Transformasi dalam tulang belakang satu Awakened dengan analisis tulang belakang rangkaian dan kemudahan seperti di rumah

Transformasi dalam tulang belakang satu Awakened dengan analisis tulang belakang rangkaian dan kemudahan seperti di rumah

Kebanyakan daripada kita mempunyai kenangan peristiwa-peristiwa hidup – beberapa membawa kegembiraan, sedikit kehidupan berubah, dan masih orang lain kita akan agak lupa. Berehatlah di salah satu daripada peristiwa-peristiwa hidup yang mempunyai tenaga yang boleh menyimpan mana-mana tempat di badan, termasuk tulang belakang dan sistem saraf, terutama apabila ia tidak berasa selamat untuk pengalaman pada masa. Yang disimpan menukarkan tenaga ke dalam nada, getaran dan ketegangan. Dalam Celebral cortex adalah bahagian yang lebih tinggi daripada otak yang kita perhatikan diri kita, pengalaman pemikiran yang lebih tinggi, kesedaran dan keinsafan – nyahsambung daripada tenaga yang seolah-olah berkata “saya tidak mahu merasa bahawa lagi.”

Kerana tenaga tekanan – Upaya dari segi fizikal, kimia atau emosi – menjadi terperangkap di dalam badan, saraf tunjang menjadi terbentang seperti satu tali gitar over-tightened. Ini meletakkan sistem saraf di dalam mod perjuangan-atau-penerbangan, mengunci dalam pola-pola ketegangan yang mendistorsi tulang belakang dan postur. Apabila saraf tunjang di bawah ketegangan, nada dan getaran setiap sel adalah dipinda, mengganggu dengan komunikasi selular, aliran tenaga dan pelepasan sel memori.

Apabila komunikasi sistem saraf terganggu, Terdapat penurunan keupayaan untuk menilai, memproses dan verbalize badan sensasi, emosi dan ketegangan corak. Ini menggalakkan gangguan badan-minda yang boleh mencipta dan mengekalkan herotan tulang belakang dan menggalakkan subluxation yang menghadkan pelbagai tindak balas penyesuaian.

Lebih banyak yang cuba untuk menyekat dan menafikan bahagian diri kita yang telah menyakiti, lebih banyak tenaga yang semakin giat dilaksanakan, mewujudkan penderitaan dan dis-ease. “Diri defended” adalah bahawa sebahagian daripada diri kita yang dipertahankan daripada ancaman sebenar atau tidak. Diri defended bertindak balas dari strategi motor deria yang tidak sedarkan diri di dalam tulang belakang dan sistem saraf. Disimpan seperti nada dan getaran ditukar kepada ketegangan ia mewujudkan blok kedua-dua tenaga saraf dan aliran kesedaran. Sehingga kami menyambung semula tenaga lepas trauma dan tekanan – tidak untuk menghidupkan cerita, tetapi sebaliknya untuk mencerna atau kitar semula tenaga untuk penyembuhan dan transformasi – kita boleh kekal di tempat itu daripada penderitaan boleh termasuk gejala fizikal kesakitan dan penyakit. Jadi bagaimana sistem saraf badan boleh belajar untuk mengubah tenaga yang terikat dan terlekat?

Nada, getaran, bentuk dan kedudukan tulang belakang dan saraf menentukan kesedaran dan tahap kesedaran yang kita alami dunia. Bayangkan triad yang dengan tiga pihak dilabelkan, struktur tingkah laku dan persepsi. Bertenaga bio-bidang mengedarkan sekitar triad – kuasa hidup, emosi, Lower/Upper Mental dan rohani (individu dan Global jiwa). Bio-bidang ini mengelilingi dan Animasikan badan melalui tulang belakang pintu masuk. Setiap bidang bio mempunyai tahap kesedaran, nada, getaran dan kesedaran yang sama. Dalam triad yang adalah tenaga. Apa yang menentukan bio bertenaga mana-field(s) yang kami sambungkan pada bila-bila masa yang diberikan adalah tingkah laku, struktur dan persepsi kami tulang belakang dan sistem saraf. Ini adalah model yang dikenali sebagai Triad perubahan.

Untuk menggambarkan bagaimana tingkah laku, persepsi dan struktur mempengaruhi kesedaran dan keinsafan, mari kita buat satu eksperimen: hang kepala ke bawah dan menggulung bahu ke hadapan. Apakah pandangan anda? Tahan kedudukan dan berkata, “apa salah saya?”

Bagaimana tenaga tidak merasakan dalam badan anda? Mungkin anda lebih rendah bertenaga bio-bidang mengalami tahap getaran dan kesedaran yang lebih rendah. Seseorang dikunci ke jawatan tersebut, yang disebabkan oleh ketegangan sistem saraf, mungkin hanya mengalami kemarahan, kekecewaan dan kemurungan – kedalaman yang terhad dan pelbagai pengalaman manusia.

Kini, menggulung bahu… kembali melihat ke arah langit… mengangkat hati anda dan bertanya: “Bagaimana boleh saya Kembangkan ke yang jiwa saya memanggil saya dapat?” Biarkan diri anda rasa cinta dan sambungan jiwa individu dan Kesatuan dan terima-kasih jiwa Global bio-medan. Seperti yang kita mengalami sambungan tulang-belakang awakened, getaran kami meningkat – seperti getaran di planet ini dan semua manusia!

Triad perubahan adalah prinsip Pengelola asas rangkaian tulang belakang analisis (NSA). Dalam NSA, kami berusaha untuk membantu orang yang mengalami pelbagai jenis akal dalam kehidupan, kesedaran, kesedaran, kesihatan dan kesejahteraan. Dengan menggunakan hubungan lembut – tekanan sebanyak sebagai meletakkan kanta kenalan – dalam pola-pola tertentu untuk tulang belakang pintu masuk yang terletak di setiap hujung tulang belakang, sistem saraf telah diberi kuasa. Seperti sistem saraf menyusun ke tahap yang lebih tinggi daripada persepsi dan tingkah laku, ada sambungan ke terikat, tenaga yang terlekat. Seperti melepaskan tenaga ini, gelombang “somato-psikik” atau badan-minda berkembang mengarahkan tenaga ke gerbang tulang belakang yang boleh dikitar semula sebagai bahan api untuk penyembuhan dan transformasi. Sistem saraf yang bergerak dari perjuangan-atau-penerbangan ke dalam Keselamatan, membuka dan penjelasan, vakum yang dicipta yang menarik lebih banyak kasih sayang dan cahaya.

Seperti kita menemui transformasi dalam tulang belakang satu awakened, kita mengalami dengan kesedaran cinta, mudah dan rahmat hati yang terbuka, Kesatuan dan penghargaan kesedaran jiwa global dengan kekuatan lebih tinggi kita dan semua umat manusia. Mungkin anda mempunyai hari yang awakened!

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai rangkaian tulang belakang analisis layari

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *