Tycoon Slim baru sebuah Tablet dengan teknologi yang menakjubkan untuk generasi seterusnya!

Tycoon Slim baru sebuah Tablet dengan teknologi yang menakjubkan untuk generasi seterusnya!

Tycoon, tetingkap 7 premium tablet adalah hanya kira-kira untuk diperkenalkan di pasaran oleh pembuat PC berasaskan Taiwan komputer antarabangsa pertama (FIC). Tablet 10-inci adalah berdasarkan perspektif Reka bentuk netbook dan menggunakan 1.66GHz Intel Atom CPU dan 2GB DDR3 RAM. Tycoon tablet adalah tidak lebih daripada 9.6 inci * 9.6 inci *.6 inci dan berat 8.7 lb sahaja. Keupayaan pengurusan yang jauh, wi fi, Bluetooth 2.1, 2 USBs, HDMI, 2 GB DDR3, 120 GB HDD adalah beberapa ciri yang lebih menarik bagi produk yang dinanti-nantikan.

Reka bentuk tablet Tycoon yang memenangi Anugerah mempunyai spesifikasi seperti HD Kristal Broadcom dilancarkan dipertingkatkan Penderas video untuk ultra HD, skrin LED backlit yang ultra terang. Sebagai pengguna berat penyimpanan dibina di ruang 120 GB yang beratnya kira-kira dua paun hanya kedengaran seperti pakej yang lengkap. Walaupun 7 tetingkap menyokong skrin sentuh multi, muka tablet tycoon menyokong tetikus dan papan kekunci juga. Dengan bantuan teknikal daripada Microsoft, FIC memastikan semua aplikasi Windows 7 telah berfungsi pada Tycoon tablet. Kuasa cekap Intel NM 10 chip set, meter pecutan, bateri dengan kapasiti tiga hingga lima jam setiap caj, mic dan kepala bicu telefon, cepat melayari, senang di bawa tycoon membuat hanya satu produk yang sangat menarik bagi golongan celik teknologi hari ini.

Windows 7 adalah pilihan semula jadi untuk tablet dan bukannya Aneroid atau mana-mana OS yang lain kerana bilangan aplikasi dan pengguna perniagaan. Apa yang lebih Tycoon walaupun membayar dengan pelan data dan anda boleh melihat menjimatkan Kokol $ 2000 dan banyak lagi dalam tempoh tiga tahun. Stylus untuk tangkap tandatangan, mesra GUI jari, disesuaikan untuk keperluan aliran kerja yang lain-lain ciri-ciri menakjubkan yang akan membuat anda hidup kerja keseronokan lengkap.

Produk menakjubkan ini tidak lama lagi akan ada di pasaran tempatan serta pasaran luar negara dengan lencana yang berbeza. FIC berharap untuk mendapatkan pasaran Taiwan dengan suapan yang besar kembali dan kemudian melancarkan di pasaran antarabangsa dengan beberapa piawaian yang ditetapkan.

Tycoon pasti markah ke atas tablet lain di pasaran kerana ia memanfaatkan Keselamatan semasa anda daripada mengambil risiko untuk peranti tanpa kelayakan yang sepatutnya. Anda boleh jalankan aplikasi semasa anda atau hanya mencapainya melalui aplikasi web atau sesi maya.

Tycoon merangkumi semua ciri-ciri yang anda Cari dalam iPad dan banyak lagi. Mengusahakan industri paling hangat tetingkap pad dan mengalami keseronokan melampau dan kemudahan. Kerja-kerja sebagai pembaca buku besar e, eNewspaper, emagazines dan sebagainya, Tycoon adalah disediakan untuk AS $ 657 di pasaran tempatan. Windows tycoon dijangka dijual pada $599 dan $ 649 di pasaran antarabangsa yang menghadapi menghadapi persaingan sengit daripada apple iPhone yang terdapat di pasaran untuk $ 500.

Untuk membantu anda dalam Kesihatan dan perubatan di bidang adalah Tycoon Kesihatan pad atau tuala wanita Kesihatan Tangent. Ia mempunyai semua ciri-ciri di atas dan banyak lagi seperti berbilang sentuh untuk mengezum ke dalam imej perubatan dan penjagaan kesihatan aplikasi.

Tuala wanita VIP Tycoon dibuat bagi alat perniagaan eksklusif yang direka untuk memanfaatkan pelaburan anda dalam aplikasi yang sedia ada dan Keselamatan.

Penghantaran produk dalam Taiwan adalah pada AS $ 20-$ 40. Stilus, kes yang Eksekutif dan Bluetooth papan kekunci disediakan dengan tambahan $ 95.

Hos komputer Tangent lain cemerlang berkaitan produk boleh didapati untuk digunakan dalam Perubatan Tentera, desktop, pelayan, lasak mini notebook, pelanggan-pelanggan yang nipis. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang ini mesra pengguna produk hanya log masuk ke bersih. Terdapat pelbagai forum dan sekumpulan peminat yang membincangkan produk terperinci termasuk aspek teknikal. Forum ini memberikan anda satu wawasan yang besar dan suapan belakang Tycoon tablet dan akan membantu anda dengan soalan anda.

Laman web yang khusus Tycoon tablet memberi lengkap maklumat produk baru, membeli maklumat bersama-sama dengan perkhidmatan penghantaran aspek dan dua puluh empat jam pelanggan jika perlu. Tablet ini tidak lama lagi akan dilancarkan untuk pasaran dunia dan boleh dibeli secara dalam talian atau melalui kedai-kedai runcit yang khusus. Kemudahan live chat bersama pasukan jualan di laman-laman web yang membantu anda untuk menyelesaikan segala pertanyaan dan buku anda segera!

Tycoon tablet di sini adalah untuk menginap dan membuat perbezaan yang jelas dalam dunia komputer tablet!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *