Ubat-ubatan Ayurveda dan Unani

Ubat-ubatan Ayurveda dan Unani

India dikenali dengan ubat-ubatan Ayurveda, kerana orang-orang di India percaya lebih banyak pada bahan buatan semasa penyakit dan bukannya perubatan preskripsi. Itulah sebabnya; tidak juga pada hari-hari yang lepas tetapi pada masa ini juga, orang kepercayaan lebih tertumpu kepada rawatan Ayurveda dan Unani kerana terdapat tiada kesan yang memudaratkan pada badan dan kesihatan serta. Bukan sahaja untuk tempoh penyakit tetapi untuk penjagaan kulit, rawatan Ayurveda dan unani akan memainkan peranan penting dan orang-orang yang menyesuaikan diri lebih.

Produk Hamdard adalah produk penjagaan kesihatan yang terkenal yang membekalkan tenaga yang positif dalam badan dan rakyat mempunyai kepercayaan yang kuat pada produk Hamdard. Produk-produk semulajadi ini akan naluriah dengan semata-mata untuk menyediakan pengguna asli yang belum dikeluarkan semasa alternatif kepada massa, kosmetik kimia sintetik dan penyakit kulit. Produk-produk Hamdard yang dikenali terbaik produknya yang berkualiti termasuk Sharbat rooh afza, cinkara, roghan badam shirin, pachnol dan banyak lagi. Produk-produk Hamdard tawaran dalam penjagaan kesihatan, produk penjagaan, Haircare dan penjagaan kulit badan.

Cinkara merupakan tonik herba tanpa alkohol yang meningkatkan kuasa imuniti dalam badan dan membekalkan tenaga untuk melawan dengan kelemahan. Tonik Cinkara membantu dalam tempoh hilang tenaga dan memberi kegembiraan dalam hidup. Cinkara adalah penuh bertenaga vitamin, mineral dan ekstrak herba. Cinkara membantu meningkatkan selera makan dan pulih kelemahan dan keadaan keletihan dan pemulihan. Cinkara boleh didapati dalam bentuk tablet dan cecair sirap juga. Cinkara boleh didapati di mana-mana kedai ahli kimia dan membekalkan tenaga yang besar kira-kira selepas dua minggu.

Sharbat rooh afza adalah sejenis minuman yang menawarkan rasa yang hebat pada musim panas yang khas. Ia adalah minuman yang dibuat-buat untuk Khurfa benih, Kasni, Munaqqa, Robert, Gaozaba, Rose dan Keora, oren, nenas, lobak merah dan tembikai dan banyak bahan-bahan yang lebih banyak di dalamnya. Sharbat rooh afza adalah untuk energilizer minuman yang menawarkan rasa yang paling ‘ cool ‘ dan santai pada hari-hari musim panas panas. Sharbat rooh afza boleh didapati dengan mudah di mana-mana ahli kimia atau kedai runcit. Sharbat rooh afza mempunyai penguasaan pasaran; Terdapat tiada pesaing di sebalik minuman ini. Terdapat banyak inovasi melalui Sharbat yang rooh afza boleh dihidangkan dan menawarkan sebagai olok-olok ekor. Dengan menggunakan lemon, soda, ais krim dan buah ceri, sesiapa sahaja boleh mendapatkan baru rasa minuman ini dan merasakan berehat pada hari-hari musim panas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *