Treadmill Ulasan: Dengan kesihatan dan kecergasan faedah

Treadmill Ulasan: Dengan kesihatan dan kecergasan faedah

Peralatan senaman kecergasan utama yang telah berdiri ujian masa adalah di treadmill. Kerana ia disediakan dalam pasaran rumah pada 1960-an, ia telah berkembang menjadi sebuah mesin senaman yang menyediakan kemudahan lebih baik, lebih banyak fungsi dan mudah digunakan. Dan dengan keupayaan untuk menampung pelbagai program senaman, treadmill yang telah menjadi salah satu peralatan senaman kecergasan yang rumah yang paling popular dan mesra untuk pelari baru dan peminat sukan yang sama.
Latihan dengan treadmill adalah senaman kardiovaskular yang baik, ia boleh berjalan, berjoging, berjalan atau kuasa mendaki. Ia membantu meningkatkan stamina dan ketahanan di samping mengurangkan risiko kecederaan yang biasanya menyebabkan daripada berjalan pada konkrit dan asfalt seseorang. Bagi orang-orang yang tidak langsung di mana-mana berhampiran Bukit-bukau, treadmill mempunyai fungsi ketinggian sehingga 15%, serta bahagian-bahagian yang turun bukit, untuk meningkatkan prestasi bangsa merupakan seorang atlet dan peningkatan yang menjalankan kekuatan. Kelonggaran ini untuk permukaan yang berbeza dan hasil bumi untuk treadmill baik Ulasan dari pengguna yang memberi perhatian yang khusus untuk menjalankan permukaan.
Ramai orang mencari berjalan di luar membosankan, memakan masa, bergantung kepada cuaca dan kadang-kadang, walaupun berbahaya. Ketidakselesaan dan gangguan biasanya de-motivates orang dari berjoging di luar, terutamanya jika terdapat hujan atau salji. Tetapi treadmill membolehkan orang untuk mengekalkan jadual tetap mereka dan mengikuti program penurunan berat badan, kecergasan dan kesihatan mereka dengan bersungguh-sungguh. Di samping itu, menggunakan treadmill yang mengurangkan risiko dehidrasi dan keletihan haba, syarat-syarat yang serius yang kadang-kadang menimpa ke atas pelari yang terdedah kepada haba yang tinggi dan kekurangan cecair.
Treadmill, tidak seperti lain-lain peralatan bersenam atau hanya berjalan di kawasan kejiranan, mempunyai keupayaan untuk memantau kadar jantung yang Naib juara. Ada treadmill interaktif HP, yang secara automatik menyesuaikan kelajuan tali pinggang untuk mengekalkan Naib-juara dalam perjalanan kadar degupan jantung, manakala yang paling biasa adalah treadmill yang memantau dan hanya memaparkan kadar jantung Naib juara yang jadi beliau secara manual boleh Laraskan kelajuan beliau. Kebanyakan orang mengira kadar degupan jantung yang maksimum oleh ditolak semasa umur daripada 220 semasa menetapkan hati mereka minimum kadar 60 hingga 80 peratus daripada kadar nadi maksimum.
Banyak Ulasan treadmill menyerlahkan kepentingan konsol mesra pengguna, dek kejutan munasabah sistem paparan dan panel kawalan untuk memantau kemajuan pengguna, dan treadmill dengan motor sekurang-kurangnya 2.0 kuasa kuda yang berterusan. Salah satu mesti ambil perhatian bahawa semasa menyemak ciri-ciri elektronik sebuah treadmill, petunjuk dan program-program perlu hadir: selang kelajuan dan program incline, program pra dan adat, pemantauan kadar jantung dan kalori dibakar kiraan. Ulasan treadmill juga menilai ciri-ciri Keselamatan sebuah treadmill, mencari butang berhenti kecemasan, automatik pinggang kelajuan pelarasan, memanaskan terbina dalam dan tempoh cool-down, dan mengatasi konsol selesa dan handrails.
Selama bertahun-tahun, pengeluar treadmill mempunyai re-designed treadmill untuk membuat ia lebih menyeronokkan, mudah dan fleksibel kepada pelbagai pengguna. Keindahan terletak di kolam bersama manfaat kecil yang membuat perbezaan yang besar dalam rakyat masa, Wang, usaha dan kecergasan dan Kesihatan matlamat. Tidaklah menghairankan mengapa treadmill, ke atas peralatan senaman banyak di pasaran, telah menemui tempat yang kekal dalam rumah ramai orang, serta mereka jadual yang sangat sibuk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *