Tumpuan Turki: Kumpulan Healthcare Acibadem

Tumpuan Turki: Kumpulan Healthcare Acibadem

Salah satu daripada lokasi itu adalah kumpulan penjagaan kesihatan Acibadem yang terletak di Istanbul, Turki. Kumpulan penjagaan kesihatan Acibadem menawarkan enam hospital besar dan pusat-pusat perubatan, klinik-klinik pesakit luar, makmal dan sebuah pusat Oftalmologi. Kemudahan hospital yang menawarkan perkhidmatan untuk pesakit-pesakit dalam dan luar negara, dan kakitangan Pusat pesakit Antarabangsa Kumpulan penjagaan kesihatan menawarkan respons yang berkesan dan tepat pada masanya untuk soalan antarabangsa dan kebimbangan mengenai rawatan merancang, bakal tempoh penginapan dan harga yang merangkumi bukan sahaja rawatan perubatan, tetapi kos penginapan.

Rawatan
Acibadem Healthcare Kumpulan menyediakan pelbagai rawatan dan teknologi yang termasuk tetapi tidak terhad kepada pemindahan kornea, inovasi dalam teknologi prostesis pinggul, rawatan IVF, onkologi, penjagaan penyakit jantung kongenital, pembedahan katarak, dan brachitherapy dan prostat kanser penjagaan, antara lain. Kemudahan yang menawarkan teknologi canggih dan rangkaian sistem maklumat dan Pusat diagnosis genetik.

Menawarkan kecemasan dan ambulan, klinik sakit, prosedur pergigian dan pembedahan, pemakanan dan Dietetik, penjagaan Pediatrik, pembedahan am, terapi fizikal dan pemulihan serta dermatologi, Oftalmologi, Obstetrik dan Ginekologi Perkhidmatan, ortopedik, perubatan dalaman dan Perubatan nuklear, Kumpulan penjagaan kesihatan Acibadem menyediakan perkhidmatan dalam pelbagai bidang.

Pusat Kanser Acibadem Tempahan dianugerahkan lebih tujuh juta dolar, dan telah melabur hampir $50 juta dalam teknologi rawatan kanser, kelengkapan, peranti, dan perkhidmatan. Acibadem Healthcare Kumpulan merupakan peneraju dalam rawatan penjagaan kanser, prosedur dan teknik-teknik di dunia.

Kelayakan
Acibadem Healthcare Kumpulan diiktiraf oleh JCI (Suruhanjaya bersama antarabangsa) berusaha untuk menyediakan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang mengikuti piawaian dan panduan daripada Suruhanjaya bersama antarabangsa dan telah diterima untuk di European Foundation bagi pengurusan kualiti (EFQM) dan juga ISO diperakui.

Pendapatan lebih daripada $250 juta setahun, kejayaan dan populariti Kumpulan Acibadem Healthcare dan hospital adalah hasil langsung daripada dedikasi dan komitmen untuk penjagaan kesihatan berkualiti. Kata Mehmet Ali Aydinlar, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan penjagaan kesihatan Acibadem, “rahsia kejayaan kami ialah wawasan dan keupayaan untuk membuat pelaburan yang betul pada masa yang betul. Mengekalkan sebuah pasukan yang baik, memberi penjagaan yang baik dan penyayang dan menyediakan individu dari seluruh dunia dengan berkesan yang berkaitan, dan kualiti teknologi adalah faktor-faktor kejayaan kami.”

Penjagaan kesihatan di Turki
Hospital-hospital swasta dan kemudahan serta pusat-pusat perubatan Antarabangsa disediakan untuk rakyat, pelancong antarabangsa dan ekspatriat di bandar utama Turki, Istanbul, Kusadasi dan Izmir.

Bekerjasama dengan PlacidWay, sebuah portal pelancongan kesihatan yang berpusat di Denver, Colorado, Kumpulan penjagaan kesihatan Acibadem semakin berkembang di populariti dan reputasi. Pramod Goel, CEO dan pengasas PlacidWay berkata, “kecemerlangan dalam penjagaan, kualiti di kemudahan, peralatan dan teknologi serta penjagaan Ehsan yang ditawarkan oleh kemudahan seperti kumpulan penjagaan kesihatan Acibadem adalah mengapa penjagaan perubatan tanpa sempadan dan pelancongan perubatan berkembang.”

Turki adalah pesat reputasi sebagai destinasi Antarabangsa perubatan Pergigian kosmetik, rawatan kesuburan, prosedur pembedahan kosmetik, rawatan kanser dan rakyat dari Belanda, Albania dan Rusia Barat sering mengembara ke Turki untuk penjagaan kesihatan, cepat, cekap, dan dengan harga yang berpatutan yang menawarkan kualiti, dengan harga yang berpatutan dan berkesan hasil.

Pelancongan perubatan di Turki
Turki adalah tanah sejarah purba, yang menawarkan pengunjung antarabangsa pelbagai peluang untuk melawat runtuhan Greek purba, bercuti di Pulau prince, atau bersiar-siar runtuhan purba Troy. Turki adalah tanah teknologi moden, penginapan dan peluang-peluang yang bertaraf dunia serta ruang makan. Pelancong yang melawat ke Istanbul adalah dijamin selesa hidup abad ke-21 yang menawarkan beberapa rawatan perubatan yang terbaik dan kemudahan di dunia, orang-orang, mesra dan penyayang dan satu destinasi yang tidak akan dilupakan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *