Ujian yang digunakan untuk mengesan Malingering

Ujian yang digunakan untuk mengesan Malingering

Terdapat sekurang-kurangnya dua perkara yang semua orang yang terlibat dalam pampasan pekerja boleh bersetuju mengenai, sistem dibelenggu oleh masalah dan ia adalah kesalahan orang lain. Jari-jari menuduh menunjuk ke arah majikan dan pekerja profesi yang berbeza dan latar belakang. Pihak majikan akan dipersalahkan oleh di California Jabatan insurans.

Salah satu kawasan-kawasan yang paling pesat berkembang daripada pampasan pekerja insurans adalah penipuan majikan. Antara pelbagai bentuk penipuan yang dilakukan oleh majikan akan menjadi pelapor salah jumlah gaji pekerja dan memberi pengelasan yang salah kepada pekerja. Pengawal selia insurans atas Negeri mempunyai pandangan yang berbeza. Pesuruhjaya insurans California menunjukkan bahawa pekerja yang dibayar banyak penderaan insurans pampasan pekerja.

Menurut seorang peguam yang berurusan dengan isu-isu pampasan pekerja, Kumpulan tidak boleh dikecualikan daripada dipersalahkan kerana krisis semasa. Pembelaan yang pekerja mendapat akan dia boleh memberikan yang kuat. Katanya, penipuan oleh pekerja bukanlah sangat kerap. Dari tahun 1993 hingga 1998, amat sedikit bilangan penangkapan tersebut dibuat daripada berjuta-juta kecederaan yang dilaporkan, mengikut Laman Web Persatuan Peguam pemohon-pemohon California.

Difikirkannya, majikan dan pekerja perlu mendapatkannya dalam kepala mereka yang masih mempunyai syarikat-syarikat insurans untuk bimbang tentang. Lima tahun selepas industri insurans adalah pembatalan kawal selia, kos insurans jatuh. Kejatuhan insurans tuntutan Syarikat-syarikat insurans yang bermotivasi untuk melabur premium tersebut di pasaran saham pelarian, dan ini menyebabkan keuntungan yang besar.

Masalah timbul lagi semasa peristiwa 9/11. Industri insurans dan syarikat insurans mengalami kerugian besar kerana serangan pengganas ini. 235 pricate syarikat insurans masih membuat perlindungan pampasan pekerja disediakan di California, dan dia mahu menyokong mana-mana Rang undang-undang yang akan meletakkan mereka dalam laman web Negeri.

Kadar tidak berubah apabila tiada tuntutan dibuat, tetapi kadar naik apabila terdapat tuntutan. Beliau juga meluluskan peruntukan 191 Senat Rang undang-undang yang bertujuan untuk memberi ganjaran kepada pekerja yang telah membuat sebarang tuntutan dalam masa dua tahun.

Compitis istilah yang digunakan oleh ahli terapi fizikal ini satu untuk menggambarkan keadaan pesakit-pesakit beliau. Beliau percaya bahawa terdapat perbezaan yang ketara dalam masa pemulihan kerja berkaitan kecederaan jika dibandingkan dengan masa pemulihan kecederaan yang bebas berkaitan kerja.

Beliau berkata, seseorang yang mendapat cedera dari bermain sukan yang akan pergi ke tempat kerja terlebih dahulu daripada orang yang mendapat cedera di tempat kerja. Diperkemas sistem pembayaran akan membantu pakar kesihatan yang ingat pesakit-pesakit mereka dengan perlindungan pampasan pekerja.

Rawatan adalah jarang bertanya, dia berkata, dan sebaik sahaja kertas kerja yang dikemukakan golongan profesional kesihatan boleh menjangka cek hampir melalui pos kembali. Sebaliknya, HMO akan bertanya soalan-soalan begitu banyak dan akan sentiasa terus mencari kertas kerja.

Peratusan pesakit dengan pampasan pekerja mungkin berbeza dari kiropraktor untuk kiropraktor. Difinisi memanfaatkan sistem ini oleh bil untuk banyak lebih daripada apa yang biasanya disyorkan. Dia tahu apa yang pesakit lakukan untuk penyalahgunaan sistem. Pesakit palsu kecederaan, tetapi ia boleh dikesan melalui ujian tertentu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *