Top Superfood orang asli – serbuk debunga Pine liar

Top Superfood orang asli – serbuk debunga Pine liar

Sebagai penganjur Kesihatan semulajadi, kami menghabiskan masa kami menganalisis, ujian dan belajar tentang makanan semula jadi dan perubatan. Dua tahun yang lalu kita mula-mula belajar tentang pine debunga dari The semulajadi testosteron pelan oleh Stephan Harrod Buhner. Selepas itu, kami menghabiskan masa dengan teliti mencari tentang faedah-faedah kesihatan dan sejarah.

Pine debunga (Songhua fen) telah diambil sebagai makanan dan perubatan selama lebih daripada 2,400 tahun. Ia pertama kali digunakan semasa Dinasti Han di China. Debunga pain digunakan untuk menguatkan fizikal, Cina, dan jantung dan membawa satu panjang umur. Orang primitif purba yang dipanggil debunga pain panjang umur.

Salah satu komponen menakjubkan debunga pain adalah keupayaan untuk menstabilkan tahap hormon di kedua-dua lelaki dan perempuan. Debunga pain mempunyai keupayaan ini kerana sifatnya phyto-androgen. Ini membantu mengawal tahap estrogen tambahan dalam badan kita. Kajian menunjukkan bahawa tahap testosteron pada harga terendah sudah bagi kedua-dua lelaki dan wanita. kepincangan kelemahan dalam testosterone adalah berkaitan dengan kencing manis, Sindrom metabolik, obesiti dan tekanan darah tinggi. Hasil kajian yang diterbitkan dalam versi dalam talian jurnal penjagaan Diabetes menunjukkan bahawa 40 peratus daripada para peserta gemuk mempunyai bacaan testosteron yang lebih rendah daripada biasa. Peratusan meningkat kepada 50 peratus di kalangan lelaki obes menghidap kencing manis. Ini adalah menjadi kebimbangan utama memandangkan 1/3 daripada penduduk Amerika Syarikat adalah gemuk (CDC). Banyak komponen Main ke isu-isu berat badan antara Amerika, Walau bagaimanapun, terbesar itu over-consumption phyto-estrogen dalam kehidupan keseluruhan. Di pasaran Amerika Syarikat, terdapat majoriti estrogen yang meniru bahan-bahan di pasaran. Barangan tersebut termasuklah plastik (BPA), soya & flaks. Menyemak apa-apa label makanan Berbungkus dan anda lebih cenderung untuk mencari soya sebagai bahan.

Debunga pain mengandungi bio benar testosteron yang serupa; Ia adalah sangat tinggi dalam testosteron. Ianya mungkin loji sahaja yang mengandungi hormon ini pada tahap yang tinggi. Juga terdapat di pine debunga adalah lebih 200 bioaktif nutrien semulajadi, mineral dan vitamin dalam setiap hidangan. Ini termasuk Androstenedione & DHEA (bina badan, meningkatkan struktur dan panjang umur), SOD (Super oksida dismutase, DNA pembaikan yang rosak), melengkapkan asid amino, asid lemak, polysaccharides, RON97, vitamin seperti A, D, E dan mineral seperti kalsium, tembaga, besi, zink, selenium, kenangan dan silikon, flavonoid, serat, enzim hidup dan banyak lagi.
Untuk mengkaji semula faedah-faedah tambahan yang debunga pain akan mempunyai badan anda adalah peraturan rendah testosteron dan estrogen berlebihan, menguatkan sistem paru-paru, kulit, rambut, jantung dan reproduktif (libido). Pine debunga juga akan mengukuhkan seluruh badan (organ-organ dan tisu-tisu) dan sistem imun.

Melalui penilaian kami terhadap debunga pain, kita dapati ia penting untuk berkongsi superfood hebat ini dengan anda. Pada herba kebal debunga Pine kami liar dituai. Debunga Pine kami adalah 100% tulen dan semulajadi, terus dari pokok dan tidak mengandungi bahan kimia, gula, warna-warna yang tiruan, atau bahan pengawet. Debunga Pine kami diperolehi dalam tempoh lima hari tempoh masa setiap tahun pada ketinggian potensi untuk memaksimumkan keberkesanan dan kepadatan nutrien. Semasa proses pengilangan, proses aliran udara yang rendah-suhu, berkelajuan tinggi pulverization yang digunakan untuk memecahkan 99.45% bahan selular dan, mengikut kajian, membuat debunga yang lebih mudah dihadam. Kami hanya berkongsi dinding sel yang rosak pain debunga, yang memberikan peningkatan dalam digestibility semua nutrien bioaktif.

Debunga pain mempunyai sejarah yang panjang sebagai digunakan sebagai makanan dan perubatan. Penggunaan debunga pain adalah cara baru untuk mendapatkan vigorousness. Mengambil setiap hari dan anda dijamin kehidupan yang sihat.

Semak serbuk debunga Pine kami pada herba kebal

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *