TX sistem Afirm Retinol krim kajian

TX sistem Afirm Retinol krim kajian

Krim muka yang termasuk retinol telah terbukti berkesan dalam merawat kedutan yang mendalam di muka anda, bersama-sama dengan garisan, kemerahan, kegelapan di bawah mata, bersama-sama dengan kecacatan lain juga. Krim jenis ini cemerlang pada menembusi jauh ke dalam kulit untuk menyuburkan sel-sel kulit dengan khasiat, dan untuk mengetatkan dan firma lapisan luar. Retinol produk adalah mudah kerana kebanyakan daripada mereka memerlukan satu malam masa permohonan dan itu sahaja. Di sini kami ingin mengkaji produk khususnya, krim Retinol TX sistem Afirm dan lihat bagaimana ia bagaimana ia boleh membantu anda dengan matlamat Kecantikan anda.
Krim Retinol Afirm adalah satu kedutan dan cacat-cela yang mengurangkan produk yang telah direka untuk membetulkan kecacatan kulit sederhana. Cemerlang membantu untuk membaiki dan menghapuskan kerosakan yang disebabkan oleh cahaya matahari yang berlebihan. Anda mungkin mempunyai tompok-tompok coklat dan lain-lain kecacatan foto yang rosak di wajah anda, dan krim Retinol Afirm yang sesuai untuk jenis situasi. Kerana produk ini mengandungi retinol, ianya juga sesuai untuk wanita yang inginkan rawatan kedutan. Sistem TX mempunyai desgined produk ini dengan keamatan yang berbeza, dan anda akan perlu untuk melihat dos yang mana sesuai untuk anda. Garisan, kedutan, dan lompang akan berkurangan dan mungkin hilang semua bersama-sama kerana krim ini mengetat sehingga lapisan luar kulit anda.
Produk ini adalah unik, kerana ia benar-benar adalah garis beberapa produk yang semuanya mempunyai kepekatan berbeza retinol di dalamnya. Ia datang dalam satu Afirm 1 X, 2 X, dan 3 X, dengan setiap satu mempunyai jumlah yang berbeza daripada bahan-bahan yang berkesan dalam krim. Krim X 1 mengandungi lima belas satu hundredths satu peratus retinol aktif dan direka untuk orang-orang perempuan yang hanya bermula dengan produk. Anda juga mungkin mahu mempertimbangkan 1 X jika kulit anda lebih sensitif terhadap persekitaran retinol. Pembentukan X 2 mempunyai dua kali ganda bahan aktif retinol sebagai produk X 1, yang direka untuk wanita untuk kemajuan selepas menggunakan produk awal selama beberapa minggu. Apabila anda mahu untuk meningkatkan intensiti terapi retinol anda anda perlu untuk mula menggunakan produk X 2. Afirm 3 X mempunyai keamatan tertinggi retinol hundredths satu enam puluh satu peratus. Krim X 3 adalah rawatan retinol paling kuat dibuat untuk wanita yang inginkan terapi retinol paling agresif yang disediakan.
TX sistem telah merangka krim yang mengandungi sistem penyampaian yang dipatenkan, yang dipanggil sytem APS Microsponge. Idea asas di sebalik ini adalah bahawa sistem ini mengawal jumlah penghantaran produk untuk kulit anda. Seperti yang anda menggunakan produk ia tidak diaktifkan untuk sel-sel kulit anda semua sekali gus. Microsponges-akan SPAN yang pada dasarnya sangat kecil seperti bola yang diisi dengan bahan-bahan aktif. Lama-kelamaan, mereka perlahan-lahan melepaskan produk kulit anda dan ia dibenarkan untuk diserap masuk ke lapisan kulit anda. Kaedah penggunaan krim ini telah terbukti sangat berkesan dalam merawat kulit yang rosak.
Penggunaan krim Retinol Afirm adalah sangat sederhana seperti yang diperlukan adalah untuk itu ke merujuk muka anda sebelum tidur. Anda akan mahu untuk mencuci muka anda dan sebelum anda produk digunakan, dan anda perlu menunggu sekurang-kurangnya tiga puluh minit. Apa yang diperlukan adalah sejumlah krim pea yang bersaiz dan ia hanya harus digunakan setiap malam lain pada mulanya. Syarikat mengesyorkan bahawa anda mulakan dengan krim 1 x untuk melihat yang kulit anda bertindak balas, kerana Afirm boleh sangat merengsa kulit sesetengah orang. Anda perlu menggunakan produk ini semata-mata, dan tidak dengan produk penjagaan kulit lain. Ibu-ibu yang hamil atau kejururawatan tidak perlu menggunakan produk ini, dan anda harus mengelak daripada tersentuh mata.
Produk ini adalah sedikit lebih mahal daripada yang lain, tetapi anda perlu memahami bahawa ini adalah sebuah makmal yang direka dan diuji secara klinikal produk. Ianya amat berkesan untuk merawat kedutan, garis-garis dan kecacatan pada kulit anda. Ia adalah berharga sekitar empat puluh dolar di Amazon, tidak termasuk kos cukai dan penghantaran.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *