Ulasan Advocare – rupa yang kritikal di Advocare Model perniagaan dan merekrut sistem

Ulasan Advocare – rupa yang kritikal di Advocare Model perniagaan dan merekrut sistem

Kajian kritikal dan tidak berat sebelah ke Advocare.

Charles E. Ragus mengasaskan Syarikat Advocare pada tahun 1993. Perintis-perintis Syarikat pemakanan dan produk penurunan berat badan, yang merupakan tulang belakang kepada perniagaan. Kerana setiap orang menyedari, pasaran ini adalah dibanjiri dengan losyen, ramuan dan pil. Apa yang membuatkan Syarikat ini begitu berbeza?

Mereka akan mengatakan ia adalah kualiti produk mereka, yang luar biasa dengan cara. Hakikatnya, pemakanan suppliments ada yang sedozen dan ia merupakan satu pasaran yang kompetitif yang bodoh. Ubat itu paling popular Pengasih adalah “Spark”. Ia adalah salah satu serbuk tersebut anda Tuangkan ke dalam air.

MNS atau sistem metabolisme pemakanan merupakan Advocares Vitamin talian. Mereka dikatakan mempunyai 80 pelbagai khasiat yang menuntut untuk meningkatkan tumpuan, membantu mendapatkan pergerakan sendi, mengurangkan kolesterol, membina otot, dan sebagainya.

Perniagaan juga brags bahawa ia adalah dibenarkan oleh atlet dalam NBA, NFL dan pelbagai atlet Olimpik. Itu semua besar, ia tidak ia membawa sejumlah minit kredibiliti barisan produk anda dan Syarikat, hoever, ia tidak membuat anda boleh dipercayai.

Mari kita memotong mengejar. Advocare adalah dalam perniagaan kesihatan dan kesejahteraan. Mereka tahu bagaimana untuk menggalakkan Advocare dan itulah apa yang mereka mengajar pengedar mereka untuk berbuat demikian, Walau bagaimanapun pada hari ini hari dan masa, ia mengambil masa sedikit lebih daripada jualan kemahiran menjalinkan perniagaan yang besar. Anda perlukan latihan pemasaran internet dunia sebenar dan sistem generasi peneraju.

Kebanyakan distributers mempunyai masa yang sukar untuk memasarkan produk mereka kerana mereka tidak tahu sedikit pun tentang pemasaran. Menghadiri perdagangan menunjukkan, pemasaran produk anda di gimnasium tempatan dan menunjukkan di pasar lambak dengan produk anda akan jadi passe.

Mari kita hadapi, anda hanya mempunyai begitu banyak rakan-rakan dan keluarga untuk melancarkan produk anda. Membeli membawa keluar senarai geneology adalah supaya sekolah lama dan sangat sedikit orang yang cukup baik untuk menutup seseorang dalam panggilan yang sejuk.

Berjalan anda kedai runcit yang tempatan, berhenti di setiap stesen minyak di bandar untuk mencari prospek anda seterusnya berlaku semua terlalu kerap. Pada hari Sabtu anda membuat pusingan anda Starbucks tempatan, kemudian Home Depot daripada Lowes. Jadi dengan semua ini, bagaimana boleh sesiapa mungkin membuat apa-apa wang?

Paling tidak. Jika anda mengira bilangan pengedar Advocare dan bahagi bilangan orang-orang yang membuat lebih daripada $5K sebulan, anda akan dapat dengan jelas melihat yang kurang daripada 1/10 1% daripada pengedar membuat apa-apa wang yang ketara. Tidak percaya saya? Baca #4. $40K setahun selepas 2 tahun tidak mengujakan saya, tidak perlu ia mengujakan anda, mengetahui bahawa anda harus membawa yang dalam tiap-tiap bulan atau dua.

Mengapa orang yang gagal? Kerana berpindah keju ini dan mereka tidak bergerak ke mana keju yang sekarang. Web ini adalah di mana tindakan semalam. Pasti terdapat beberapa sekolah lama “Anjing panas pemasar” sana yang telah wujud sejak 1980-an yang mempunyai rangkaian yang besar. Sejuk keras fakta-fakta yang, hanya segelintir orang boleh duplikasikan usaha-usaha mereka.

Bye biarkan pergi yang boleh undang pergi ini. Saya jalan agak sasaran pasaran saya dalam talian dan laser dalam pada orang-orang yang benar-benar mahu membuat beberapa wang serius bukannya perlu meyakinkan seseorang mereka perlu apa yang saya ada untuk menawarkan. Hari ini, ia adalah semua tentang kedudukan dan penjenamaan diri anda sebagai seorang pemimpin. Melakukannya dan rakyat akan mengejar anda.

Semua golongan atasan di Advocare dan setiap MLM lain menggunakan sistem. Internet membolehkan anda akses kepada 2.5 bilion orang dalam talian seluruh dunia. Menggunakan kaedah penjanaan membawa cadangan dibiayai auto-responder, Blog, web 2.0 an 3.0, kita mendidik orang ramai bagaimana untuk leverage internet.

Ia adalah semua tentang leverage dalam perniagaan Advocare anda. Jika anda berada dalam sistem, anda akan berputar roda anda untuk sepanjang hayat anda. Mengapa tidak membiarkan sistem putaran roda anda dan anda memanfaatkan masa. Anda melihat ianya bukan apa yang anda boleh lakukan, apa yang boleh anda duplikasikan. Rangkaian pemasaran tidak perlu menjadi keras, ia adalah orang-orang yang membuat dengan cara itu.

Advocare kejayaan anda,

Joshua Boxer

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *