan yang berbeza diperkenalkan. Ini telah ditetapkan oleh sekarang dan telah diuji bukan sahaja oleh saya, tetapi juga oleh beberapa orang lain.

Anda mendapat pengalaman tempur. Ini telah ditetapkan.

Sesetengah acara permainan asal tidak berfungsi seperti yang dimaksudkan. Ini telah ditetapkan.

Lebih daripada dua puluh item baru bagi askar sempadan telah ditambah kepada permainan. Perkara-perkara baru yang dijual di kedai keajaiban Thedas dan Kuartermaster Menara Circle.

Tampalan ini merangkumi beberapa pelarasan kecil dan perbaikan bug juga.

PERUBAHAN DALAM VERSI 1.0.5

Fixed bug yang menyebabkan tolong diubahsuai yang baru untuk ditukar kepada emas apabila dijemput.

Muka arena pihak ketiga dalam Pendeta Persediaan hanya mendapat dipaparkan apabila anda memilih untuk memasang semakan atau jika anda memutuskan untuk menyusun ia. Jika anda memutuskan untuk hanya pasang barang, sistem operasi atau item + sistem operasi, ia tidak akan dipaparkan. Jika anda telah memasang semakan dan memutuskan untuk memuatkan lalai, ia tidak akan dipaparkan juga.

Fixed bug dalam Pendeta Persediaan yang disebabkan salah halaman untuk dipaparkan.

Kemaskini halaman terakhir Pendeta Persediaan. Ia sepatutnya mudah untuk memahami apa yang program berubah sekarang. sebagai contoh, daripada taktik dipasang ia kini berkata “taktik yang lebih maju telah dipasang”.

Loot auto diubahsuai mendapat dipaparkan sebagai “auto loot kali untuk semakan mod” dalam tetingkap kandungan yang boleh dimuat turun. Pendeta juga mengesan yang diubah suai jika ia sudah dipasang dan tidak hanya menimpa, sekarang.

PERUBAHAN DALAM VERSI 1.0.4

Resepi crafting baru bekerja di kem parti.

Datang bersama maju parti V3.0c yang akan mungkin menetapkan atau sekurang-kurangnya mengurangkan masalah objek yang dapat dilihat.

Pendeta Persediaan membolehkan anda memasang mod dengan atau tanpa perubahan baki: anda boleh memasang mod lengkap, hanya item, hanya sistem operasi atau barang-barang dan sistem operasi, sekarang.

Seting baru ini membolehkan penyesuaian yang lebih banyak! Seting ini yang tidak muncul dalam pemasang, telah ditambah kepada semakan L & G – Seksyen seting Misc fail dragonage.ini.

Pada masa ini, bahagian misc mengandungi 2 lebih tetapan downgrading penyingkiran imba-dlc item dan persekitaran untuk membolehkan permainan asal tolong. Seting ini boleh ditetapkan untuk 1 untuk membolehkan atau 0 untuk mematikan mereka.

Anda perlu mengedit seting misc ini betul-betul selepas memasang mod.

PERUBAHAN DALAM VERSI 1.0.3

Anda boleh membeli tolong dari kedai keajaiban Thedas dan dari Bodahn, sekarang.

Pemasang yang telah menerima opsyen untuk melaraskan Kesihatan musuh-musuh.

Mod ini serasi untuk mod Forge musim sejuk, sekarang.

PERUBAHAN DALAM VERSI 1.0.2

Anda boleh mengaktifkan percuma DLC item-item yang anda dapat apabila anda memulakan permainan dan anda boleh menyahdayakan di downgrading DLC item dalam pemasang, sekarang.

Pemasang membolehkan pengguna untuk memilih 1 3 seting perisai asas yang berbeza, termasuk nilai-nilai asas perisai permainan asal.

Opsyen “membolehkan operasi yang baru bagi semua makhluk” perlu bekerja dengan setiap versi asal-usul, sekarang. tidak kira apa bahasa asal-usul anda pemasangan adalah.

Mod adalah “Tiada topi keledar”-serasi.

Pengesetan perisai asas yang terpilih juga digunakan untuk perisai yang sederhana.

Anda mendapat 20 slot Inventori bagi setiap beg galas dalam versi terdahulu. Yang telah ditetapkan serta.

Cesar dan Gorim di Daerah pasaran menjual beberapa barangan yang lebih banyak, sekarang. Item ini ditambah kepada inventori mereka apabila anda memasukkan denerim buat pertama kalinya.

PERUBAHAN DALAM VERSI VERSI 1.0.1

Kategori ubatan herba yang baru yang telah dipaparkan dengan betul dalam ubatan herba yang kerajinan tetingkap. Ini telah ditetapkan.

Seseorang dilaporkan bahawa butang pemasang telah dipaparkan apabila menggunakan windows7 dan seting dpi yang tinggi.

Malangnya, saya tidak mampu untuk menghasilkan semula pepijat ini, tetapi ia mungkin ditetapkan.

Kemaskini: Orang yang melaporkan bug ini berkata bahawa ia telah ditetapkan.

Perihalan yang lebih terperinci, 20 screenshot dan LINK muat turun boleh didapati di sini:

Sila mengundi di nexus, jika anda suka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *