Ujian Madara: Pusat tenaga anda mempengaruhi kesihatan anda?

Ujian Madara: Pusat tenaga anda mempengaruhi kesihatan anda?

Cakera tenaga yang didapati dalam tubuh yang mewakili dimensi spiritual jiwa dan bahagian-bahagian tubuh yang berbeza kini dikenali secara meluas sebagai Madara. Penyembuhan melalui chakra ini juga dikenali sebagai sejenis tenaga penyembuhan.

Dikatakan bahawa apabila seimbang chakra anda sihat dan digunakan dengan betul, anda akan berasa benar-benar kuat dan bahagian badan sama chakra yang sihat akan luar biasa sihat dan dinamik. Walau bagaimanapun, apabila Madara yang tidak berkinerja baik dan tenaga yang tidak bergerak di mana perlu, akan ada penyakit di bahagian badan Madara yang sepadan dan bahawa sebahagian daripada jiwa anda akan menjadi tidak bernyawa.

Ini jenis tenaga Penyembuhan, chakra yang tersumbat yang sedang diperiksa dan dipatuhi. Sebagai contoh, satu tersumbat di Madara tekak anda boleh kelihatan seperti penyakit dalam chords vokal anda, oleh itu, anda menghadapi masalah dalam jujur dan betul menyampaikan sendiri kepada orang lain. Sekatan jenis ini kelihatan seperti tanda-tanda halus bahawa Madara masalah, Walau bagaimanapun, terdapat jenis yang lebih ketara yang melibatkan manifestasi fizikal seperti sakit tekak, sakit kepala dan sebagainya.

Bagi memudahkan tenaga penyembuhan pada halus manifestasi masalah Madara, ujian Madara yang perlu ditadbir. Ujian melibatkan bertanya soalan-soalan tentang aspek-aspek yang bertenaga daripada kehidupan dan sejarah fizikal anda untuk mengenal pasti masalah.

Soalan-soalan tentang kesihatan tubuh fizikal serta motivasi dan hala tuju anda berurusan dengan Chakra akar anda.

Satu sisi lain, soalan-soalan yang berkaitan dengan Sacral Chakra terletak kira-kira tenaga kreatif dan seksual anda. Ia melibatkan mengetahui bagaimana anda merasa mudah emosi serta kesihatan sistem reproduktif anda.

Topik tentang sistem penghadaman dan keupayaan rohani adalah mengarahkan Solar Plexus Chakra manakala keupayaan untuk berurusan untuk membentuk hubungan mesra dan perkara-perkara lain yang berurusan dengan hati anda dan bernafas tak dikaitkan dengan Chakra hati anda.

Chakra tekak, seperti yang disebut di awal artikel, berkaitan untuk menyampaikan pendapat anda secara jujur dan lancar serta penyakit-penyakit fizikal seperti sakit tekak dan sakit rahang.

Bagi Crown Chakra, ia membawa soalan mengenai keupayaan badan anda untuk mengawal selia sistem limfa dan bersambung kepada idea-idea kesedaran sejagat dan pencerahan.

Akhir sekali, soalan-soalan mata ketiga Chakra menyemak keupayaan anda untuk tidur dengan baik, juga untuk meneroka pandangan rohani dan kreatif.

Selepas ujian chakra, tenaga penyembuhan boleh mula. Anda akan dapat sifar dalam isu-isu yang bertenaga dan fizikal dan tersumbat sebenar yang menghalang anda keupayaan untuk berfungsi sebagai seorang yang seluruh.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *