Transkripsi perubatan penyumberan luar – lancar menyepadukan dengan kemudahan penjagaan kesihatan

Transkripsi perubatan penyumberan luar – lancar menyepadukan dengan kemudahan penjagaan kesihatan

Sektor penjagaan kesihatan menyediakan perkhidmatan berharga yang membantu menyelamatkan nyawa dan meningkatkan kualiti hidup. Dalam dunia moden, Perkhidmatan penjagaan kesihatan telah mendapat peranan yang lebih penting, memandangkan tahap tekanan gaya hidup hari ini. Untuk menyediakan perkhidmatan kesihatan yang berkualiti profesional penjagaan kesihatan dan kemudahan menarik kualiti input daripada pelbagai sumber. Untuk membolehkan penyediaan kualiti yang berterusan penjagaan kesihatan adalah sama penting bagi kemudahan penjagaan kesihatan mempunyai garisan bawah yang sihat.

Kekunci untuk memperkasakan matlamat utama penyediaan kesihatan yang berkualiti dan mengekalkan garis bawah yang sihat adalah penting untuk menilai setiap input kepada proses penjagaan kesihatan atas dasar berikut:

· Keupayaan untuk mengintegrasikan lancar dengan kerja kemudahan penjagaan kesihatan
· Keupayaan untuk mengekalkan perkhidmatan berkualiti
· Membantu mengurangkan kos

Salah satu komponen bagi penyediaan kesihatan yang berkualiti dan mengekalkan garis bawah yang sihat adalah maklumat dari rekod perubatan pesakit. Rekod perubatan pesakit memberikan sokongan kepada kemudahan penjagaan kesihatan dan penjagaan kesihatan profesional dalam banyak aspek, berjaya menjalankan kemudahan penjagaan kesihatan. Maklumat dari rekod-rekod perubatan pesakit adalah penting seperti:

· Kronik yang dalam proses rawatan
· Membentuk asas penjagaan yang berterusan dan rancangan masa depan penjagaan
· Asas rujukan
· Menyediakan bukti-bukti penting dalam kes litigasi
· Membantu memenuhi keperluan berkanun
· Menyediakan asas untuk pengekodan dan bil

Kemudahan penjagaan kesihatan dan penjagaan kesihatan profesional mempunyai banyak pilihan yang ada kepada mereka untuk dokumen yang menghadapi pesakit-penjagaan kesihatan profesional untuk mencipta rekod perubatan pesakit. Walau bagaimanapun Perkhidmatan transkripsi perubatan diserahkan telah didapati menjadi pilihan paling digemari, kos-efektif, serba boleh dan mudah untuk mendokumentasikan proses penjagaan. Perkhidmatan transkripsi perubatan juga mempunyai kelebihan tambahan dapat lancar mengintegrasikan ke dalam gaya kerja profesional penjagaan kesihatan dan operasi kemudahan penjagaan kesihatan.

Bagaimana Adakah vendor transkripsi perubatan diserahkan lancar mengintegrasikan dengan operasi kemudahan penjagaan kesihatan?

Tiada perubahan dalam gaya kerja: profesional penjagaan kesihatan akan kebuluran untuk masa dan menyesuaikan diri dengan gaya baru yang menguasai maklumat boleh mengakibatkan kehilangan produktiviti atau hasil Walaupun kesilapan. Penyedia perkhidmatan ini sedar sepenuhnya tentang tekanan sebagai profesional penjagaan kesihatan dan telah membuat ia mudah bagi mereka untuk mendapatkan maklumat mengenai pertemuan pesakit. Doktor/sokongan kakitangan/klinik/Hospital akan diberikan opsyen untuk menggunakan peranti imlak yang mereka merasa selesa dengan. Setelah pengecaman itu selesai, sistem akan menempatkan untuk membantu muat naik fail-fail audio bagi transkripsi dengan mengkonfigurasi sistem untuk menyemak fail imlak pada jangka masa yang dipersetujui.

Setelah fail audio yang dimuat turun bagi transkripsi, fail yang diperuntukkan mengikut kepakaran yang transcriptionists yang telah terlatih dalam, ini memastikan ketepatan maksimum.

Transkripsi pembekal mempunyai kualiti proses untuk memastikan bahawa setiap transkrip diletakkan melalui proses jaminan kualiti yang ketat untuk memastikan kesilapan yang minimum. Peranan diktator adalah terhad kepada komponen jelas dan boleh didengar, yang boleh dengan mudah diintegrasikan ke dalam persekitaran kerja mereka.

Disesuaikan Perkhidmatan: pembekal perkhidmatan transkripsi perubatan diserahkan menyedari keperluan berbeza doktor/sokongan kakitangan/klinik/hospital yang tertentu. Oleh itu Perkhidmatan ini akan disesuaikan untuk memenuhi syarat-syarat khas yang ditetapkan oleh mereka faktor-faktor seperti template, kaedah penghantaran, masa pusingan dan walaupun pilihan penghantaran ke pelbagai profesional penjagaan kesihatan adalah ditawarkan dan menyemai ke dalam pakej perkhidmatan. Perkhidmatan tambahan seperti menyunting dan membaca pruf Perkhidmatan transkripsi pengecaman pertuturan juga disediakan mengikut pilihan mereka.

Akses mudah: penyedia perkhidmatan ini menyediakan akses mudah ke perkhidmatan dari segi teknologi yang diperlukan untuk transkripsi dan pasukan. Diserahkan Perkhidmatan ini juga menyediakan akses mudah ke lebih tua transkrip dan ringkasan kerja.

Penjimatan kos: Perkhidmatan transkripsi perubatan Selain itu diserahkan mempunyai kelebihan untuk memberikan penjimatan besar kos kedua-dua segi langsung dan kos tidak langsung berkaitan dengan transkripsi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *