Trend terkini di aksesori Basikal

Trend terkini di aksesori Basikal

Ramai orang suka Berbasikal atas pelbagai sebab. Sebab-sebab mereka untuk Berbasikal boleh terdiri daripada keseronokan untuk keinginan mereka untuk kecergasan dan manfaat kesihatan. Sesetengah orang suka Berbasikal untuk pertandingan, manakala lain-lain memilih untuk Berbasikal kerana ia membantu mereka untuk berehat.

Sebab-sebab yang pelbagai ini memberitahu bahawa penunggang basikal mempunyai watak yang berbeza. Kerana orang sudah menunjukkan personaliti mereka dengan pakaian mereka, penunggang basikal atau penunggang juga Daftar personaliti mereka Berbasikal atau Berbasikal dengan gear yang mereka biasanya menggunakan. Terdapat banyak alat terbaik atau gear untuk penunggang basikal dan penunggang di luar sana. Gear yang banyak antaranya penting bagi sesetengah orang tetapi bukan untuk orang lain. Jadi, alat yang saya menyebut di sini akan menumpukan perhatian kepada gear pelbagai untuk penunggang basikal yang berbeza sana.

1. Atech telah memperkenalkan gps belian. Ianya benar-benar berguna untuk mengetahui tentang laluan yang anda gunakan. Peranti ini menunjukkan kedudukan global Bikers dengan 32 kaki. Atech Basikal boleh gps juga mengukur ketinggian tanah dari paras laut (altitud).

2. Satu lagi alat yang baik adalah bagi Basikal lipat elektrik. Sebenarnya gear ini bukanlah gear satu, tetapi ia adalah Basikal lipat. Adalah lebih baik bagi orang-orang yang suka Berbasikal untuk keseronokan dan menikmati keindahan dan pemandangan laluan. Basikal elektrik lipat ini mempunyai satu mod bantuan untuk membantu penunggang semasa perjalanan sukar yang melampau. Basikal ini mengandungi sebuah pengecas AC. Anda dengan mudah boleh lipat basikal yang memudahkan pengangkutan.

3. Satu lagi alat yang sejuk adalah kunci. Ia adalah satu alat yang sempurna untuk semua penunggang dan juga dipanggil kunci gelembung itu orang bodoh. Kunci gelembung itu orang bodoh adalah satu set lengkap. Kunci ini boleh mengunci bahagian-bahagian basikal yang pelbagai dengan menggunakan hanya satu kunci. Anda juga boleh menggunakan kekunci untuk membuka penutup botol. Ini kunci sejuk menjadikan mengunci basikal anda bergaya.

4. Penyokong bagi wanita Basikal rider-rider yang juga dikenali sebagai Lady tidak Assos akan khusus direka untuk penyokong bagi wanita yang mempunyai paparan besar warna-warna yang menarik ramai penunggang wanita. Jersi ini juga mengandungi dalam saku untuk MP3 player dan poket kangaroo.

5. Lavod MP3 adalah satu lagi alat untuk penunggang di luar sana. Menunggang basikal anda sambil mendengar muzik yang menggunakan telinga atau fon kepala boleh menyebabkan kemalangan. Untuk mengelakkan kemalangan ini peranti ini boleh membuktikan benar-benar berguna kerana ia bertindak sebagai yang di-Pertua dan seorang pemain MP3. Ia juga mempunyai memori 2GB, supaya anda juga boleh menyimpan anda muzik kegemaran.

6. VDO A4 + juga merupakan alat yang sejuk untuk bikers. VDO A4 + adalah komputer yang mudah yang dikira km yang dilalui dan juga memantau kelajuan motosikal itu. Jika anda akan Berbasikal untuk menulis turun kalori, maka VDO A4 + mesti mempunyai alat untuk anda.

Ini adalah senarai kecil alat-alat yang digunakan oleh penunggang dan penunggang basikal. Ini adalah alat kegemaran saya, jadi saya sebutkan mereka di sini. Anda boleh menemui beberapa alat lain yang terbaik untuk diri-sendiri yang sesuai untuk anda. Anda juga boleh mencari maklumat mengenai alat lain dengan mencari di laman web.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *