Udang Galah segar adalah melayan sihat untuk semua

Udang Galah segar adalah melayan sihat untuk semua

Jika seperti ramai di antara kita, kau apa boleh kelihatan seperti diet yang berterusan, ia boleh menjadi sukar untuk kekal sihat. Salah satu perkara yang paling sukar ialah mencari protein yang anda suka itu tidak baik untuk anda. Siapa yang nak makan tauhu tiap-tiap hari, dan daging merah telah keluar selama bertahun-tahun. Anda hanya boleh makan ayam yang begitu banyak, dan kini ikan bahkan menjadi tidak selamat, dengan tahap merkuri yang tinggi. Di mana dieter untuk menghidupkan apabila semua mereka benar-benar mahu adalah untuk ceriakan perkara? Anehnya, dan sedap, anda boleh menghidupkan untuk Udang Galah yang segar.

Anda mungkin berfikir Udang Galah sebagai khas, tinggi lemak, buruk untuk makanan anda, tetapi sebenarnya sebaliknya adalah benar. Udang Galah rasa begitu baik rasanya seperti ia mesti buruk bagi kamu, tetapi tiga setengah auns daging mempunyai hanya 90 kalori, menjadikan ia lebih rendah kalori daripada walaupun ayam! Dan ia adalah sumber protin, sama seperti yang lain, yang besar lebih tinggi kalori daging. Jadi oleh teringin Udang Galah, anda benar-benar melakukan sesuatu yang baik untuk diri sendiri, dan anda tidak perlu rasa bersalah tentang termasuk Udang Galah segar dalam hidangan yang sihat.

Anda boleh berfikir untuk diri sendiri bahawa Udang Galah mestilah tidak sihat, kerana itulah apa yang anda telah mendengar dan berfikir selama bertahun-tahun, tetapi ia adalah semata-mata tidak benar. Apa yang benar adalah bahawa kebanyakan cara di mana Udang Galah telah disediakan dan menikmati telah tidak sihat, masking hakikat bahawa daging Udang Galah yang segar itu sendiri adalah cukup sihat. Sudah tentu, bisque Udang Galah yang kaya dan berkrim yang tidak baik untuk anda, dan Pencicah daging apa-apa dalam mentega pintas secara tidak sengaja tidak akan membuat untuk hidangan yang sihat, tetapi itu sendiri, kerana ia adalah kukus sebagai persediaan, Udang Galah adalah lebih baik bagi kamu daripada protein lain.

Udang Galah sihat untuk sebab-sebab yang banyak, tetapi Adakah anda tahu bahawa daging Udang Galah segar adalah sumber asid lemak omega 3 yang besar. Ini adalah sesuatu yang anda mungkin telah mendengar lebih lanjut tentang akhir-akhir ini. Omega tiga yang semulajadi dijumpai dalam kebanyakan jenis kerang dan ikan lain. Mereka akan menyangka doktor untuk membantu menggalakkan dan meningkatkan kesihatan jantung anda, sehinggakan mereka anda sekarang ditambah ke banyak makanan lain. Udang Galah segar merupakan cara terbaik untuk Dapatkannya semulajadi. Ia juga merupakan sumber protein untuk menyimpan tenaga anda tinggi yang besar.

Terdapat banyak cara yang hebat untuk anda untuk menikmati Udang Galah dengan cara yang sihat. Jika anda suka salad, cuba menambah beberapa ketulan Udang Galah. Ini adalah cara terbaik untuk menambah rasa dan tekstur, mendapatkan sesetengah protein dan tidak menambah banyak kalori untuk hidangan yang sihat. Udang Galah juga pergi dengan apa-apa roti berperisa kuat. Jika anda terperangkap untuk makan malam, mengapa tidak mencuba beberapa pasta yang ringkas dan klasik dan minyak. Hanya gunakan gandum pasta, berpakaian menyempitkannya dan menambah beberapa Udang Galah untuk memberikan rasa yang hebat yang keluarga dan rakan-rakan akan suka.

Adakah anda bersedia untuk longkang ayam dan membawa Udang Galah yang segar? Aku tahu aku! Udang Galah segar adalah alternatif yang baik dan sihat membosankan, Menu lama letih, jadi rempah sehingga makan malam anda malam ini!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *