Totalgym vs Bowflex revolusi

Totalgym vs Bowflex revolusi

Idea ini mempunyai gim sendiri di rumah menarik, tetapi kecuali anda adalah seorang jutawan atau selebriti terkenal, mempunyai gimnasium rumah dan jurulatih akan selama-lamanya impian. Melainkan sudah tentu, anda membuat keputusan untuk cuba mendapatkan sebuah mesin senang home gim. Dua daripada mereka di pasaran buat masa ini adalah jumlah gimnasium dan Bowflex Home gim. Jika anda memilih antara dua, yang akan menjadi lebih baik?

Gimnasium jumlah disahkan oleh Chuck Norris dan Christy Brinkley. Ia menjanjikan untuk langsing semua bahagian badan daripada mimpi buruk sesetengah rakyat–bahagian lengan, abs, belakang, dada, kaki dan bahu. Itulah jumlah kemudahan gim/kecergasan. Latihan boleh dilakukan pada incline yang lebih rendah kepada firma dan slenderize, kemudian dibuat pada incline yang tinggi untuk membina dan mengukir, kata mereka. Terdapat tiga versi Mesin jumlah gimnasium, dengan yang paling murah yang jumlah 2000 gimnasium pada AS $599.40. Dengan mesin ini, anda mendapat percubaan 30 hari untuk AS$ 49,95, dan jika anda ingin menyimpannya, Terdapat 5 bayaran tambahan bagi AS $109.89. Di sisi lain, dibayar sepenuhnya anda akan mendapat satu naik taraf percuma, yang bermaksud lampiran tambahan kepada anda mesin yang boleh menambah kepada regimen senaman anda. Penghantaran adalah percuma untuk semua tiga versi.

Kajian bebas ambil perhatian bahawa gimnasium jumlah yang digunakan oleh Pusat-Pusat Kecergasan lebih daripada 7000, hospital dan klinik-klinik pemulihan di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, mereka mendakwa bahawa anda tidak akan mendapat nilai wang anda jika anda pergi melebihi 2000 gimnasium jumlah untuk kegunaan peribadi, kerana asas kepada pengguna pertengahan akan melakukan denda dengan model asas ini. Pengulas yang dinyatakan bahawa semua model tiga melakukan perkara yang sama juga, memberi atau mengambil beberapa perubahan kecil. Sisi negatifnya, gimnasium keseluruhan adalah sukar untuk bergerak, sangat besar dan berat. Rambut boleh terperangkap di dalamnya, dan aksesori yang mahal. Pembina badan tidak akan mendapat manfaat daripadanya, dan mesin tersebut adalah mahal berbanding dengan sebuah kelab kesihatan yang di mana anda akan mendapat lebih banyak pilihan.

Masukkan Bowflex rumah gimnasium, yang datang dalam versi yang enam. Versi yang paling murah adalah klasik Bowflex Laman Utama gim AS $649.00, atau kira-kira AS$ 50 lebih mahal daripada jumlah kemudahan gim/kecergasan. Pembiayaan boleh serendah AS $10 sebulan. Mesin termurah dilengkapi dengan semua asas-asas dan membenarkan anda melakukan 30 jenis latihan yang berbeza. Ia mempunyai satu paun 210 kuasa rod rintangan, kusyen roller untuk sambungan pusingan mendatar bench press, genggaman tangan bagi lat tarik downs, kardio yang dibina di mendayung Stesen, dan sebuah unit yang lipat.

Bebas adalah umumnya positif. Bowflex itu adalah baik jika anda mahu untuk mencapai dan mencapai tahap kecergasan otot. Ia dikadarkan sebagai cemerlang dalam latihan rintangan, tetapi mesti dianggap sebagai hanya tambahan kepada senaman kardiovaskular dan pemakanan yang baik. Kebanyakan atlet dan pembina badan tidak akan menemui apa yang mereka Cari di mesin ini. Juga, ia adalah mahal berbanding dengan gimnasium rumah lain. Dan ingat bahawa kos Bowflex rumah gimnasium termasuk aksesori, yang boleh merangkumi kos daripada “lampiran ab” untuk AS $169 untuk “rak aksesori” untuk AS $199.

Jadi mesin yang lebih baik? Kedua-duanya jelas telah mendapat Ulasan yang baik. Bowflex dalam kira-kira $50 lebih mahal, tetapi ia lebih ringan dan lebih mudah untuk menyimpan. Ia mungkin lebih berguna jika anda tinggal di sebuah apartmen kecil, jika sebab itu sahaja. Walau bagaimanapun, Terdapat tiada tempoh percubaan tidak seperti gimnasium keseluruhan. Juga, tiada akan dapat penghantaran kos, termasuk kos-kos tambahan jika anda mendapatkan aksesori. Gimnasium keseluruhan adalah lebih murah, tetapi aksesori adalah lebih murah dan penghantaran adalah percuma. Kerana kedua-dua produk mempunyai Ulasan yang berwibawa, ia terpulang pada dasarnya pembeli untuk memutuskan apa akan bekerja sesuai dengan keadaan, keperluan beliau dan bajet Nya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *