TV Infomercial Ab Mesin – orang yang benar-benar bekerja?

TV Infomercial Ab Mesin – orang yang benar-benar bekerja?

TV Infomercial Ab Mesin – orang yang benar-benar bekerja?

Kegilaan untuk mencapai “enam-Pack abs,” mempunyai akhir tiada di sisi, tidak ada banyak TV infomercial ab mesin yang telah muncul dalam tempoh beberapa tahun yang lalu. Bagaimana satu sepatutnya untuk tahu yang mana baik mana-mana? Ia akan menahan tekanan senaman yang konsisten? Ia sebenarnya boleh membantu mencapai matlamat kecergasan peribadi Mesyuarat? Dalam erti kata lain ia berfungsi atau Adakah ia hanya gembar-gembur? Kita sudah tahu bahawa banyak perkara-perkara ini telah bertukar menjadi remeh, menyaksikan ketersediaan mereka seterusnya di jualan garaj tempatan. Anda tahu, perkara-perkara yang kelihatan seperti bahagian bawah kerusi Goyang yang bisa, betul?

Satu mesin yang seolah-olah telah mencapai beberapa kuasa tinggal di pasaran adalah Ab Coaster.

Selain daripada selebriti berprofil tinggi dan sokongan atlet (hos talk-show Montel Williams dan Shannon Miller pemenang pingat emas, Peter Vidmar), apakah yang telah dibenarkan Coaster Ab menjadi perlawanan dalam landskap Mesin Kecergasan?

Ab Coaster membolehkan individu untuk mendapatkan yang wajar, tona badan agak dengan cara yang unik. Hotel ini mempunyai rekabentuk seperti roller-coaster (untuk kaki) yang membolehkan anda untuk slaid, twist, berubah dan bergerak dalam cara yang membantu anda bekerja pada otot abdomen anda secara “mengangkat”, sama seperti melakukan pusingan Lif semasa gantung dari chin-up bar tetapi bukan sebagai sukar pada bahagian atas badan. Ia juga membolehkan peningkatan berat rintangan dan beberapa tuntutan bahawa melakukan senaman abs jenis ini adalah lebih baik daripada melakukan standard, “di belakang anda” crunches.

Ambil perhatian bahawa ini sebahagian peralatan senaman lihat ruggedly dibina dan boleh menyokong orang-orang yang mempunyai berat badan sehingga 340 Kg.

Mesin senaman ini adalah mungkin tidak untuk semua orang. Bagi satu, anda perlu membayar sedikit premium bagi pembinaan omboh tugas berat, walaupun harga diskaun boleh didapati. Beberapa laporan pelanggan yang menggunakannya dengan betul akan membawa beberapa membiasakan diri. Selain itu, sesetengah pengguna di bawah 4′ 11 “mengeluh bahawa hal itu tidak membuat bagi orang-orang yang pendek. Walau bagaimanapun, walaupun perkara ini, dengan jelas, terdapat sebab mengapa profesional kemudahan gim/kecergasan di emas menggunakan mesin ini.  Semak komen pengguna pelbagai yang terapung di dalam ‘ bersih, dan anda akan dapati ada kekurangan penganut Ab Coaster bersemangat (Nota yang mengesyorkan ibu-ibu yang banyak).

Jika seseorang sedang mencari sebuah mesin senaman untuk membantu pusingan masuk latihan gimnasium rumah mereka, khususnya yang mempunyai pendekatan yang tersendiri untuk mensasarkan otot tengah, mengambil lihat dan Baca lebih banyak tentang hal itu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *