Topik panas lima teratas Google Trends

Topik panas lima teratas Google Trends

Topik panas lima teratas Google trend pada masa penulisan ini adalah gelombang haba, perubahan iklim, tumpahan minyak di teluk Mexico, Lindsay Lohan dan menyalahi undang-undang Imigresen. Seolah-olah satu campuran bahkan antara mendalam dengan kata-kata. Ia adalah menarik bahawa terdapat sebanyak kebimbangan tentang bencana, cuaca, isu-isu dan langkah politik yang mempunyai kesan yang kuat ke atas kehidupan kita kerana untuk eksploitasi kepentingannya daripada starlets muda yang memaparkan produk seksual mereka untuk mengalihkan perhatian dari kesederhanaan mereka jelas.

Pertama, kami mempunyai satu lagi gelombang haba yang ditubuh di rantau tenggara Amerika Syarikat dengan suhu tiga digit. Ada satu set yang penting amaran-amaran yang boleh menyelamatkan nyawa anda. Pastikan anda menggantikan peluh anda dengan air dan garam yang mencukupi. Orang sering lupa tentang garam itu dan masuk ke dalam masalah dengan pengurangan tenaga natrium dan klorida. Ingat untuk sentiasa selamat dengan beberapa langkah berjaga-jaga yang mudah seperti memakai pakaian perlindungan yang bersesuaian. Ini bukanlah masa yang baik untuk pergi untuk tan matahari.

Kedua kita telah di politik lama yang sama mengenai perubahan iklim, aka “pemanasan global”. Inilah masih batu panas politik dengan konservatif yang decrying isu seluruh sebagai palsu. EPA AS mempunyai sebuah laman web yang mewah “Sains” perubahan iklim dan Apakah bukti tiada wujud untuk menyokongnya. Sudah tentu, di tengah-tengah gelombang haba serantau, ia adalah sedikit mudah untuk menjual. EPA mentakrifkan perubahan iklim seperti “perubahan iklim adalah istilah yang merujuk kepada perubahan yang besar dalam suhu, hujan, salji atau angin corak berpanjangan selama beberapa dekad atau lebih.” Masalah yang kebanyakan orang berfikir dengan definisi ini adalah bahawa perubahan iklim adalah proses yang telah berlaku kadar 4.75 bilion tahun. Berikutan trend suhu sejak 150 tahun bermaksud apa-apa dalam skim hal. Oleh itu anda mungkin tidak mampu untuk mewujudkan garisan arah aliran yang penting jika anda mempunyai satu sejak 30,000 tahun, tetapi hanya 150 tahun memberitahu kita apa-apa. Selain itu, dengan ramalan bahawa suhu purata global akan 3 hingga 7 darjah Fahrenheit seratus tahun dari sekarang bukanlah satu teori yang falsifiable dari sudut pandang kita kerana kita mungkin akan mati itu. Kita juga perlu tahu bagaimana ini purata suhu global diukur, dengan peralatan apa dan margin kesilapan. Selain itu, kerana kami akan membandingkan todays suhu dengan mencatatkan lima-puluh, ratus dan satu ratus lima puluh tahun yang lalu apabila teknologi Meteorologi adalah agak tidak data perbandingan ini adalah sangat disyaki dan telah tertakluk kepada manipulasi untuk agenda politik yang pelbagai.

Ketiga, kami ada tumpahan minyak yang dahsyat di teluk Mexico, tidak begitu banyak dalam tajuk-tajuk utama lagi kerana hacks liberal media tidak mahu membiarkan Obama yang kelihatan bodoh dan tidak berkesan. Seperti everyone knows ia hanya akan semakin teruk. Kemusnahan hidupan liar yang sekarang ini hanya permulaan. Kita masih perlu berdepan dengan kesan-kesan memudaratkan kesihatan yang jauh mencecah pendedahan manusia kepada minyak mentah yang mengalir ke dalam bekalan air dan makanan untuk berpuluh-puluh berjuta-juta rakyat Amerika. Kita bercakap tentang kompleks campuran bahan kimia beracun yang boleh diserap ke dalam badan melalui kulit, paru-paru, dan semasa ditelan makanan dan air. Kebanyakan komponen minyak mentah memasuki aliran darah dengan cepat apabila mereka dihidu atau ditelan. Komponen-komponen tersebut adalah bahan kimia yang boleh menembusi dinding sel, merosakkan struktur, termasuk DNA, dan mengubah fungsi sel-sel dan organ-organ yang di mana mereka berada sehingga menyebabkan kanser. Mana-mana tahap pendedahan, malah melangkah pada bebola tar yang dibasuh di persisiran pantai adalah sangat toksik kepada setiap organ sistem tubuh. Jika ada cukup mentah berhampiran, orang boleh menyerap bahan kimia toksik dalam darah hanya dengan menyedut asap itu. Rajah tumpahan semasa pada masa penulisan ini adalah 86,000,000 gelen.

Keempat, terdapat semua gembar-gembur ini mengenai seorang pelakon baru dan penyanyi dengan nama Lindsay Lohan. Lain berusia 24 tahun yang mempunyai ibu bapa yang ditolak ke dalam permodelan pada usia tiga, jadi kanak-kanak mendapat indoctrinated sebagai anak yang kecil ke dalam terbakar serba pantas, hidup untuk life-style emosi buruk, kosong dan tak bererti. Kini Malangnya, pada usia 24 beliau telah sedaya upaya melepak payudara beliau dan memaparkan banyak belahan di mata awam. Masalah dengan theatrics murah tersebut adalah bahawa ia tidak lepas. Apabila dia mencecah tiga puluh, dia akan perlu untuk menunjukkan beberapa bakat yang luar biasa kerana dirty old men dalam perniagaan filem dan pemodelan akan melihat kepada gadis-gadis yang lebih muda untuk terus membuat wang mereka.

Kelima, menyalahi undang-undang Imigresen masih bane yang utama kewujudan kita. Kita telah mendengar semua hujah tentang bagaimana kita perlu menyediakan pendatang haram dengan pendidikan dan faedah-faedah kesihatan kerana kita adalah sebuah negara yang baik. Kebenaran adalah bahawa semua cawangan kerajaan Amerika Syarikat telah membuat melihatmu undang-undang sendiri selama beberapa dekad. Wants di bankrupting negara mengambil perkhidmatan percuma dan menyumbang apa-apa. Terdapat juga masalah bukti jenayah gelombang yang terhasil oleh hakikat bahawa 35% penjenayah ganas di penjara kami adalah pendatang haram. Pentadbiran Obama kritikan terhadap undang-undang Arizona untuk menangkap dan depoh pendatang tanpa izin berkata itu semua. Saya berehat kes saya.

Kesimpulannya, tiga daripada lima tajuk utama dibincangkan itu tidak top lima lagi oleh masa yang saya selesai menulis bahagian ini. Saya fikir ia mungkin satu idea yang baik untuk menulis komen beberapa subjek yang popular, tetapi untuk bersaing dengan Google Trends saya akan tulis dan post satu artikel setiap lima minit. Jadi saya perlu menjadi kandungan dengan bermula dengan lima teratas dan akhirnya bercakap kira-kira lima tajuk di atas seratus dan saya berharap bahawa apabila saya klik “serah” dalam tempoh tiga minit yang akan datang bahawa ini tidak telah menjadi passé.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *