Ulasan Herbalife dan bagaimana untuk menjadi satu pendapatan 7 angka dalam Syarikat

Ulasan Herbalife dan bagaimana untuk menjadi satu pendapatan 7 angka dalam Syarikat

Mencari Ulasan Herbalife? Ini adalah satu penipuan Herbalife?

Mari kita jelas ini sekarang. tidak! Herbalife bukanlah satu penipuan. Masalahnya ialah, orang terus menyertai tanpa MEMPELAJARI apa yang saya akan menunjukkan kepada anda di bawah secara percuma.

Anda berada di laman web ini kerana anda adalah seorang pengedar Herbalife dan anda sedang mencari cara-cara baru untuk meletup perniagaan anda. Atau anda berada di sini kerana anda sedang mencari untuk menyertai perniagaan Network Marketing dan anda mengambil lihat pada Herbalife. Baik anda telah datang ke Laman yang betul.

Ulasan Herbalife, Herbalife Scam: Bagaimana untuk menjadi seorang atas pendapatan dengan Herbalife

Seperti yang anda sudah tahu terdapat tiada penipuan Herbalife, Herbalife pasaran produk-produk kesihatan, kesihatan berkaitan produk, produk-produk pengurusan berat badan, dan juga apa yang mereka Namakan pemakanan yang disasarkan. Mereka juga mempromosikan produk-produk penjagaan peribadi seperti losyen, syampu, pembersih dan sebagainya. Bercakap dari sudut pendirian produk, anda tidak boleh pergi salah dengan Syarikat ini.

Di sini adalah satu fakta yang nyata walaupun; anda akan membuat sedikit wang dengan hanya menjual produk. Dalam erti kata lain, jika anda berbelanja semua tenaga anda untuk menjual produk-produk Herbalife, anda tiada apa-apa tetapi jualan syarikat bersekutu (seperti sears jualan bersekutu)

Ulasan Herbalife, Herbalife Scam?: pelan pampasan

Satu-satunya cara yang anda akan membuat sejumlah besar wang dengan Herbalife ini adalah saya membawa orang lain masuk ke dalam perniagaan anda secara tetap. Herbalife akan membayar anda pada Suruhanjaya mengenai produk yang anda dan pasukan anda menjual. Sama seperti banyak syarikat-syarikat MLM, Herbalife mempunyai bonus tetap yang mereka akan memberi kepada anda berdasarkan prestasi jualan anda dan berdasarkan berapa ramai orang bahawa anda membawa ke dalam perniagaan. Inilah fakta yang luar biasa yang Herbalife keluar melebihi $2.4 bilion dalam komisen yang dibayar pada tahun 2007. Ini adalah tidak pernah di dengari lagi di mana-mana Syarikat MLM. Jelas ini terdapat penipuan Herbalife tidak jika mereka akan membayar barangan itu jika mereka akan membayar dengan jumlah wang sebegini.

Ulasan Herbalife, Herbalife Scam?: Mengapa saya tidak menyertai Herbalife

Sebab 1.

Berikut adalah beberapa sebab mengapa saya secara peribadi akan pernah menyertai Herbalife. Saya secara peribadi tidak ke dalam menjual jus, losyen, vitamin atau mana-mana produk-produk ini. Pada pendapat saya, syarikat-syarikat pemasaran rangkaian perlu memberi mereka pengedar produk dan perkhidmatan yang orang-orang yang benar-benar perlu. Mari kita hadapi; kita berada dalam ekonomi yang sukar. Tenaga anda perlu digunakan untuk membawa orang kepada perniagaan anda dan tidak perlu bimbang tentang bagaimana untuk memenuhi sebut harga jualan. Orang akan sentiasa membayar untuk produk-produk berasaskan perkhidmatan yang adalah mengapa saya cadangkan menyertai teknologi atau perkhidmatan berdasarkan Syarikat MLM (seperti bil telefon bimbit) juga.

Sebab 2: Sistem latihan Herbalife:

Herbalife masih menggalakkan kaedah tradisional bagi membina perniagaan MLM. Di sini ialah bagaimana ia pergi: tuliskan nama-nama 100 pasaran hangat, mempunyai kaunter perniagaan persendirian (Parti rumah), peraturan 3 meter, dan lain-lain. Tiada idea bahawa anda akan membina perniagaan jutaan dolar dengan hanya keluarga dan kawan-kawan anda tidak masuk akal kepada saya. Sebagai hakikatnya, dari pengalaman saya, keluarga dan rakan-rakan anda yang anda kritik yang paling teruk.

Salah tidak faham saya di sini. Kaedah ini masih mendapat keputusan. Tetapi mereka yang berkesan hanya 1% daripada pemasar rangkaian. Pembuatnya rangkaian purata membuat $10 setiap minggu. Berikut adalah satu lagi bahagian yang menyedihkan. Ini adalah masalah yang sama bagi kebanyakan syarikat pemasaran rangkaian luar sana. Ini adalah mengapa orang boleh mengatakan penipuan Herbalife kerana pengedar yang membuat tiada wang dan membelanjakan beratus-ratus sebulan mengambil produk-produk Syarikat.

Ulasan Herbalife, Herbalife Scam?: beberapa Tips asas

1. Membuat penggunaan produk Herbalife anda kerap. Ini benar-benar adalah nombor satu sebab; ini adalah Tempahan disregarded komponen mana-mana perniagaan yang utama. Bagaimana anda boleh menjangkakan organisasi anda untuk berkembang jika walaupun anda tidak akan menggunakan produk anda? Ia kelihatan bodoh untuk perlu membawa ini, tetapi terdapat ramai orang yang tidak menggunakan produk Herbalife yang mereka, dan mereka tertanya-tanya mengapa mereka tidak membina perniagaan yang menguntungkan. Janji diri sendiri bahawa bagi tempoh 12 bulan akan datang anda akan komited untuk menggunakan produk Herbalife, dan duduk kembali dan melihat bagaimana berjaya anda akan menjadi.

2. Cuba untuk menghabiskan masa seberapa banyak yang mungkin bekerja dengan upline anda. Upline anda harus mempunyai satu tujuan, iaitu untuk melihat anda berjaya dengan apa cara sekalipun! Mereka adalah sumber pengetahuan dan maklumat yang luas. Campuran dengan perekrut tertinggi dalam pasukan atau Kumpulan yang lain, ia adalah penting bahawa anda bertanya seberapa banyak yang mungkin. Bagi sebahagian besar, mereka akan menjadi lebih daripada gembira untuk membantu anda.

3. Mendidik diri anda sentiasa. Ini adalah kritikal! Anda harus membebaskan diri sendiri dari merosakkan fikiran, kadang-kadang dirujuk sebagai “pemikiran stinkin”. Ini boleh dilakukan dalam beberapa cara. Saya cadangkan membaca sekurang-kurangnya 15 minit setiap hari, tetapi cuba dan menembak selama 30 minit. Buku-buku perniagaan dan bantu diri adalah satu cara untuk bermula. Mengambil kira majalah Network Marketing anda, kerana mereka adalah banyak tips dan cadangan. Akhir sekali, Tala kepada pita pada Petua berbilang peringkat dari golongan atasan di dalam perniagaan anda.

4. Selanjutnya lebih pada herbalife kajian, membentangkan produk herbalife dan pelan pemasaran yang anda secara peribadi kepada orang sekurang-kurangnya satu setiap hari. Juga, anda perlu tahu bahawa kebebasan kewangan tidak sepatutnya menjadi mudah. Ini adalah rahsia, orang-orang yang anda berkomunikasi; tidak perlu untuk menjadi milik anda secara individu. Luangkan masa membantu keluar downline anda, dan bukan sahaja akan anda membina “Keselamatan” dengan meletakkan ahli dalam downline Downline anda, anda juga akan membuat wang dengan berbuat demikian! Saya saya jika anda lakukan ini downline anda akan meletup dan anda akan membuat banyak wang yang keluarga anda akan disetkan untuk hidup.

Ulasan Herbalife, Herbalife Scam?: bagaimana untuk abad ke-21 cara atas pendapatan pendapatan dengan Herbalife

Anda perlu menjenamakan diri anda sebagai pemimpin yang pertama. Sebab utama orang gagal dalam pemasaran rangkaian adalah kerana mereka menghabiskan banyak masa menganggul peluang mereka untuk orang. Orang benci untuk dijual. Tetapi, mereka pasti suka untuk membeli! Jadi apakah rahsia untuk menarik orang ramai untuk anda menggunakan kad kredit mereka di tangan untuk menyertai perniagaan anda? Menawarkan mereka nilai.

Ini adalah begitu mudah anda mula tertanya-tanya mengapa semua orang tidak membuat pendapatan bulanan 5 angka dengan Herbalife!

Anda perlu belajar seni dan Sains pemasaran. Pemasaran tidak berlaku sekitar dengan Katalog Herbalife atau akan produk untuk jualan pintu ke pintu. Itu bukan pemasaran yang saya maksudkan. Setiap orang mempunyai antioksidan yang terbesar, jus yang terbaik dan terbaik vitamin jadi apa yang membuat anda berbeza? Jenama sendiri. Orang akan berniaga dengan orang-orang yang mereka tahu, suka, dan Amanah.

Ulasan Herbalife: Bagaimana untuk menjadi seorang atas pendapatan dengan Herbalife

Anda perlu menguasai seni menjana sendiri disasarkan MLM membawa. Gambar bagaimana cepat bisnes herbalife anda akan membesarkan jika anda akan sentiasa menjana MLM baru 50-100 membawa setiap hari untuk perniagaan anda. Kami ada orang-orang yang berbuat demikian sekarang dengan kaedah mudah yang relatif. Daripada semua herbalife Ulasan yang anda akan dapati, saya boleh menjamin inilah yang jujur.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *