Umur hormon pertumbuhan manusia menterbalikkan pengesahan dan penyakit yang menghalang manfaat

Umur hormon pertumbuhan manusia menterbalikkan pengesahan dan penyakit yang menghalang manfaat

Hormon pertumbuhan manusia lebih dikenalpasti dalam sebutan dengan singkatan sebagai. Sejak dizaman, tiada telah terkumpul berkesan lebih daripada satu ribu ujian saintifik dan ujian menggunakan yang decidedly disahkan dan mencegah pelbagai penyakit dan belia yang mengambil manfaat. Terdapat banyak lagi ujian dan percubaan-percubaan klinikal pada daripada pada mana-mana ubat atau produk semulajadi di dunia. faedah telah dibuktikan sangat dan dibuktikan dengan ujian saintifik yang banyak ini, dan lagi kami menemui begitu banyak gosip di web dan televisyen menyedarkan terhadap penggunaan.

Terdapat banyak sebab untuk semua setengah kebenaran dan pembohongan oleh media dan apa yang disebut pakar.Firma-firma dadah berdiri kehilangan jumlah besar wang kerana faedah-faedah yang amat berkesan HGH untuk mencegah penyakit dan malah mengundurkan proses penuaan. Syarikat ubat-ubatan juga telah sangat kuat mempengaruhi Pertubuhan Perubatan dan dokumen perubatan bagi alasan bahawa mereka tidak begitu terlibat dalam pembiayaan dan latihan mereka. Wartawan berita yang tidak melakukan kerja rumah mereka dan mendengar yang jadi-dinamakan sebagai pakar menyebarkan cerita-cerita yang tidak benar. Itu terdapat penyalahgunaan HGH dengan kesan-kesan negatif yang berbahaya pada mulanya, apabila tidak banyak dikenal pasti tentang overdosage. Mungkin ada tambahan bahan kebanggaan dan status yang terancam.

Secara purata, ia memerlukan 15 tahun kerana syarat-syarat ini bagi penemuan semata-mata semulajadi yang berlaku jauh berbanding ubat-ubatan untuk berubah secara meluas dikenali oleh orang ramai, walaupun pada hakikatnya yang mereka kini boleh didapati untuk digunakan. rawatan terapi adalah bagi orang-orang yang mereka pertengahan-an dan sehingga yang benar-benar boleh menggunakan kriteria pembalikan umur fizikal. Individu tidak perlu mengambil HGH disuntik jarum jika mereka individu yang lebih muda yang boleh 35 tahun atau usia muda sebab mereka akan meletakkan berlebihan HGH ke dalam tubuh mereka. Ini boleh menyebabkan overgrowth tulang, kencing manis dan juga kegagalan jantung. Mengambil produk HGH yang tulen dalam tempoh enam bulan hingga setahun hendaklah menyebabkan Pembalikkan umur organik kriteria 20 tahun atau tambahan dalam lingkungan dewasa pertengahan yang biasa. Ia adalah kerana HGH menyebabkan semua organ-organ yang mempunyai kanser dengan masa – seperti di kulit anda, otak, jantung, paru-paru dan sebagainya, untuk regrow ke arah satu dimensi yang lebih besar apabila salah satu adalah lebih muda dan dengan fungsi yang lebih tinggi.

Pada dasarnya terdapat tiga jenis Supplement HGH yang disuntik jarum HGH, produk-produk HGH timbunan asid amino, dan homeopati HGH. Jarum suntikan digunakan untuk ujian saintifik sebelum ini, dan masih produk yang Tempahan ujian perubatan yang setakat terakru, telah dilaksanakan. Jarum suntikan HGH adalah produk sahaja yang haram dengan tiada preskripsi dari doktor di lokasi-lokasi antarabangsa atas sebab bahawa ia boleh mudah disalah gunakan oleh overdosage. Produk HGH timbunan asid amino yang juga dikenali sebagai secretagogues. Mereka adalah campuran asid amino yang tersurat itu, apabila diambil dengan perut kosong, akan dapat menembusi halangan darah otak dan mendorong pituitari untuk mengeluarkan hgh. Selain itu, HGH homeopati adalah produk yang benar-benar asli yang kebanyakannya bekerja dengan secara semula jadi mempengaruhi pituitari dalam kira-kira dengan cara yang sama sebagai timbunan asid amino HGH. Banyak syarikat-syarikat yang mempromosikan makanan tambahan menekankan bagaimana amat berkesan produk mereka adalah untuk meningkatkan insulin faktor pertumbuhan satu yang diaktifkan oleh molekul untuk mengisi tubuh. Produk-produk HGH yang tulen ini tidak meningkatkan insulin faktor pertumbuhan satu setinggi seperti jarum disuntik HGH. Ini sebenarnya adalah isu yang tidak kerana semua produk HGH ini meningkat IGF-saya memberi keputusan yang sama sepanjang tempoh enam bulan hingga setahun.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *