Tukang Inhibitors: Hanya satu penipuan penyingkiran rambut?

Tukang Inhibitors: Hanya satu penipuan penyingkiran rambut?

Ramai orang bereksperimen dengan pelbagai kaedah-kaedah pemindahan rambut yang cuba untuk mencari cara yang paling ekonomikal dan mudah untuk menyingkirkan Tukang badan yang tidak diingini. Apabila Tukang inhibitors datang di pasaran beberapa tahun yang lalu dengan tuntutan mereka memperlahankan atau menghentikan pertumbuhan rambut walaupun secara kekal, ramai yang berpendapat bahawa “akhirnya inilah jawapan.”

Walau bagaimanapun, disebabkan tuntutan sebenar yang meragukan atau yang terlalu baik-bakal dan ramai pelanggan yang kecewa dalam kes-kes tertentu, maka Demikianlah seterusnya jeritan daripada “Penipuan!” boleh didengar dengan komen-komen negatif yang banyak pada beberapa badan dan kesihatan penjagaan forum di internet.

Penipuan adalah satu percubaan yang tidak jujur untuk mendapatkan anda untuk berpisah dengan wang anda dengan membuat tuntutan yang dibesar-besarkan atau gagal menghantar barang-barang seperti yang dijanjikan.

Adakah tuduhan-tuduhan yang Tukang inhibitors yang hanya satu lagi penipuan yang wajar? Hanya Apakah kebenaran tentang mereka?

Saya telah terlibat dengan menjual inhibitors rambut sekarang untuk beberapa tahun sekarang dan boleh memberikan beberapa jawapan yang jujur.

Pertama, ia adalah penting untuk melakukan semakan sedikit Syarikat yang mempromosikan produk dan melihat jika terdapat apa-apa komen-komen negatif di internet. Biasanya hanya memasukkan nama produk atau Syarikat bersama-sama dengan perkataan “penipuan” atau “aduan” dalam Google akan memberi anda petunjuk dan bagaimana produk ini dilihat sama ada ia benar-benar berfungsi seperti yang didakwa.

Iklan sesetengah mengatakan bahawa rambut inhibitors mengakibatkan rambut penyingkiran kekal. Secara peribadi, saya akan mengatakan ini adalah pengecualian daripada peraturan. Ia umumnya diterima bahawa elektrolisis dan laser hair removal adalah kaedah pemindahan rambut yang benar, tetap kini boleh didapati. Walaupun begitu, keputusan boleh berbeza-beza dari seorang ke seorang dan boleh ada pertumbuhan semula dan liar bulu yang memerlukan perhatian.

Walau bagaimanapun saya akan mengatakan ini tentang rambut inhibitors: bagi majoriti pengguna, inhibitors rambut boleh memperlahankan kadar pertumbuhan rambut jika digunakan selepas setiap sesi penyingkiran rambut. Ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa keputusan berbeza-beza dari satu individu ke individu. Dalam sesetengah kes, pengguna mungkin agak kecewa dan melihat ada perbezaan pada semua. Dalam kes-kes lain keputusan mungkin miskin, baik atau cemerlang, bergantung kepada bagaimana orang respons kepada penyelesaian yang terkemuka.

Tukang inhibitors bekerja terbaik dengan kaedah pemindahan rambut yang mengambil rambut oleh akar, seperti waxing, sugaring, tweezing atau Bebenang. Enzim di dalam produk yang boleh masuk ke dalam folikel rambut dan memberi kesan kepada kadar dan tekstur pertumbuhan semula jadi sesi penyingkiran rambut tidak begitu kerap. Penyingkiran rambut juga menjadi lebih mudah kerana masa berlalu kerana rambut yang datang kembali kerap lebih lembut dan lebih halus dan lebih mudah untuk membuang dalam sesi penyingkiran rambut yang berikutnya.

Jadi untuk melindungi diri anda supaya anda akan tidak keluar dari saku, pastikan penindas rambut anda menempah membawa satu tanpa syarat, tiada soalan yang ditanya, penuh jaminan Pemulangan Wang. Dalam pengalaman saya, kadar bayaran balik bagi saya saya bergabung dengan Syarikat adalah sekitar 1%, begitu jelas majoriti pengguna Adakah berpuas hati ke tahap yang tertentu sebaliknya kadar bayaran balik akan lebih tinggi. Dalam buku saya yang tahap yang sangat baik, 99 daripada 100 pengguna mengekalkan keluaran tersebut.

Saya telah dikaitkan dengan Nisim International, pembuat Kalo, yang telah berada di pasaran sejak awal tahun 1990an. Mereka adalah sebuah syarikat yang sangat jujur dan menawarkan perkhidmatan pelanggan yang baik. Mereka menjalankan satu forum untuk pengguna Kalo dan sebahagian daripada jawapan yang pentadbir memberikan soalan yang ditunjukkan adalah sangat berguna. Saya telah dinyatakan pilihan di bawah supaya anda boleh menilai sendiri sama ada penindas Tukang tertentu ini adalah bernilai untuk larian percubaan atau sama ada ia perlu dibuang kerana mengesyorkan beberapa individu dengan ax untuk mengisar.

Kesimpulannya, Adakah Tukang inhibitors penipuan industri kecantikan dan kesihatan lain? Ia bergantung kepada Syarikat. Sebelum perpisahan dengan wang anda, membuat kajian dan pastikan syarikat bereputasi baik dan tiada jaminan penuh. Jika selepas 3 atau 4 bulan anda tidak mendapat keputusan yang anda mahu, menuntut pembayaran balik. Itulah, apa jaminan itu tiada! Berapa banyak produk yang anda beli di pasaraya tempatan anda atau high street Kedai-kedai anda boleh berbuat demikian dengan?

Jika anda ingin melakukan lebih banyak kajian pada Kalo lihat kotak sumber di bawah.

Berikut adalah soalan dan jawapan dari forum pengguna Kalo:

Pengguna Bahasa Melayu: “Hey yang telah 4 bulan sejak saya dibeli Kalo rambut penindas. Saya telah menggunakan 5 kali sudah. Saya berasa benar-benar mendapat bimbang Kalo tidak bekerja untuk saya. Saya betul-betul seperti yang dikatakan atas arahan. Kenapa saya tidak melihat sebarang keputusan?”

Admin: “anda mungkin tidak suka jawapan ini, tetapi anda mungkin salah seorang daripada orang-orang yang tidak bekerja untuk. Bunyinya seolah-olah anda melakukannya dengan betul. Saya harap kami boleh membantu anda tetapi jika tidak kita akan gembira untuk memberikan anda penginapan yang tidak dapat bayaran balik.”

Pengguna No. 1: “Jika Kalo rambut penindas benar-benar bekerja, mengapa tidak ia satu produk yang sangat dikenali dan dicari selepas? Ia pastinya bukan sana dengan Rogaine atau Propecia.”

Admin: “pengiklanan adalah benar-benar jawapannya. Syarikat ubat-ubatan yang besar seperti Upjohn (Rogaine) dan Merck (Propecia) membelanjakan kira-kira 75 hingga 100 juta ringgit setiap satu pengiklanan produk hanya tersebut dua tahun. Kami tidak mempunyai mana-mana berhampiran bahawa jenis bajet. Kami telah memilih untuk tumbuh perlahan-lahan dan beransur-ansur dari mulut ke mulut dan kempen-kempen pengiklanan serantau yang kecil.”

Pengguna No. 2: “saya tidak yakin. Rogaine adalah FDA diluluskan dan dibuktikan oleh kajian klinikal dikawal double buta. Mengapa tidak Nisim dijalankan satu kajian terkawal double buta untuk memuaskan hati masyarakat yang saintifik dan sekali gus memberi inspirasi kepada keyakinan di mata awam?”

Admin: “kos pengajian yang diluluskan oleh FDA buta double klinikal adalah kira-kira satu juta ringgit. Kami telah menjalankan satu kajian (tidak kajian double buta) dan kejayaan. Kami menjamin keputusan dengan tiada had masa penuh wang jaminan.”

Pengguna Bahasa Melayu: “Saya telah membeli dua Kalo rambut penindas losyen untuk mengurangkan pertumbuhan rambut muka saya. Saya telah menggunakan ia dua kali atau tiga kali sekarang dan tidak melihat perbezaan.

Admin: “selepas shaving dan menggunakan penindas rambut Kalo anda perlu menggunakannya selama kira-kira 3 minggu untuk mula melihat perbezaan. Jika anda menggunakan Kalo selepas waxing, tweezing atau sugaring, anda akan melihat perbezaan kira-kira 2 hingga 3 sesi.”

Pengguna No. 1: “Adakah apa-apa laporan Kalo tidak bekerja?”

Pengguna No. 2: “Ya, anda boleh mencari mesej papan ini pengukuran. Walau bagaimanapun, sebahagian besar mesej yang saya telah membaca telah positif.”

Pengguna Bahasa Melayu: “selepas hanya sebulan dan beberapa kali dengan tweezing, rambut di bahagian belakang tangan saya dan sekitar kawasan puting yang hampir hilang. Saya sedang melihat keputusan yang baik mulai sekarang.”

Admin: “Terima kasih untuk laporan. Sila simpan kami kirimkan. ”

Pengguna Bahasa Melayu: “cepat Nota tentang keputusan saya dengan Kalo selepas kira-kira 120 hari. Berita baik yang masih mengurangkan semua rambut bulu Ari-Ari saya. Kini terdapat tompok-tompok besar bersih tiada rambut atau tompok-tompok hitam yang menunjukkan kulit saya. Semua rambut sekarang seperti rambut bayi yang halus
yang masih berkembang kembali perlahan-lahan. Amat gembira dengan Kalo setakat ini.”

Admin: “hebat! Senang mendengar tentang keputusan yang baik.”

Pengguna Bahasa Melayu: “menggunakan Kalo rambut penindas sekarang yang hanya menjadi seperti 3 bulan. Bulu bulu Ari-Ari yang ditinggalkan adalah sangat halus dan lemah. Budak selagi anda mendapatkan rambut keluar oleh akar tanpa berbuka, barangan ini Kalo hanya berfungsi besar bagi saya. Good luck kepada semua ia hanya mengambil masa.”

Admin: “mereka adalah hasil yang besar. Terima kasih kerana hantar.”

Pengguna No. 1: “saya mahu tahu jika rambut Kalo penindas benar-benar berkesan.”

Pengguna No. 2: “saya membeli Kalo kadang-kadang pada bulan Januari dan April kini. Saya boleh memberitahu anda saya telah melihat penurunan menggerunkan rambut pada perut saya hanya selepas waxing dua kali. Kira-kira 40 peratus daripada rambut perut saya itu pergi! Hanya untuk memberitahu anda saya gelap yang Disamak 18 tahun lelaki dengan rambut perang.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *