Ubat-ubatan buatan sendiri untuk ejakulasi pramatang dan Impotency

Ubat-ubatan buatan sendiri untuk ejakulasi pramatang dan Impotency

Akan anda fed up daripada rakan di katil agak baik walaupun anda sedang anda sukar untuk memuaskan hati dia? Jika anda kemudian artikel ini boleh membantu anda buat lagi dan kekal mengubati pancutan pramatang supaya ia tidak memelihara kepalanya lagi. Berikut adalah beberapa remedi buatan sendiri yang biasa untuk pancutan pramatang dan impotency.

1. Keping ulas bawang putih (250 gram) dan rebus dalam 2 liter susu. Apabila susu telah pekat dan beruang yang buahbuahan (atau tampal) dari, panggang keseluruhan kandungan dalam 250 gram minyak sapi tulen (minyak mentega). Sekarang mengisar panggang kandungan kertas borang, merebak pada plat keluli tahan karat, menambah sedikit madu, dan potong menjadi kepingan kecil. Orang-orang yang mengalami ejakulasi awal akan mengambil masa kira-kira 25-50 gram dengan susu panas. Ia juga akan menebal air mani dan tidak akan biarkan adalah dribble jauhnya di sebuah hush. Orang-orang yang membangunkan beberapa reaksi atau terdedah kepada tindak balas bawang putih harus berhenti daripada menggunakan resipi ini. Sebaliknya orang tersebut hendaklah cuba persediaan berikut.

2. Mengambil amla segar buah-buahan dan keluarkan benih. Kemudian kering ulas bawah di bawah naungan, menjaga ianya kekal bebas dari habuk, matahari, serangga dan bahan kotoran lain. Apabila kering sepenuhnya, mengurangkan ulas dalam bentuk serbuk. Kini ekstrak jus segar amla, di mana serbuk amla perlu direndam, dan dibenarkan untuk Kering, seperti yang dinyatakan di atas. Jus segar amla perlu ditambah tujuh kali (apabila serbuk dan jus mendapatkan sepenuhnya mengering, kemudian tuangkan jus ke dalamnya). Selepas rawatan Ketujuh, serbuk kandungan untuk memenuhi borang yang pulverized, dan botol dalam botol kaca. Dos yang biasa ialah 10 gram tiga kali setiap hari. Semasa menggunakan serbuk Tambah 10 gram mentega minyak (minyak sapi tulen) dan 5 gram madu tulen. Ia akan menebal air mani, meningkatkan potensi seksual anda dan mencegah pancutan awal.

3. Campuran 6 gram alum (phitkari) dan 6 gram borax (suhaga) untuk 30-35 titis aqua meningkat. Sekarang, campuran ini boleh direbus dalam air, memastikan bahawa walaupun setitik jatuh ke dalamnya. Anda boleh menggunakan bekas yang ketat di dalam air, sepenuhnya ditutup rapat dengan tudung, untuk mengenepikan sebarang kemungkinan masuk air dalam campuran. Apabila seluruh campuran larut sepenuhnya, ia harus dibenarkan untuk menyejuk. Cecair likat, jadi diperolehi, perlu menjadi perlahan-lahan diurut sehingga cecair diserap sepenuhnya oleh kelenjar zakar. Jika ia digunakan dengan bijak dan berhati-hati, anda boleh menikmati kegembiraan dari akan dan juga anda tidak ejaculate, awal.

Harapan di atas remedi rumah yang akan membantu anda untuk mencegah pancutan pramatang. Kini anda boleh bertahan lebih lama di katil dan benar-benar boleh memuaskan pasangan anda dengan menggunakan ubat-ubatan semula jadi ini.

Penafian: Artikel ini tidak bertujuan untuk memberi nasihat kesihatan dan untuk maklumat am sahaja. Sentiasa mencari wawasan kesihatan yang berkelayakan sebelum memulakan sebarang program kesihatan profesional.

Hakcipta Terpelihara © Nick anjing kampung, Hakcipta Terpelihara. Jika anda ingin menggunakan artikel ini di laman web anda atau di ezine anda, menjadikan semua URL (pautan) aktif.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *