Ulasan pengilang-pengilang Rokok Elektronik

Ulasan pengilang-pengilang Rokok Elektronik

Rokok Elektronik adalah pasti alternatif yang lebih baik untuk rokok tradisional kerana mereka tidak mempunyai apa-apa jenis toksin dan unsur-unsur berbahaya. Mereka akan mudah untuk digunakan dan boleh didapati di kedai-kedai Jabatan, Lapangan Terbang, Kelab, dan pasar raya. Sekarang anda boleh juga membelinya dari kedai dalam talian mudah.

Anda boleh Dapatkannya di kedai-kedai Jabatan, Kelab-kelab, Lapangan Terbang, dan pasar raya. Kelebihan menggunakan Rokok Elektronik adalah bahawa mereka tidak mencemarkan alam sekitar seperti rokok biasa. Ini membolehkan anda untuk menggunakan mereka dalam sebuah bilik yang penuh dengan orang dan di tempat awam di mana rokok diharamkan. Tangan dan gigi anda tidak lagi berwarna atau tidak nafas bau buruk. Rokok tradisional mempunyai lebih daripada 4000 toksin dan perokok berat diketahui untuk mendapatkan masalah-masalah kesihatan yang serius seperti kanser. Menggunakan Rokok Elektronik untuk membantu anda untuk berhenti merokok secara beransur-ansur. Anda boleh bermula dengan penyelesaian Nikotin yang mempunyai tahap yang lebih tinggi daripada Nikotin dan kemudian mengurangkan yang mempunyai tahap yang rendah.

Terdapat banyak pengeluar Rokok Elektronik dalam pasaran dan anda perlu memilih salah satu yang menawarkan produk yang berkualiti. Di antara yang paling popular adalah pengeluar China seperti produk mereka pada harga berpatutan dan mereka datang dalam pelbagai gaya. Berikut adalah kajian ke atas beberapa pengeluar rokok elektronik yang Cina:

• Rokok Elektronik dari Shenzhen Smoore Technology Co, Ltd – ini adalah pengeluar Cina dan Rokok Elektronik mereka datang dengan kuasa 400mAh 1, siap sedia. Status kuasa adalah ditunjukkan dalam rokok di LCD. Dimensi adalah 99 x 56 x 24 mm dan pek berat 286g. Menghisap satu ‘ hayat bateri datang untuk kitaran 300. Setiap kartrij membolehkan sedutan sehingga 130. Mengecas menghisap tunggal mengambil masa sehingga dua jam. Produk ini mempunyai Sijil CE dan RHS juga.

• Rokok Elektronik dari ShenZhen Kanger Technology Co. Ltd – ini juga adalah pengeluar Cina ecigs produk. Pengeluar ini menawarkan pelbagai model. Kartrij ecigarette datang dalam perisa dari tembakau, mint untuk buah-buahan. Produk ini mempunyai Sijil CE dan RHS.

• Shenzhen Buddy Technology Co, Ltd – model mini-ecigarette mereka datang dengan.3 seorang / 4.2V biasa kerja voltan. Setiap Nikotin penyelesaian refill memberikan 300 kitaran. Penyelesaian boleh didapati dalam paras Nikotin yang berbeza dan rasa yang berbeza. Produk ini mempunyai Sijil CE dan RHS.

• Shenzhen Jieshibao Technology Sdn Bhd – pengeluar Cina ecigarette ini menawarkan Rokok Elektronik dalam pelbagai model. Eigs Mini mereka yang agak inovatif. Mereka boleh didapati dalam pelbagai warna, dengan dimensi 97 mm x 8.6 mm, dan ecigs kecil ini mempunyai penyelesaian refill yang menawarkan 100-130 sedutan. Produk ini mempunyai Sijil CE dan RHS.

Ini adalah beberapa pengilang Cina Ecig yang ketara, tetapi terdapat banyak lagi. Perkara-perkara yang paling penting untuk memeriksa semasa memilih pengilang adalah harga, kualiti, ketersediaan dan kemudahan penggunaan. Oleh itu, adalah penting untuk membuat perbandingan antara pengeluar yang berbeza untuk mencari satu yang menonjol pada titik-titik ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *