Tukang kelabu yang indah

Tukang kelabu yang indah

Ini adalah tentang rayuan seks dalam erti kata yang ketat frasa. Petua kesihatan dan Kecantikan #1 – Uban boleh cantik!

Dalam mencari internet untuk gambar-gambar gadis-gadis glamour dengan apa-apa dari sprinkling dari kelabu kepada sembilan meter – terdapat empat keputusan. Mereka adalah Noor Lou Harris, Meryl Streep, Nichelle Nichols dan Dame Helen Mirren.

Kami tidak mempunyai wanita seksi, berambut kelabu yang berlari-lari kerana mereka semua sudah mati rambut mereka.

Bagaimana kita sepatutnya untuk melihat graying atau kelabu-berambut wanita seksi jika mereka sahaja yang kami telah berusia 90 tahun makcik Martha? Media boleh dipersalahkan untuk ini, tetapi, wanita yang menyentuh grays sehingga setiap minggu hanya membiarkan mereka tahu anda tidak benar-benar mahu melihat mana-mana wanita berambut kelabu yang seksi. Tidak di cermin dan bukan media.

Semakin kita berusia, kami berazam untuk mengekalkan belia kami. Banyak di antara kita telah menggunakan krim mata sejak 20-an awal kita – kita semua tentang mengekalkan penampilan kami selagi yang boleh didapati.

Kesihatan dan Kecantikan fakta-fakta tentang Uban

Uban adalah kerugian pigmentasi. Memang kurus kerana ia adalah diliputi oleh kutikula lebih banyak daripada kebanyakan Tukang. Berapa baik yang anda lihat dengan Uban ditentukan oleh dengan tekstur vis-à-vis seluruh rambut anda; serta bagaimana ia pergi dengan nada kulit dan mata anda.

Graying rambut adalah permulaan proses lightening semulajadi yang anda perlu menyesuaikan warna pakaian dan solekan anda.

Berikut adalah beberapa arahan Salun Kecantikan rambut anda kelabu:

1. Cuti masuk penghawa dan pelembab akan melembutkan coarseness.

2. Mempertimbangkan mempunyai “lampu rendah” Tambah profesional yang streaking warna asal anda memberi teduhan kepada kawasan-kawasan yang kelabu.

3. Jaga corak graying. Beberapa Ketua kelabu sekali, memperoleh beberapa jalur-jalur, kelabu sesetengah tumbuh di untuk membentuk wajah. Mempunyai bentuk penata anda dan meraikan ia.

4. Jika anda warna rambut anda, memilih nada satu atau dua warna lebih ringan daripada warna asal anda. 5. Akan terlalu terang atau terlalu gelap akan membuat anda kelihatan lebih tua.

6. Untuk menguji rupa, cuba penyelesaian separa kekal yang berlangsung 6-12 syampu sebelum pergi untuk warna yang berpanjangan.

Ada hal-hal kesihatan dan Kecantikan yang boleh anda lakukan untuk meningkatkan grays anda secara semulajadi:

1. Berikan diri anda urut kulit kepala yang biasa. Ini akan memastikan peredaran anda sihat dan membekalkan akar anda dengan khasiat yang mereka perlukan.

2. Gunakan syampu yang dingin yang dirumus khas untuk menyimpan grays anda dalam talian. Vitamin dan makanan tambahan akan menjaga mereka daripada mendapat terlalu kurus, Kering, dan haggard. Ini juga boleh membantu menjaga rambut anda dari gangsa berterusan.

3. Meningkatkan pengambilan protein. Tidak banyak, hanya cukup untuk rambut anda. Ianya bukan penawar ajaib, tetapi ia membantu.

Tips solekan untuk Uban

Tukang kelabu boleh mengubah cara anda melihat. Jika anda telah membuat keputusan untuk pergi kelabu, atau anda sudah mempunyai Uban, anda perlu melihat apa yang anda lakukan dengan alat solek. Dan, jika tidak memakai alat solek, sekarang mungkin masa yang baik untuk memulakan.

Tukang kelabu pasti akan membuat kulit anda kelihatan lebih pucat dan boleh memberi anda rupa yang kusam. Anda perlukan lebih banyak mekap berwarna-warni untuk meningkatkan nada kulit anda dan menentukan ciri-ciri anda. Berikut adalah tips solekan ringkas enam bagi rupa baru yang hebat dengan rambut anda kelabu.

1. Jangan hanya terlekat dengan sama lama solek asas – Daftar keluar warna anda semasa di siang dengan cermin dan bergerak yang shade jika ianya terlalu pucat.

2. Coklat mata – menggunakan pelet kelabu atau coklat daripada pembayang mata.

3. Biru mata – menggunakan pelet ketiga-tiga yang kelabu, Sabak, dan tentera laut.

4. Blush adalah satu kemestian – gunakan meningkat nada dan warna pastel. Krim-serbuk atau krim adalah yang terbaik untuk mengelakkan rupa powdery.

5. Untuk bibir – menggunakan rose, merah, apricot atau peach tetapi tidak coklat warna-warna. Brown kelihatan terlalu berlumpur dan membosankan dengan rambut anda kelabu.

6. Berikan definisi kepada kening anda – simpan berbentuk dan menambah rangsangan yang warna halus dengan pensil Pembentuk atau dahi dahi. Jika anda menggunakan pensil, menggunakannya berbanding arah pertumbuhan rambut bagi yang lebih semula jadi. Kemudian kembali lancar perlahan-lahan saya meletakkan dahi berus atau jari anda.

Kesimpulannya, cuba tips baru di rumah dan percubaan sehingga anda menemui supaya kerja-kerja. Dengan betul, anda dan Uban anda akan kelihatan hebat!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *